Bietka, dzisiaj juz sie konczy. Przespisz sie i jutro bedzie lepiej. Tak jest w tym naszym zyciu, ze krecimy sie na tej karuzeli psychicznej:aniolki:
Bietka, dzisiaj juz sie konczy. Przespisz sie i jutro bedzie lepiej. Tak jest w tym naszym zyciu, ze krecimy sie na tej karuzeli psychicznej:aniolki:
Tak wiem, ale to takie trudne .....
Ja miałam locker Tag.Teraz, gdy już wszystko mam tu ogarnięte, załatwione i ustawione naprawdę mam spoko i dużo wolnego. Przed wieczorem byłam na wycieczce rowerowej. 30 km zrobiłam w 2,5 godziny z małymi przerwami. Szkoda tylko, że moja miejscowość leży już na pagórkowatym terenie. Dopiero jak stąd zjadę do miasta około 6km, to dalej jest płaski teren. Muszę jednak wrócić do domu i ta ścieżka jest niestety z pagórkami. Mam jeszcze szlak nad Dunajem, ale od niego mieszkamy 2 km i też jest troszkę pod górkę. Czuję jednak, że jestem coraz mocniejsza w pedałowaniu, a co najważniejsze, to jazda rowerem sprawia mi dużo przyjemności.
A ja dzis bylam zas na zakupach , te centrum handlowe to dla mnie zbawienie jedyne , i zas zafundowalam se masaze , nakupowalam kosmetykow , a i kupilam mezowi radio takie male z bajerami , przyda sie takie na dzialke i nie tylko.
U mnie dzien jak kazdy.Chyba ,że policze budowlancow ktorzy grasowali z ubijarka wokol domu az graty sie trzasły.
A .........była jedna nowosc :-) pdp wymyslila abym umył wykałaczke ktora ja karmiłem :modlitwa:
Przeciez jeszcze dobra i na jutro bedzie jak znalazł :lol1:i taniej bedzie
Az musze policzyc ile kosztuje jedna drewniana wykałaczka:brak wiary:
A ja dzis bylam zas na zakupach , te centrum handlowe to dla mnie zbawienie jedyne , i zas zafundowalam se masaze , nakupowalam kosmetykow , a i kupilam mezowi radio takie male z bajerami , przyda sie takie na dzialke i nie tylko.
Radio chłopu kupiła !!!:placz3: Bożeszzzz ty mój :brak wiary:
Na działkę i nie tylko !!!! :zaklopotanie: ustaw mu je jeszcze na radio maryja :lol3:
Z bajerów to ty w innym sklepie poszukaj czegoś :gwizdanie: To mąż sie ucieszy jak wrócisz :milosc1: