No pacz Mysiu,trafiają ci się same jelenie...:-)
A'propos zmiany czasu to mój dziadek stwierdził,że za widno i narazie śpac mu się nie chce...Rolet nie posiadamy...Jutro w nagrodę wstanie pół godziny wcześniej,może się zmęczy do 19-tej.
A'propos zmiany czasu to mój dziadek stwierdził,że za widno i narazie śpac mu się nie chce...Rolet nie posiadamy...Jutro w nagrodę wstanie pół godziny wcześniej,może się zmęczy do 19-tej.
My mamy rolety automatyczne i teraz po zmianie czasu testujemy jak zegary ustawić. Ja mam kłopoty z tą zmiana czasową, jakoś nie jestem matematyczna i logiczna. O nie !!! :lol1: Wieczór dobrze ustawiony, zobaczymy jak będzie rano.
Jelenia w lesie spotkać to sama przyjemność. Człowiek wtedy zamiera w bezruchu i patrzy z podziwem na to cudo. Boi się poruszyć, żeby nie uciekł i żeby ten spektakl trwał jak najdłużej. A co jak się spotka w lesie dwunożnego jelenia ?? Ano człowiek też staje w bezruchu, żeby jeleń nic nie zauważył :lol1: Nigdy nie wiadomo co taki jeleń zrobi i mu po głowie chodzi. Bo ostatnimi czasy męzczyźni sami popsuli sobie wizerunek swojej płci. Tak więc Ivanilko uwielbiam spotykac w lesie jelenie czteronożne :lol2:
Ale ile zazrdości wtedy się budzi, konkurencja kwitnie i po czasie samice się same zagryzają :-) Zresztą w obecności samców też.
Bez przesady......to samce są takie glupie żeby się zagryzać......a samice wybierają wtedy tego samca alfa......:-)
Ale wyjątki od reguły też się zdażają......Samicom czasem odbija palma.....
Dziś było tak ładne słońce,że usiadłam na godzinkę w samej podkoszulce. Teraz patrze,a dekold mam tak mocno opalony,że nie pasuje mi kolorem do twarzy :hihi:.. Jutro mam dwie opcje do wyboru:
1. nałożyć na dekold jasniejszy puder
2.nałożyć na twarz ciemny fluid...
Do jutra mam czas..
Zostaje 3 opcja.Wystawić buźkę jutro na słonko a dekold zakryć:-)
A u mnie cisza, cisza i cisza. żadnego radia nie słucha, telewizji nie ogląda, gazet nie czyta tylko siedzi cały dzień na wózku w kuchni metr od mnie.
No własnie tu nie mogę 3-j opcji zastosować. Muszę chronić skórę twarzy i mam zawsze najsilniejszy filtr .