magdzieTylko ,że to. chyba leci do 23.30 !!!! Pierdziele idę do nich o 22,30. Zagonie do lozek,też chcę już iść spać )))
Nie bucz . Poczekam aż Twoi pójdą spać i dopiero pójdę w bety . Mogłabym już , bo moje dziewczyny już po pierwszym klopiku , ale poczekam forsycjo na Ciebie , żeby nie było Ci przykro .
Mój dzien jakoś zleciał . Trochę jestem zmęczona , ale tylko trochę . Nawąchałam się dzisiaj ziół ....nie , żeby tam jakieś przyzwoite do zajarania na przykład , ale wszelakich bazylii , tymianków i innych rozmarynów .....musi jednak cos mnie wzięło , bo se nucę " o mój rozmarynie rozwijaj się ...." ...znaczy , że też w czachę dają ! .... Nawet poproszona byłam na balkon , żeby zobaczyć , że kwiaty pelargonii są koloru mojego polarka fudndacji niejakiej Andreji Łowickiej .....Kuźwa myślałam , że już nie wytrzymam ze śmiechu a powagę musiałam utrzymać ...dałam radę poważną okropnie być ....na aktorkę bym się nadała .....może

.... Aby do jutra . Damy radę .....towarzycho jutro odjedzie , zostanie tylko na jeden dzień dłużej córka Dobrej . Z nią idzie wytrzymać .....o ziołach , bylinach , jednorocznych nie nadaje do znudzenia
Magdaaaaaaa ! Pogoń " swoich " , bo mi się już papa drze