Jak minął dzień

31 marca 2017 22:20 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Misiek ...co Ty jej będziesz tłumaczył . Ona tyle wie - ile zje ....a ostatnio bardzo mało jada :pomponiara:

Musi, że z wioski jest kobiecina nieszczęsna.
Nieobyta.
31 marca 2017 22:25 / 11 osobom podoba się ten post
Zofija

W takim razie trzeba zamknąć forum, bo większość treści dotyczy życia codziennego na Stellach i różnych sytuacji z PDP.

Zosiu Droga . Pisz pisz,pisz. Ja z przyjemnościa czytam Twoje posty, opisujesz proze dnia codziennego naszej pracy. Nikogo nie obrażasz, nikogo nie wymieniasz z nazwiska.pozdrawiam
31 marca 2017 22:56 / 10 osobom podoba się ten post
Do odwaznych swiat nalezy to i ja napisze jak wygladał dzisiejszy mój dzień. Moja Upierdulka z ulicy Pampersowej 222 po obfitej kolacji z "Maka" na żądanie powitała mnie nie mniejszą porcją w pampersie. Przed obiatkiem jeszcze raz lifcik i zmiana "ulicy',Po obiadku lifcik i zmiana "ulicy. po kawce lifcik i powtórka z rozrywki Kolacja też była , lifcik był i świeżutki pampersik z nowej paczuszki i robie to z usmiechem i mówię "i jeszcze jeden i jeszcze raz".Ide do swojego pokoju i kto powie co robie? Pisała Michasia z sioła pod Kolonią.
31 marca 2017 23:03 / 5 osobom podoba się ten post
michasia

Do odwaznych swiat nalezy to i ja napisze jak wygladał dzisiejszy mój dzień. Moja Upierdulka z ulicy Pampersowej 222 po obfitej kolacji z "Maka" na żądanie powitała mnie nie mniejszą porcją w pampersie. Przed obiatkiem jeszcze raz lifcik i zmiana "ulicy',Po obiadku lifcik i zmiana "ulicy. po kawce lifcik i powtórka z rozrywki Kolacja też była , lifcik był i świeżutki pampersik z nowej paczuszki i robie to z usmiechem i mówię "i jeszcze jeden i jeszcze raz".Ide do swojego pokoju i kto powie co robie? Pisała Michasia z sioła pod Kolonią.

Ale juz niedlugo bedziesz na ulicy Sezamkowej w Polsce i z wielka przyjemnoscia ten Sezam otworzysz
31 marca 2017 23:25 / 9 osobom podoba się ten post
hawana

Ale juz niedlugo bedziesz na ulicy Sezamkowej w Polsce i z wielka przyjemnoscia ten Sezam otworzysz:-)

tak tak już niedługo za dni parę będę na ul. Sezamkowej i z pampersową kasą polecę od razu do perfumierii.
01 kwietnia 2017 07:03 / 6 osobom podoba się ten post
Zofija

W takim razie trzeba zamknąć forum, bo większość treści dotyczy życia codziennego na Stellach i różnych sytuacji z PDP.

Zochajesteś the best !!!
01 kwietnia 2017 08:11 / 4 osobom podoba się ten post
magdzie

Zocha:aniolki:jesteś the best :agent:!!!

Magdusiu ....Ty oprócz francuskiego perfekt to nawet angielski znasz ? ...Matuchno ...jakie to dziewczątko zdolne jest  Zresztą ....ja tez znam trochę angielski ...nie tam , żebym się zaraz chwaliła albo co ...prącie bardzo maleńka : THE END  ...zawsze na zakończenie filmu tak pisze - też się naumiałam ....
01 kwietnia 2017 08:44 / 5 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Minął czwartek bardzo sympatycznie,gdyż mojego pdp trzymają wyrzuty sumienia za ostatnie dwa dni i stara się zrehabilitować,choć wcale tego nie oczekuję. Pamięta,że chciał znowu się ze mna rozwodzić,a dziś bałam się,że znowu zacznie wesele planować,ale jakoś się opanował...
Po obiedzie przyszła do nas na taras sąsiadka ,była niezwykle miła i słodka,czekałam kiedy o cos poprosi,ale jakoś nic nie chciała,więc pomyślałam,że chyba jej się odmieniło i postanowiła bezinteresownie byc miłą. Wypiła z nami kawę,zjadla dziadkowi półtora pączka,pośmiała się i poszła.
Miałam dziś wychodne,więc pojechałam do miasta i w ten sposób czas zleciał szybciutko i milutko.

Bada teren i szuka jak by Cię tu zaskoczyć  Musi jej coś po głowie chodzić.
01 kwietnia 2017 09:03 / 6 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Magdusiu ....Ty oprócz francuskiego perfekt to nawet angielski znasz ? ...Matuchno ...jakie to dziewczątko zdolne jest :smiech2: Zresztą ....ja tez znam trochę angielski ...nie tam , żebym się zaraz chwaliła albo co ...prącie bardzo maleńka : THE END  ...zawsze na zakończenie filmu tak pisze - też się naumiałam ....:smiech2:

Niby wszystkiego trza liznąć 
01 kwietnia 2017 09:08 / 6 osobom podoba się ten post
magdzie

Niby wszystkiego trza liznąć :lol3:

Po francusku wcale nie jest tak trudno. Mogę powiedzieć, bo próbowałem nieraz 
...tylko na początku trochę mdli  
01 kwietnia 2017 09:16 / 4 osobom podoba się ten post
Misiek

Po francusku wcale nie jest tak trudno. Mogę powiedzieć, bo próbowałem nieraz :upup:
...tylko na początku trochę mdli :blee: :-)

Ta?? A to ciekawe ,nie wiedziałam 
01 kwietnia 2017 09:19 / 5 osobom podoba się ten post
magdzie

Ta?? A to ciekawe ,nie wiedziałam :lol3:

To po prostu spróbuj i zaspokój swą nieposkromioną ciekawość.
W końcu, "żeby życie miało smaczek...
01 kwietnia 2017 09:21 / 3 osobom podoba się ten post
Misiek

To po prostu spróbuj i zaspokój swą nieposkromioną ciekawość.
W końcu, "żeby życie miało smaczek...:wystawia jezyk:

E no nie ,proszę Cię ((( dziękuję 
01 kwietnia 2017 09:46 / 10 osobom podoba się ten post
Misiek

Po francusku wcale nie jest tak trudno. Mogę powiedzieć, bo próbowałem nieraz :upup:
...tylko na początku trochę mdli :blee: :-)

Spotkały się dwie przyjaciółki . Jedna z nich była na randce z ....Afroamerykaninem . Ta druga się podpytuje : ...tyyy...prawda to , że ciemnoskórzy mają czarną spermę ??? ......pierwsza : coś ty , ktoś ci głupot nagadał . Normalna , biała jest , tylko.......w smaku jakby trochę przypalona .
01 kwietnia 2017 09:48 / 6 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

Spotkały się dwie przyjaciółki . Jedna z nich była na randce z ....Afroamerykaninem . Ta druga się podpytuje : ...tyyy...prawda to , że ciemnoskórzy mają czarną spermę ??? ......pierwsza : coś ty , ktoś ci głupot nagadał . Normalna , biała jest , tylko.......w smaku jakby trochę przypalona .:smiech3:

Baśka!!!!!!! 
Może mało ananasów jedzą