Jak minął dzień

01 kwietnia 2017 14:10 / 7 osobom podoba się ten post
THE END!!!!!!!!!!!
01 kwietnia 2017 14:11
"Zimowy koniec" w zawodowym slangu, to ten grubszy, do chwytania. 
Tym bardziej boli. 
01 kwietnia 2017 14:13 / 5 osobom podoba się ten post

Z dedykacją dla wszystkich dziewcząt, a szczególnie dla dziewczynki. 
I proszę,  jeszcze raz spójrzcie w kalendarz 
01 kwietnia 2017 14:16 / 3 osobom podoba się ten post
Zofija

THE END!!!!!!!!!!!:modlitwa:

Tak jest i wszyscy w piatek na droge krzyżową i do spowiedzi ..święta się zbliżają i nie grzeszyć prosze wiecej
01 kwietnia 2017 15:12 / 2 osobom podoba się ten post
Misiek

Z dedykacją dla wszystkich dziewcząt, a szczególnie dla dziewczynki. 
I proszę,  jeszcze raz spójrzcie w kalendarz :smiech3:

Misiu, TY łobuzie 
01 kwietnia 2017 15:22 / 2 osobom podoba się ten post
Misiek

"Nikt w internecie nie jest anonimowy..."

Ja się wcale nie dziwię, że ktoś urodzony w 1914 roku i mieszkający w Hamburgu w woj. podlaskim pisze takie teksty.
Źródło: profil uzytkownika IGGA.

Wielu naszym Pdp porobiło się tak już po siedemdziesiątce.

Chyba, że  to tylko kwestia dzisiejszej daty?

Misiek ja urodziłam się w 1945 roku. Stosuję się do mądrych zasad, że w internecie w tym temacie powinno się kłamać 
01 kwietnia 2017 15:25 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Misiu, TY łobuzie :-)

O tak! W Miśkowej głowie są jeszcze niezgłębione pokłady głupstw i figli do zrobienia.
A czasu coraz mniej

Ale za powyższe, to, w gruncie rzeczy IDZE trzeba podziękować
01 kwietnia 2017 15:27
Barbara niepowtarzalna

Nie przesadzajmy , nie dajmy się zwariować . Przecież do cholery jasnej nikt z nas nie podaje nazwiska ani adresu . Szanuję bardzo moich PDP a jak czasem nerwy poniosą to też dam temu upust . Mnie wypowiedź Zosi rozbawiła , nie doszukałam się w niej nic zdrożnego . Już nie bądźmy takie co to " bułkę ..przez bibułkę ". Lepiej chyba " wyżyć " się w słowie pisanym na forum a do PDP podejść z uśmiechem . Nawet niech ten uśmiech będzie czasem wymuszony , ale będzie . Dajcie już tej Zośce spokój , bo naprawdę obserwuję , że jakoś jej się obrywa najwięcej za szczerość . Nie jesteśmy z drewna , czy jakimiś malowanymi lalami . Mamy uczucia : kochamy , nienawidzimy , cieszymy się i wściekamy też - jesteśmy żywymi ludźmi .
No tak ...piątek ...koniec tygodnia się zbliża , czyli tradycji musi stać się zadość .....znaczy się ktoś po doopie musi oberwać .

Ty to jednak bystra jesteś...... i pyskata.
Przypomniałaś mi fajną piosenkę:
„Malowana lala .. la la..la la la
Malowana lala..la la la...itd.”
Stare piosenki wprowadzają mnie w dobry nastrój
i sprawiają, że nie mam ochoty iść na wojnę.
01 kwietnia 2017 15:29 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Misiek ja urodziłam się w 1945 roku. Stosuję się do mądrych zasad, że w internecie w tym temacie powinno się kłamać :lol1:

Ale żeby 1914 rocznik???
Na forum dla młodych???

Z tobą to jest też raczej niemożliwe! 
Ludzie tak długo nie żyją  
01 kwietnia 2017 15:57 / 2 osobom podoba się ten post
Misiek

Ale żeby 1914 rocznik???
Na forum dla młodych???

Z tobą to jest też raczej niemożliwe! :boi sie:
Ludzie tak długo nie żyją :smiech3: 

Eeee tam. Najpierw się zamroziłam a potem odmroziłam. Ale nie mam sinych członków 
01 kwietnia 2017 16:05 / 5 osobom podoba się ten post
Mycha

Eeee tam. Najpierw się zamroziłam a potem odmroziłam. Ale nie mam sinych członków :lol1:

Ja też z członkami - cokolwiek pod tym określeniem się kryje - problemów nie mam.
Ukrwione prawidłowo

A jeśli to prawda z tym rocznikiem, to polecam siebie gorąco.
Młody, przystojny, bogaty, inteligentny, uczciwy, dobrze wychowany, doświadczony, niedrogi w utrzymaniu etc.,etc. opiekun z wieloletnim doświadczeniem podejmie się opieki nad atrakcyjną etc., etc., starszą panią.
Tylko poważne oferty zamieszczać na portalu Opiekunki24
01 kwietnia 2017 17:25 / 2 osobom podoba się ten post
Misiek

Ja też z członkami - cokolwiek pod tym określeniem się kryje - problemów nie mam.
Ukrwione prawidłowo:-)

A jeśli to prawda z tym rocznikiem, to polecam siebie gorąco.
Młody, przystojny, bogaty, inteligentny, uczciwy, dobrze wychowany, doświadczony, niedrogi w utrzymaniu etc.,etc. opiekun z wieloletnim doświadczeniem podejmie się opieki nad atrakcyjną etc., etc., starszą panią.
Tylko poważne oferty zamieszczać na portalu Opiekunki24:chaplin:

Jak masz gawrę w lesie sosnowym to ja lecę pierwsza  Może się załapię w tym kastingu Tylko nie mów, że to prima aprilis.
01 kwietnia 2017 17:29 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Jak masz gawrę w lesie sosnowym to ja lecę pierwsza :lol2: Może się załapię w tym kastingu :niesmialy: Tylko nie mów, że to prima aprilis.

Nie, to nie żart.
Do tego jeszcze nad jeziorem i z używalnością jachtu.
Tylko przygotuj się dobrze, bo tanio nie będzie.
01 kwietnia 2017 17:34 / 1 osobie podoba się ten post
Misiek

Ale żeby 1914 rocznik???
Na forum dla młodych???

Z tobą to jest też raczej niemożliwe! :boi sie:
Ludzie tak długo nie żyją :smiech3: 

Gdybyś był trochę bystry to byś zakumał że wielkiej możliwości to na tym form nie ma. 
Wypełniając swój profil masz dwie skrajności albo urodziłeś się w 1914 albo w 2000. Żeby już tak nie razić zamieniłam na 2000r.    
A co do miejscowości Hamburg to jest u nas w podlaskim. Może dlatego że  są tu tylko trzy nowe siedliska i ich właściciele pracją w Niemczech, dobrze że nie mówią małe Niemcy.
01 kwietnia 2017 17:37 / 2 osobom podoba się ten post
Misiek

Nie, to nie żart.
Do tego jeszcze nad jeziorem i z używalnością jachtu.
Tylko przygotuj się dobrze, bo tanio nie będzie.

Taaak ??  A kiedy mi Pani Misowa oko podbije ??