A czy musisz mnie czytać?????????
A czy musisz mnie czytać?????????
nie, nie muszę i właściwie nie czytam ciebie. nawet nie wiem czy prowadzisz swój topik czy tak ogólnie. Wczoraj przeczytałam jeden wpis, nie zwróciłam uwagi że to ty, bo miałaś kiedys inny awatar. gdybym wiedziała, że to o tę zosię chodzi to zapewniam ciebie nie stuknełabym w kalwiaturę. pisz spokojnie, juz zobaczyłam twój awatar, czytać nie będę.
"Nikt w internecie nie jest anonimowy..."
Ja się wcale nie dziwię, że ktoś urodzony w 1914 roku i mieszkający w Hamburgu w woj. podlaskim pisze takie teksty.
Źródło: profil uzytkownika IGGA.
Wielu naszym Pdp porobiło się tak już po siedemdziesiątce.
Chyba, że to tylko kwestia dzisiejszej daty?
Sory ale uważm,że trochę przesadziłeś pisząc ten tekst powyżej.Każdy ma prawo sie wypowiedzieć i tak tez zrobiła IGGA i nie chodzi tutaj o to ,ze ja bronie bo ona sama potrafi to doskonale zrobić.Przeczytaj jeszcze raz co napisałeś.....kilka osób sie tutaj wypowiedzialo w sposób fajny i rzeczowy mając swoje zdanie nie obrazając jej samej i Ok.Natomiast ja uwazam,że Ty ja obraziłeś.Co Ciebie obchodzi co IGGA ma w profilu i wywlekanie tego w poscie?
No, to wpadłem! :boi sie:
A już myślałem, że dopełnię żywota uczciwie :glupi1:
IGGA! Masz adwokata...
... z urzędu :umowa:
P.S.
S o r r y!
Przestań się zgrywać i odwracac teraz kota ogonem, dobrze wiesz ,ze nie o ''obrone ''tu chodzi.Wszedłeś na jej profil i wywlekasz to w poście...w kazdy no prawie w kazdy profil mozesz wejsc i z każdym z nas mozesz to samo zrobić ...........i to jest Nie fajne właśnie...
Piromanko kochana :buziaki1: a Ciebie co dzisiaj ugryzło ? ....Misiek nic złego nie napisał , tylko ujął w żartobliwym tonie to " w interenecie nikt anonimowy nie jest " ....Skąd do jasnistej będzie ktos wiedział o jakich osobach , czy miejscach piszemy , jeśli w profilu mamy ( niestety ja nie :-( ) podane , jak wyżej ?
Dziewczynko , dzióbeczku kochany wiosna przyszła , usmiechnij się :buziaki1: Tylko żebys mi nie próbowała gdzieś w pobliżu koleżanki " Iskierki " się znajdować ......jejkuuuu , ale by się jarało !:smiech2: