Jak minął dzień

01 kwietnia 2017 17:38 / 2 osobom podoba się ten post
IGGA

Gdybyś był trochę bystry to byś zakumał że wielkiej możliwości to na tym form nie ma. 
Wypełniając swój profil masz dwie skrajności albo urodziłeś się w 1914 albo w 2000. Żeby już tak nie razić zamieniłam na 2000r.    
A co do miejscowości Hamburg to jest u nas w podlaskim. Może dlatego że  są tu tylko trzy nowe siedliska i ich właściciele pracją w Niemczech, dobrze że nie mówią małe Niemcy.

No właśnie u mnie największa bieda z tą bystrością  
01 kwietnia 2017 17:41
Ale to znaczy, żem żadnych "wrażliwych" danych nie ujawnił /chyba?/ i forumowy "GIODO" pozwu nie złoży???
01 kwietnia 2017 17:45 / 1 osobie podoba się ten post
Baw się spokojnie, sobota dzisiaj, nie zamartwiaj się cudzymi danymi.
01 kwietnia 2017 17:48 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Taaak ??  A kiedy mi Pani Misowa oko podbije ?? :boks2:

Ty myślisz, że ja to dla przyjemności będę robił???
To czysty biznes.
Inaczej z czego Panią Misiową utrzymam? A ona jeszcze nie jest z tych prehistorycznych roczników - swoje potrzeby i wymagania ma i mnie w tę robotę wpędza "/>
01 kwietnia 2017 18:24 / 2 osobom podoba się ten post
Misiek

Ty myślisz, że ja to dla przyjemności będę robił???
To czysty biznes.
Inaczej z czego Panią Misiową utrzymam? A ona jeszcze nie jest z tych prehistorycznych roczników - swoje potrzeby i wymagania ma i mnie w tę robotę wpędza :laska2:

Misiek to Ty się niewłaściwie reklamujesz  
01 kwietnia 2017 18:30 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Misiek to Ty się niewłaściwie reklamujesz :strach na wroble: 

No dobrze, rozszerzę treść ogłoszenia o oświadczenie, że będę w tę pracę wkładał uczucia 
OK?

Myślę, że się dogadamy.
Pisz na e-mail. Wszystkie udostępnione dane w moim profilu są jak najbardziej prawdziwe, co nie u wszystkich użytkowników występuje 
01 kwietnia 2017 18:36 / 1 osobie podoba się ten post
Misiek

No dobrze, rozszerzę treść ogłoszenia o oświadczenie, że będę w tę pracę wkładał uczucia :zakochany:
OK?:hejka:

Myślę, że się dogadamy.
Pisz na e-mail. Wszystkie udostępnione dane w moim profilu są jak najbardziej prawdziwe, co nie u wszystkich użytkowników występuje :bezradny:

Żeby maila widzieć, to najpierw się musimy zaprzyjaźnić. Chyba. 
01 kwietnia 2017 18:38 / 2 osobom podoba się ten post
Co do meritum, to dzień dzisiejszy był trochę dziwny. Z uwagi na narastające uczucie głodu Jutrzenki musiałem przyspieszyć o 15 minut obiad. Potem, po 15.00 odmówiła stanowczo zjedzenia ciasta i zażyczyła sobie do kawy chleb z masłem. I kolacja była wcześniej niż zwykle, co zaowocowało tym, że szacowne członki swe, przy mojej wydatnej pomocy złożyła w łożu mówiąc "dobranoc, do jutra".
Ze spraw wyższego lotu, dowiedziałem się, że poza różnymi, znanymi mi rodzajami kłamstw istnieje też "kłamstwo geograficzne".
01 kwietnia 2017 18:46 / 4 osobom podoba się ten post
A ja miałam wizytę koordynatorki niemieckiej i swojej, czyli z PL. Babcia lekko przestraszona, że muszę do domu wracać. No najlepiej by było żebym nie musiała wyjeżdżać, tylko u niej cały czas siedzieć. Jestem tu pierwszą opiekunką. Pdp rozumie, że ja mam własne życie ale ....Echhhh te babcie.
01 kwietnia 2017 19:17 / 4 osobom podoba się ten post
Trochę mnie nie zrozumiałaś ,ale nic to. Srasznie się spinacie a Ty nawet straszysz.Dlatego ,że jestem ,,nowa,, i chcesz mi pokazać miejsce w szeregu?
Ja nie wiem czy to prawda, że pyskatą trzeba być ,ale jeśli tak wybierasz ... i pomaga Ci to w życiu to nic mi do tego.
01 kwietnia 2017 20:02 / 1 osobie podoba się ten post
...odpowiadam na pytanie:
                                               cudnie
                                                                    ...bo w domu!
01 kwietnia 2017 20:07 / 1 osobie podoba się ten post
pytajka

...odpowiadam na pytanie:
                                               cudnie:-)
                                                                    ...bo w domu!

Ty masz pytac ,a nie odpowiadać
01 kwietnia 2017 20:09 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Ty masz pytac ,a nie odpowiadać :-)

Chyba się musi przechrzcić z Pytajki na Odpowiadajkę albo Opowiadajkę. 
01 kwietnia 2017 20:12 / 2 osobom podoba się ten post
Zeby było w temacie,dzień minął spokojnie i bezstresowo,choć słońce było za chmurami. W przypływie dobrego nastroju umyłam wielki taras.
Mój pdp był dziś spokojny,a wieczorem spojrzał na zegarek,stwierdził,że juz 21-a i od pół godziny smacznie pochrapuje. Co ta autosugestia robi z człowieka...nie do pomyślenia...
01 kwietnia 2017 20:14 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

Chyba się musi przechrzcić z Pytajki na Odpowiadajkę albo Opowiadajkę. 

Mycha i waniliowa kobieto-ja ciągle pytam.Uwielbiam patrzeć na świat oczami innych ludzi.To mnie wzbogaca