No wiec to jest stawanie w obronie kogos,kto wcale tej obrony nie chce
Kolega ma adwokatki,z przymusu,nie z wyboru:-)
No wiec to jest stawanie w obronie kogos,kto wcale tej obrony nie chce
Kolega ma adwokatki,z przymusu,nie z wyboru:-)
Byłam już damą do towarzystwa u agresywnej, dementywnej pdp i miałam leżącą kobietę, przesympatyczną. Zgadnijcie gdzie było mi lepiej? U leżącej, niestety zmarła. Wartość naszej pracy jest niewymierna, każde miejsce jest inne i są różne opiekunki. Tego się nie da ocenić i nie ma o co się spierać. Jak obie strony są zadowolone, to jest fajnie, a jak jeszcze da się nieźle zarobić, to już cód, miod:)))
Wiem, że źle się z tym czujesz, bo nie było wcale Twoim celem wyśmiewanie się z tego przemiłego chłopaka! Niektóre dziewczyny Cię źle zrozumiały...Może, gdyby to powiedział ktoś inny, pozostałoby to nie zauważone...Ale nie stresuj się Beatko! Mnie też to i rozbawiło, i wzruszyło! Śpokojnej nocy Ci życzę:)
Dobranoc,tez ide spać bo przed 7 musze wyprowadzic psa,potem na 8 śiadanie,potem na 8.30 odwiezc wielkiego szefa do pracy,potem pojechac po jedna z jego pracownic,potem umowic ogrodnika,potem odebrac spodnie od krawca,potem,,potem...
Tak wyglada ta moja stela,ktorej tyle mi zazdrosci i na której ja tak sie wywyższam,bo pampersow nie zmieniam...
No co Ty Wichura? Ja zawsze chwalę się swojej rodzinie, że w mojej branży to pracują nawet germaniski i zawsze Ciebie mam na myśli, bo innych nie znam. I tutaj to piszę absolutnie poważnie, że jestem z tego dumna. Ja wogóle podziwiam Was wszystkie i siebie też.
Nie jestem niczyją adwokatką, nic nie zrozumiałaś, też kiedyś mnie obśmiano, moją kolezankę też, nie było to przyjemne, a chodziło o dość ważne sprawy. Uważam, że tak się nie robi i ja tak nie robię i nie bedę robiła. Koniec.
Na dobranoc, Wichurra, też Ci radzę podejść do wszystkiego na luzie. Forum to forum, a nie klasa o jednym profilu, gdzie każdy ma te same zinteresowania. Niestety czasem są tu zgrzyty, bo ludzie różnią się poglądami no i trudno czasem się z tym pogodzić, że ktoś myśli inaczej. Próbujmy chociaż te czyjeś inne od naszych poglądy uszanować. To zdanie powinno dotyczyć mnie, Ciebie i wszystkich. Śpijcie dobrze!
Bywa, że żarty przechodza w "podśmiechujki" i faktycznie może zrobić się nieprzyjemnie.Dobrze, że tutaj zadziałał hamulec, wszystko zostało ładnie powiedziane i można spokojnie isć spuniać. Życze dobrej nocki.
Czarcia łapa osądzi kto prawdę powiedział
Kurde dziewczyny - czuję, że pozmieniałyście sobie co niektóre nicki i Wy mnie znacie, a ja Was nie - to nie fair:)
Najwyrazniej mnie masz na myśli pisząc "dziewczyny". To się wytłumaczę. Czytam forum już od dawna, jeszcze sporo przed rozpoczeciem pracy.Stąd Was i Ciebie znam. Nie pisałam wcześniej , bo siedziałam z pewnych powodów w "krzaczkach' - jak to któraś koleżanka określiła. Teraz wyszłam trochę "na świat', ale to nie jest łatwa sztuka tak sie tutaj udzielać. Ja się normalnie gubię, nie mówiąc już o zachowaniu tempa jakie posiadają niektóre z Was. No i mam jeszcze pewne ograniczenia czasowe. Nicu nie zmieniałam. Także Wichurko- jestem Margaritka , bardzo mi miło!