Ach nie będę Ci suszyc głowy. Ja utknełam na Twoim chorym palcu, szpitalu i powrocie do domu.....a Ty już gdzieś indziej jestes, a za chwile juz jedziesz do dziadków.
Ach nie będę Ci suszyc głowy. Ja utknełam na Twoim chorym palcu, szpitalu i powrocie do domu.....a Ty już gdzieś indziej jestes, a za chwile juz jedziesz do dziadków.
Żeby jasnosc była.
Pisałam,że nie zapłacą mi ani chorobowego,ani odszkodowania.
Dlatego pojęłam się pierwszego bardzo krótkiego zlecenia.
Niestety nie stac mnie jeszcze na trzymiesięczny urlop.
Szwy usuniete,kciuk nadal nie do wyprostowania,ale polski NFZ,ZUS niestety nie uwzglednili mojego przypadku jako wypadek podczas wykonywania pracy.
Do dziadeczków to pojadę na urlop,czego wszystkim życzę:)
Żeby jasnosc była.
Pisałam,że nie zapłacą mi ani chorobowego,ani odszkodowania.
Dlatego pojęłam się pierwszego bardzo krótkiego zlecenia.
Niestety nie stac mnie jeszcze na trzymiesięczny urlop.
Szwy usuniete,kciuk nadal nie do wyprostowania,ale polski NFZ,ZUS niestety nie uwzglednili mojego przypadku jako wypadek podczas wykonywania pracy.
Do dziadeczków to pojadę na urlop,czego wszystkim życzę:)
a nie zabrałaś zaświadczeń ze szpitala w DE albo czegoś podobnego ??
Zamiast się łapać za słowa,możecie sobie na mnie poużywać bo większego pechowca ze świecą szukać.Dzisiaj przyszła nowa piguła zamiast Złotoustej,pomijam fakt że na wielkim i czerwonym pazurze miała logo swojej firmy zrobione z brokatu,była tak zlana perfumami o zapachu kocich szczyn że mi dech zaparło, nie zraziło mnie również i to że sięgałam jej do pępka, a co tam myślę pauza ponad wszystko. Przełamując lody oraz wyrzucając pierwsze koty precz, poczęstowałam Rusałkę placuszkami z jabłkami i zrobiłam kawusie.Pofrunęłam niczym schmetterling i wróciłam za 2god.Wchodzę i widzę że Rusałka ma twarz czerwoną,usta jak rondo kowbojskiego kapelusza,macha rękami,ja w szoku,nie wiem czy migowego chce mnie uczyć czy mi przyłożyć,a może Zysia czymś w nią rzuciła, o matko i wszyscy Ratunku!!! Okazało się że ma uczulenie na cynamon,a że zjadła z 15 szt,tym gorzej.Mam jakieś odczulacze,ale nie chciała nawet spojrzeć,wyleciała jak z procy.No dlaczego ja tak mam?Dlaczego?Teraz to już żadna tu nie przyjdzie,bo się będą bały że wszystkie środowiskowe chcę wykończyć, ja pierdziele może z komwojem do Polski mnie wywiozą,albo w lokalnej gazecie napiszą. Rano idziemy na śniadanie rodzinne i może po bilet.Śmiać się czy płakać sama nie wiem.
przed wyjazde do de tez miałam goscia na podwórku,a ze niedaleko jest rzeka i staw.to sobie przypełzal.okazał sie zaskrńcem ale też groźnie wygladał
Nie przejmuj się:)Jak się objadła to i spuchła;))
Tina,ale sama zobacz jak to wygląda,powie że ją otruć chciałam,w nosie, będę się martwić jak zrobią aferę.Powiedz lepiej co u syna,kiedy ma egzamin bo moja Mańka pisze 26 matmę,a dopiero wczoraj wróciła z robót z Rovershegen jak sama mówi w kieszeni pełno, a w główce pusto.