....Nie było tego węża złapać i podarować jednemu z użytkowników forum ?..... Spójrz na awatarka Filipa , toż to biedactwo jakieś jest ! :))))
....Nie było tego węża złapać i podarować jednemu z użytkowników forum ?..... Spójrz na awatarka Filipa , toż to biedactwo jakieś jest ! :))))
Popieram pomysł Andrei zielony jest o wiele lepszy :)
Andrejka widać że Moduś ma słabość do ciebie :D
Najwyraźniej wąż mu uciekł ;-///
Ewentualnie jest ukryty gdzieś w środku a , że mikroskopijny jest to i go nie widać .......:)))))))
No ale żeby aż tak ???
No ale żeby aż tak ???
"Genau",to jeszcze nic:)Kiedyś spotkałam taka panią,która była na wyjeździe po raz pierwszy i cięgiem "jo,jo"mówiła.Wyglądało to dość zabawnie,gdy Niemiec coś do niej mówił,a ona usiłowała stworzyć pozory,że coś rozumie:)
bo oni tu mysla, ze my jestesmy murzynami od wszystkiego. a co "ambitniejsze" tylko ich w tym przekonaniu utwierdzaja. u mnie ciagle wojna. to o ogrod, to o sprzatanie piwnic/garazu, to o mycie okien, ale najbardziej rozwalilo mnie polecenie wyczyszczenia rynien na domu- zglupialam. a jaka zlosc wzbudzilam odmawiaja tego kilkukrotnie..... pogielo ich i tyle ;)
Od dziś dołączyłam do was na wyjeździe.
Oby do przodu :)
Muszę się pochwalić właśie rozpaliłam kominek bo w domu zimno aż przykro. Chwalę się bo robię to po 3 latach ,zajęło mi to 1 godzinę 15 minut -efektem jest podniesienie temperatury w pokoju o 2 stopnie , dym w całym mieszkaniu plus całe ręce czarne -fajna zabawa -aby nie codziennie./DDD
no to juz sie rozgrzalas samym rozpalaniem ha ha
PS.
A tak szczerze co mozna robic przy kominku 1g i 15 min ????
Rozpalać ,rozpalać i jeszcze raz rozpalać . Jak taki fachura jak ja za takie coś się bierze to musi todługo i majestatycznie trwać Dzis nie miałam ochoty z " miotłą " latać to zabrałam się za czarną robotę.