wazne ze cieplo jest
wazne ze cieplo jest
I to jak ,własnie w tym momencie zaczynam się rozbierać /hi,hi,hi
I to jak ,własnie w tym momencie zaczynam się rozbierać /hi,hi,hi
Od dziś dołączyłam do was na wyjeździe.
Oby do przodu :)
Rozpalać ,rozpalać i jeszcze raz rozpalać . Jak taki fachura jak ja za takie coś się bierze to musi todługo i majestatycznie trwać Dzis nie miałam ochoty z " miotłą " latać to zabrałam się za czarną robotę.
Didusia, długo i majestatycznie - mówisz... Czy można przez to rozumieć że ze wszystkim tak się pieścisz? ;))) Jeśli tak to osoba zainteresowana (czytaj: zakontraktowana) ma powód do radości :))))))))))
Hi hi, wybacz rubaszność, mam jakąś schizę... Dostałam niedawno taką wiadomość że ani usiedzieć, ani na robocie się skupić nie mogę. A głupoty same do głowy przychodzą :)))
Czyżby poweselnych szaleństw echo się odzywało?:)
Didusia, długo i majestatycznie - mówisz... Czy można przez to rozumieć że ze wszystkim tak się pieścisz? ;))) Jeśli tak to osoba zainteresowana (czytaj: zakontraktowana) ma powód do radości :))))))))))
Hi hi, wybacz rubaszność, mam jakąś schizę... Dostałam niedawno taką wiadomość że ani usiedzieć, ani na robocie się skupić nie mogę. A głupoty same do głowy przychodzą :)))
Gorzej Kasiu... Znacznie gorzej :))))))))))))
Striptiz przy kominku? :)
Czyżby poweselnych szaleństw echo się odzywało?:)
To nawet nie echo to dawno zapomniana piosenka.
Dlaczego zaraz dawno zapomniana?:)Najwyższy czas odświeżyć bo to i na cerę dobrze robi i na ciśnienie i ,na całe mnóstwo innych rzeczy:)Przyjrzyj się foczusi jaka zadowolona i kwitnąca:):):):)
Dlaczego zaraz dawno zapomniana?:)Najwyższy czas odświeżyć bo to i na cerę dobrze robi i na ciśnienie i ,na całe mnóstwo innych rzeczy:)Przyjrzyj się foczusi jaka zadowolona i kwitnąca:):):):)