Na wyjeździe #13

05 września 2014 15:01 / 3 osobom podoba się ten post
jowitaliber

A ndera za wami tęskni ale nie wróci tu bynajmniej narazie ,może za jakiś czas jak tu będą zmiany nie powiedziala NIE tylko że narazie

Jakby tęskniła, to by tu już była. A nie jakichś forteli używa. 
Nie wierzę, że tęskni. Dzieciuch.
05 września 2014 15:13 / 3 osobom podoba się ten post
Wracając do tematu artykułu,to trzeba powiedziec sąsiadce,ze w polskich gazetach tez zdarzaja sie niepochlebne artykuly o Niemcach, ale ty ich nie czytasz,bo wolisz literaturę piękną
05 września 2014 15:35
greenandy

No jaka miła sąsiadka....Dała ten brukowiec ku przestrodze....?ku swojej satysfakcji,jak to te polskie opiekunki kradną...?
Złodzieje byli ,są i bedą,niezależnie od branży i narodowości,ale mimo wszystko,wiedząc,ze jesteś opiekunką i dać taki artykuł...to nietakt

Poprostu zapytała czy może cztałam o tym a jeżeli nie to czy chcę poczytać.Powiedziała,że wszędzie znajdą się tacy ludzie czy to Polak czy Niemiec.A sąsiadka jest naprawdę w porządku.To dzięki niej szybko mi tutaj czas upływa i troszczy się o mnie jak o wnuczkę.
05 września 2014 15:38 / 2 osobom podoba się ten post
Lawenda

Wyjątkowy nietakt ze strony sąsiadki, a nawet chamstwo.
Przy nastepnej bytności podarowałabym jej album ze zdjęciami zrównanej z ziemią Warszawy.
Kiedys też miewałam zblizone sytuacje, ktos powiedzial cos o jakimś Polaku,że ukradł, a ja wzruszałam ramionami i mówiłam,że ja nie kradnę i mnie to nie dotyczy. Nie ponoszę odpowiedzialności zbiorowej za źle zachowujących się Polaków i na przyszłość proszę o nieinformowanie mnie o takich przypadkach, bo mnie to nie interesuje.
A jakby ktoś drążył temat dalej to króciuteńko bym zapytała taką osobę, czy ponosi odpowiedzialność za wymordowanie 6 milionów Polaków i za Oświęcim, bo to przeciez Niemcy zrobili.
Na Polskę, jaka by nie była i sama nie pluję i nie pozwalam innym na to samo. A już zwłaszcza Niemcom. To jedyny przypadek, kiedy jestem nieprzejednana.
We własnym, polskim gronie możemy sobie ponarzekać na nasz kraj, ale innym od Polski wara.

Ja też odpowiedziałam,że każdy odpowiada za siebie i tematu już nie ciągnęła.
05 września 2014 21:36 / 1 osobie podoba się ten post
Cos dzieje sie z moim komputerem, tematy pojawiaja sie i znikaja, czy to tylko u mnie????
05 września 2014 21:37
kika1

Cos dzieje sie z moim komputerem, tematy pojawiaja sie i znikaja, czy to tylko u mnie????

U mnie tez.
05 września 2014 21:44 / 1 osobie podoba się ten post
kika1

Bo dzis troche się dzieje ;)
05 września 2014 21:49
kika1

Ktoś ma na to wpływ????
05 września 2014 22:01
MeryKy

Ktoś ma na to wpływ????

???
05 września 2014 22:03 / 1 osobie podoba się ten post
ania37

Bo dzis troche się dzieje ;)

Niektore tematy zdazylam ogarnac!  
Choc przychylam sie do wersji takiej - ze " prawda lezy po srodku"
05 września 2014 22:05
kika1

???

Nie ja oczywiście!
Ewentualnie forum doznało przeciązenia?
05 września 2014 22:11 / 1 osobie podoba się ten post
MeryKy

Nie ja oczywiście!
Ewentualnie forum doznało przeciązenia?

Mery z tego wszystkiego nawet forum sfiksowało .
05 września 2014 23:23 / 3 osobom podoba się ten post
Dostałam dzisiaj wiadomośc ze jest juz moja zmienniczka:)
Rodzina zaakceptowała-nawet mi jej profil pokazali:)
Właśnie wróciła córka z urodzin-''niania''przeszła w jej rece:)
Pomimo goracej atmosfery życzę wszystkim spokojnej nocy-od jakiegoś czasu bardzo je cenie:)
05 września 2014 23:25 / 1 osobie podoba się ten post
agama

Dostałam dzisiaj wiadomośc ze jest juz moja zmienniczka:)
Rodzina zaakceptowała-nawet mi jej profil pokazali:)
Właśnie wróciła córka z urodzin-''niania''przeszła w jej rece:)
Pomimo goracej atmosfery życzę wszystkim spokojnej nocy-od jakiegoś czasu bardzo je cenie:)

fajnie, ze mozesz pospac... byle do konca kontraktu.. dobrej nocki agama..
06 września 2014 00:03
greenandy

Andrea zmiany już nastąpily,ostatnio nikt nikomu szpilki nie wbija nastąpila ogólna zgoda i porozumienie,miłość prawie....więc wracaj teraz bo stan ten nie bedzie trwał wiecznie :-)

Hmmm...jestem prorokiem...
Dobrej nocy wszystkim