A ndera za wami tęskni ale nie wróci tu bynajmniej narazie ,może za jakiś czas jak tu będą zmiany nie powiedziala NIE tylko że narazie
A ndera za wami tęskni ale nie wróci tu bynajmniej narazie ,może za jakiś czas jak tu będą zmiany nie powiedziala NIE tylko że narazie
No jaka miła sąsiadka....Dała ten brukowiec ku przestrodze....?ku swojej satysfakcji,jak to te polskie opiekunki kradną...?
Złodzieje byli ,są i bedą,niezależnie od branży i narodowości,ale mimo wszystko,wiedząc,ze jesteś opiekunką i dać taki artykuł...to nietakt
Wyjątkowy nietakt ze strony sąsiadki, a nawet chamstwo.
Przy nastepnej bytności podarowałabym jej album ze zdjęciami zrównanej z ziemią Warszawy.
Kiedys też miewałam zblizone sytuacje, ktos powiedzial cos o jakimś Polaku,że ukradł, a ja wzruszałam ramionami i mówiłam,że ja nie kradnę i mnie to nie dotyczy. Nie ponoszę odpowiedzialności zbiorowej za źle zachowujących się Polaków i na przyszłość proszę o nieinformowanie mnie o takich przypadkach, bo mnie to nie interesuje.
A jakby ktoś drążył temat dalej to króciuteńko bym zapytała taką osobę, czy ponosi odpowiedzialność za wymordowanie 6 milionów Polaków i za Oświęcim, bo to przeciez Niemcy zrobili.
Na Polskę, jaka by nie była i sama nie pluję i nie pozwalam innym na to samo. A już zwłaszcza Niemcom. To jedyny przypadek, kiedy jestem nieprzejednana.
We własnym, polskim gronie możemy sobie ponarzekać na nasz kraj, ale innym od Polski wara.
Cos dzieje sie z moim komputerem, tematy pojawiaja sie i znikaja, czy to tylko u mnie????
Cos dzieje sie z moim komputerem, tematy pojawiaja sie i znikaja, czy to tylko u mnie????
Ktoś ma na to wpływ????
Bo dzis troche się dzieje ;)
???
Nie ja oczywiście!
Ewentualnie forum doznało przeciązenia?
Dostałam dzisiaj wiadomośc ze jest juz moja zmienniczka:)
Rodzina zaakceptowała-nawet mi jej profil pokazali:)
Właśnie wróciła córka z urodzin-''niania''przeszła w jej rece:)
Pomimo goracej atmosfery życzę wszystkim spokojnej nocy-od jakiegoś czasu bardzo je cenie:)
Andrea zmiany już nastąpily,ostatnio nikt nikomu szpilki nie wbija nastąpila ogólna zgoda i porozumienie,miłość prawie....więc wracaj teraz bo stan ten nie bedzie trwał wiecznie :-)