u mnie w sobotę po poludniu
siedzę jak na szpilkach już.
u mnie w sobotę po poludniu
siedzę jak na szpilkach już.
A ja tak z innej beczki...otórz miałam dzisiaj pauze i poszłam do parku,piękny i stary drzewostan,usiadłam na ławce i tak patrzę i taka mnie nostalgia ogarnęła,ale w pozytywnym odczuciu,jest koniec lata,piękna pogoda. Boże, jak ja dawno nie widziałam z bliska jesieni,pracując w Polsce ,ganiając z jednej roboty do drugiej,nie zauważałam pór roku,nie widziałam wiosny,czułam bez ,ale kiedy zakwitł, nie zdążyłam zauważyć. Pory roku to tylko czas i zmieniające się wydatki. Zima to drogie buty i Święta,wiosna to nowe ciuchy i kolejne Święta, lato wiadomo wakacje, a jesień wyprawka i składki do szkoły. Uważam ze to kolejny plus tej pracy .Może to głupie ,co piszę, ale cieszę się ,że już nie'' muszę''biec, że mogę spacerować,że od niedawna,nie mam poczucia winy gapiąc się na drzewo i myśląc ,ile pożytecznych rzeczy mogłam zrobić przez ten czas.I tak mi z tym dobrze,i obiecałam sobie,że już nie przegapię żadnej pory roku.
Lena ja troche nie na temat ,mialam jechać w sobotę ale jade w piatek -zdjęcia Tubingen porobiłam ,nie dalo rady dworca bo mnie tak natura goniła ,,,że nie zdązyłam. Jesli masz ochote to to przeslę Ci zdjęcia na emaila ,jesli go masz w profilu lub wkleje na forum ale dopiero jak dojade do domku.
To własciwie spisz normalnie.A dzien wolny.Czyli fajnie tam masz :-)
czy dziś odbedzie się mecz polska-niemcy? jezeli tak,to o której? dziekuję za odpowiedz:)
przepraszam,dodalam sobie jeden miesiąc :D mecz 11.10 :)
czy dziś odbedzie się mecz polska-niemcy? jezeli tak,to o której? dziekuję za odpowiedz:)
przepraszam,dodalam sobie jeden miesiąc :D mecz 11.10 :)