Chetnie sie z Toba zamienie :))
Chetnie sie z Toba zamienie :))
Och...az tak bardzo to nie cierpię hahahaha
Leje i wieje.Przyleciały gęsi-bernikle kanadyjskie co oznacza koniec ciepełka:(Porządkowałam wczoraj ogródek i sama sobie roboty narobiłam- wiadro buraków do zagospodarowania i jabłek multum -a tak było miło,hi hi hi
Leje i wieje.Przyleciały gęsi-bernikle kanadyjskie co oznacza koniec ciepełka:(Porządkowałam wczoraj ogródek i sama sobie roboty narobiłam- wiadro buraków do zagospodarowania i jabłek multum -a tak było miło,hi hi hi
Kasiu i po co Ci to było ???
Popieram Zosia-Samosia , wejsć ,oddecha złapać , i wyjsć ;)))
Ale buraczki własnej roboty mmmm pychotka :)
Nic nie mówiłam haha :D
Witam z domku !!Chciałam się wypłakac ,,za 17 dni do DE a przedwczoraj złamałam sobie palec duży u nogi,,,aaaaaaaaaa,,,ból nie do opisania,się fajnie urządziłam ,,,pozdrawiam cieplutko....
Iwunia wspolczucia,17 dni to duzo czasu,co mowia lekarze-ile czasu bedziesz ,,uziemiona,,;-;-;-
Witam z domku !!Chciałam się wypłakac ,,za 17 dni do DE a przedwczoraj złamałam sobie palec duży u nogi,,,aaaaaaaaaa,,,ból nie do opisania,się fajnie urządziłam ,,,pozdrawiam cieplutko....
Jeśli to złamanie a nie pęknięcie, to 4-6 tygodni i bedzie lepiej. Trzymaj w miarę możliwości nogę do góry i poza kwasem bornym pomocne są też zimne okłady.
W aptece są takie niebieskie żelki, które wkłada się do zamrażalnika i robi zimne okłady. Zmniejsza to ból i stan zapalny w miejscu uszkodzenia tkanek.
Współczuję bólu. Oszczędzaj chodzenie do minimum.