a widziałyście jak się zachował Mario Goetze? No jak śmieli takie pytanie zadać?
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/kadra/kicker-wystawil-oceny-za-mecz-polska-niemcy-wojciech-szczesny-doceniony/crcrf
a widziałyście jak się zachował Mario Goetze? No jak śmieli takie pytanie zadać?
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/kadra/kicker-wystawil-oceny-za-mecz-polska-niemcy-wojciech-szczesny-doceniony/crcrf
Jutro mają meczyk z Irlandią :) a my chyba Szkocja :)
Mam tzw.stałą stellę w Dortmundzie i raczej zanosi się na dłużej. Przez kilkanaście lat wcześniej też byłam związana z tym miastem, z racji pracy mojego ś.p. męża. Mam też dużo pięknych wspomnień i może specjalnie tu zostałam, żeby je pielęgnować ? A może chcę się zmierzać z tą inną rzeczywistością? Mam tą świadomość, ze trzeba jakoś przez to przejść. Mam nadzieję, że nie odstraszyłam Ciebie swoimi smutkami i jak będzie okazja na spotkanie, to nie uciekniesz? Pozdrawiam.
Jutro,a nie w czwartek??
jutro, nie przegap:)
Podrzuć proszę jeszcze godzinkę:)
Kurczę... znowu nie obejrzę ... nie mam polsatu... a chyba nigdzie indziej nie zobaczę co?... chyba że specjalny komentator w opiekunkowie będzie nadawał na bieżąco.
Przedłużyłam sobie dzisiaj pobyt w domu o tydzień. Firma do mnie dzisiaj zadzwoniłą, że z tym przedłużeniem to będzie problem, że niemiecki pośrednik niezadowolony, bo rodzina czeka na mnie, że w takim wypadku należy wysłać kogoś innego itd.. Wieczorem zadzwoniłam sama bezpośrednio do córki PDP, pogadałam z nią i nie robiła problemu z tego, a wręcz odwrotnie, rozumie mnie, że chcę zostać z moimi dziewczynami trochę dłużej. Cieszę się bardzo, bo nie chciałam stracić tego kontraktu.
I dobrze zrobiłaś , że skontaktowałaś się z córką PDP-nej !... Firmy czarują , picują , żeby tylko mieć jak najmniej kłopotów .Do mnie dzwonią ,każą ustalać zjazd - wymianę ze zmienniczką ! A kim my jesteśmy ? przecież to zależy od rodziny a nie od nas samych ! Ja już też zaczynam się trochę denerwować , bo wszyscy chcą , żebym to ja była " elastyczna , ugodowa " . CCzekam tylko na mały szantaż , że " coś nie jest teges " a odwalę taki numer , że wszystkim kopary opadną !!!!... Nie daj się Zosia , bo jak nie firma , to rodzina albo zmienniczka będą chcieć nas sobie owinąc koło małego palca !-:))))))))
20:45 na Rtl:)