W domu :) #3

13 października 2014 21:22 / 1 osobie podoba się ten post
efka66

a widziałyście jak się zachował Mario Goetze? No jak śmieli takie pytanie zadać?  

http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna/kadra/kicker-wystawil-oceny-za-mecz-polska-niemcy-wojciech-szczesny-doceniony/crcrf

Pisałam wcześniej,że czytałam w lokalnej gazecie wywiad z Loewem i stwierdził,że nasi wygrali wprawdzie ale byli bardzo skoncentrowani,a poza tym to nic takiego....hehe Nie mogę doczekac się czwartku,mam nadzieję,że też dostaną w tyłek.
13 października 2014 21:23
takaja

Jutro mają meczyk z Irlandią :) a my chyba Szkocja :)

Jutro,a nie w czwartek??
13 października 2014 21:23
margaritka59

Mam tzw.stałą stellę w Dortmundzie i raczej zanosi się na dłużej. Przez kilkanaście lat wcześniej też byłam związana z tym miastem, z racji pracy mojego ś.p. męża. Mam też dużo pięknych wspomnień i może specjalnie tu zostałam, żeby je pielęgnować ? A może chcę się zmierzać  z tą inną rzeczywistością? Mam tą świadomość, ze trzeba jakoś przez to przejść. Mam nadzieję, że nie odstraszyłam Ciebie swoimi smutkami i jak będzie okazja na spotkanie, to nie uciekniesz? Pozdrawiam.

no ja tam zostawilam moje serducho po mojej wakacyjnej pracy w okolicach Dortmundu ;) ze bywam tam czasami u mojego lubego ;) dla mnie to miasto to same mile wspomnienia i mam nadzieje, ze bede je zawsze lubic tak, jak teraz. nie wiem jednak, kiedy bede tam nastepnym razem. pozdrawiam :D
13 października 2014 21:25
ivanilia40

Jutro,a nie w czwartek??

jutro, nie przegap:)

13 października 2014 21:26
efka66

jutro, nie przegap:)

Podrzuć proszę jeszcze godzinkę:)
13 października 2014 22:14 / 2 osobom podoba się ten post
Przedłużyłam sobie dzisiaj pobyt w domu o tydzień. Firma do mnie dzisiaj zadzwoniłą, że z tym przedłużeniem to będzie problem, że niemiecki pośrednik niezadowolony, bo rodzina czeka na mnie, że w takim wypadku należy wysłać kogoś innego itd.. Wieczorem zadzwoniłam sama bezpośrednio do córki PDP, pogadałam z nią i nie robiła problemu z tego, a wręcz odwrotnie, rozumie mnie, że chcę zostać z moimi dziewczynami trochę dłużej. Cieszę się bardzo, bo nie chciałam stracić tego kontraktu.
13 października 2014 22:48 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Podrzuć proszę jeszcze godzinkę:)

20:45 na Rtl:)

13 października 2014 23:35 / 1 osobie podoba się ten post
Bożenka

Kurczę... znowu nie obejrzę ... nie mam polsatu... a chyba nigdzie indziej nie zobaczę co?... chyba że specjalny komentator w opiekunkowie będzie nadawał na bieżąco.

Spokojnie, na pewno będzie kilku komentatorów :) (a właściwie komentatorek) :))))))))))))
14 października 2014 08:42 / 1 osobie podoba się ten post
Zofija

Przedłużyłam sobie dzisiaj pobyt w domu o tydzień. Firma do mnie dzisiaj zadzwoniłą, że z tym przedłużeniem to będzie problem, że niemiecki pośrednik niezadowolony, bo rodzina czeka na mnie, że w takim wypadku należy wysłać kogoś innego itd.. Wieczorem zadzwoniłam sama bezpośrednio do córki PDP, pogadałam z nią i nie robiła problemu z tego, a wręcz odwrotnie, rozumie mnie, że chcę zostać z moimi dziewczynami trochę dłużej. Cieszę się bardzo, bo nie chciałam stracić tego kontraktu.

I dobrze zrobiłaś , że skontaktowałaś się z córką PDP-nej !... Firmy czarują , picują , żeby tylko mieć jak najmniej kłopotów .Do mnie dzwonią ,każą ustalać zjazd - wymianę ze zmienniczką ! A kim my jesteśmy ? przecież to zależy od rodziny a nie od nas samych ! Ja już też zaczynam się trochę denerwować , bo wszyscy chcą , żebym to ja była " elastyczna , ugodowa " . CCzekam tylko na mały szantaż , że " coś nie jest teges " a odwalę taki numer , że wszystkim kopary opadną !!!!... Nie daj się Zosia , bo jak nie firma , to rodzina albo zmienniczka będą chcieć nas sobie owinąc koło małego palca !-:))))))))
14 października 2014 08:44 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

I dobrze zrobiłaś , że skontaktowałaś się z córką PDP-nej !... Firmy czarują , picują , żeby tylko mieć jak najmniej kłopotów .Do mnie dzwonią ,każą ustalać zjazd - wymianę ze zmienniczką ! A kim my jesteśmy ? przecież to zależy od rodziny a nie od nas samych ! Ja już też zaczynam się trochę denerwować , bo wszyscy chcą , żebym to ja była " elastyczna , ugodowa " . CCzekam tylko na mały szantaż , że " coś nie jest teges " a odwalę taki numer , że wszystkim kopary opadną !!!!... Nie daj się Zosia , bo jak nie firma , to rodzina albo zmienniczka będą chcieć nas sobie owinąc koło małego palca !-:))))))))

Firma niezadowolona, bo rachunek wystawi rodzinie o tydzień mniejszy, bo opiekunki nie będzie
14 października 2014 10:33 / 1 osobie podoba się ten post
efka66

20:45 na Rtl:)

Dzieki , myślałam ze to we srodę :)
14 października 2014 10:41 / 5 osobom podoba się ten post
Jak byłam na wyjeździe zastanawiałam się,dlaczego dziewczyny,które są w domu rzadko piszą,a teraz ja sama tak mam ;))))))
14 października 2014 11:19 / 3 osobom podoba się ten post
Ja w domku robiłam sobie post od kompa czasami mi sie udało :) ale na wyjeździe nie wyobrażam sobie tego nigdy :)
14 października 2014 13:06 / 4 osobom podoba się ten post
Ach jak mi się chce do domku,wypić kawkę z córcią i pogadać,bardzo mi tego brakuje.
14 października 2014 16:39 / 1 osobie podoba się ten post
Dostslam w do,u wezw do zapl z firmy windyk dlug za.ksiazke z 2002 roku, powinno juz zaistniwc przedawnienie, w dodatku jej nie zamawialam.