W domu :) #3

06 listopada 2014 20:35
Luda

Witam moje drogie opiekunkowo,wreszcie mogę uczestniczyć w życiu forumowym.Miałam zepsuty laptop,a przez ostatni tydzień w pracy,nie miałam żadnego kontaktu ze światem.Ale na szczęście jestem 7-dmy dzień w domu i odpoczywam.Chcę się tez podzielić z wami moją wielką radością,otóż zostałam babcią po raz drugi mam drugiego cudnego wnusia.Serdecznie pozdrawiam odpoczywających i pracujących.

Luda możemy podać sobie rękę, też miałam coś z laptopem, ale już jest wszystko ok. Dziś dotarłam do domku i jest tak fajnie :) Pozdrawiam wszystkich i życzę bezstresowej pracy i przespanych nocy. Trzymajcie się!!!
 Gratulacje Luda :)
06 listopada 2014 20:40
ewa.p

Luda możemy podać sobie rękę, też miałam coś z laptopem, ale już jest wszystko ok. Dziś dotarłam do domku i jest tak fajnie :) Pozdrawiam wszystkich i życzę bezstresowej pracy i przespanych nocy. Trzymajcie się!!!
 Gratulacje Luda :)

Boże :)) Jaka radość :))) Śliczne są takie małe skarbki :)) Niech wam się w zdrowiu i miłości chowa :)))))
06 listopada 2014 20:57
Luda

Bardzo wam kobietki dziękuję.Kasiu wrota wymienione,teraz pomaleńku dalej trzeba remontować.

Luda , gratuluję -:)....brakuje Twoich " sentencji " -:)))))))
06 listopada 2014 21:02
Luda

Witam moje drogie opiekunkowo,wreszcie mogę uczestniczyć w życiu forumowym.Miałam zepsuty laptop,a przez ostatni tydzień w pracy,nie miałam żadnego kontaktu ze światem.Ale na szczęście jestem 7-dmy dzień w domu i odpoczywam.Chcę się tez podzielić z wami moją wielką radością,otóż zostałam babcią po raz drugi mam drugiego cudnego wnusia.Serdecznie pozdrawiam odpoczywających i pracujących.

To miło, że dzielisz się taką wspaniałą wiadomością, choć z drugiej strony, my, to bliska rodzina. Gratuluję podwójnej Babci i życzę Wam zdrowia.
07 listopada 2014 18:38 / 1 osobie podoba się ten post
alinka1339

Mycha czy Twój urop też się kończy ? Mój urlop niestety dobiegł konca , ja już spakowana i jutro wyjazd do de . A jak mi się nie chce jechać od dzieci , dobrze ,że to tyko 5 tyg

Tak skończył się urlop. Jestem w dwóch sióstr, jedna trochę podobna do tej złej "andrejkowej" siostry ale spoko ;-)))  Rozglądam się i patrzę sobie spokojnie czego to siostra chce,  akurat ta której ne mam w umowie - hahaha. Trzeba będzie z buta chyba wystartować. Ale generalnie jest ok. 
07 listopada 2014 18:47
Mycha

Tak skończył się urlop. Jestem w dwóch sióstr, jedna trochę podobna do tej złej "andrejkowej" siostry ale spoko ;-)))  Rozglądam się i patrzę sobie spokojnie czego to siostra chce,  akurat ta której ne mam w umowie - hahaha. Trzeba będzie z buta chyba wystartować. Ale generalnie jest ok. 

Gdzie jesteś Myszko?
07 listopada 2014 18:49
ivanilia40

Gdzie jesteś Myszko?

We Freiburgu.
07 listopada 2014 19:02
Mycha

We Freiburgu.

No to witam...sąsiadko:))))))
07 listopada 2014 20:15
ivanilia40

No to witam...sąsiadko:))))))

A gdzie jesteś ???  Bo nie wiem ;-//
07 listopada 2014 20:20 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

A gdzie jesteś ???  Bo nie wiem ;-//

Ja jestem we Freibergu :)) 
07 listopada 2014 20:22 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Ja jestem we Freibergu :)) 

Ty to jednak farciara jeste nie dosc ze masz az 5 kolezanek to jeszcze ,,myche,,zgarnelas-podziel sie ja samotna jestem;-;-;-;-;-
07 listopada 2014 20:23 / 2 osobom podoba się ten post
reanata

Ty to jednak farciara jeste nie dosc ze masz az 5 kolezanek to jeszcze ,,myche,,zgarnelas-podziel sie ja samotna jestem;-;-;-;-;-

no ozabierala wszystkich jak nic ja tez samotnik................. 
07 listopada 2014 20:24 / 1 osobie podoba się ten post
reanata

Nie do konca Myche zgarnęłam,mamy do siebie rzut beretem niestety :))
07 listopada 2014 20:27 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Nie do konca Myche zgarnęłam,mamy do siebie rzut beretem niestety :))

To musiałby byc "niezły" beret. Może Freiburg to nie Freiberg. Bo Freiberg jest Chemnitz a Dreznem.
08 listopada 2014 08:40
Witam z domku,przysiadłam sie z kawusią,poczytałam trochę o firmie w której pracuję i jestem pełna obaw,najprawdopodobniej trafiłam na oszustów,którzy nie odprowadzają żadnych składek,nie wiem co robić,zarobki są niezłe,pieniążki wpływają w terminie,miejsce pracy dobre,chciałam wrócić tam gdzie ostatnio byłam no i na razie muszę,nie mogę sobie pozwolić aby przeszło mi koło nosa 1400 euro,ale co dalej nie mam pojęcia.