Płacz, płacz ale potem będziesz miała ładnie. Ja niby też coś o remonciku myślałam ale jak sobie przypomnę ten bajzel ..... to mi mija ochota. Nie jest brzydko ani źle ale coś chciałam zrobić inaczej. Poczekam trochę to mi przejdzie.
Płacz, płacz ale potem będziesz miała ładnie. Ja niby też coś o remonciku myślałam ale jak sobie przypomnę ten bajzel ..... to mi mija ochota. Nie jest brzydko ani źle ale coś chciałam zrobić inaczej. Poczekam trochę to mi przejdzie.
Ja tak dojrzewam do remontu kuchni,niby jest czysto i ładne szafki z MDF-u ale.....korci mnie he,he.
Ja tak dojrzewam do remontu kuchni,niby jest czysto i ładne szafki z MDF-u ale.....korci mnie he,he.
Najgorsze u mnie jest to, że ja mam po remoncie. Ale korci mnie, żeby rozwalic łazienkę, bo jest "na płytach" wszystko i to zmniejszyło trochę jej metraż. Mam ochotę to rozwalić i zrobić inaczej ale ten bajzel ;-///// Musze troche odczekać. Po cholerę dałam się namówić na płyty ??
Witam z domku. Podróż minęła szybko i bezproblemowo, a na powitanie czekał na mnie list z firmy z rozwiązaniem umowy o pracę. :-)
Bardzo się ucieszyłam, bo i tak myślałam o zmianie na lepiej płatną.
Mam już dzisiaj przerwę w nauce, nie zebym siedziala po kilkanaście godzin dziennie, ale dobrze przysiadlam i na powaznie.Koleżanka moja germanistka idzie z pracy prosto do mnie i tłucze mi w glowę.Dzisiaj pochwaliła mnie,że łapie już dość dobrze, ale nie uczę sie z nią slowek tylko na podstawie zapamietanych slow,ktore wkuwam sama, buduje z nią zdania.Wiecej rozmawiamy o domowych sprawach przydatnych na wyjeżdzie i dotyczących opieki, trochę o zakupach.Dostałam namiary na to forum, ale mam pytanie czy jesteście jeszcze gdzieś, gdzie macie możliwość szukania ofert pracy, czy doskonalenia się w opiece, gdzie mozna zapytać i otrzymac odpowiedz?