A po co się rozpakowywać,z reklamówką pojedzie :))
A po co się rozpakowywać,z reklamówką pojedzie :))
Dwie pary majtek, podkoszulka i spodnie. Więcej nie potrzebuje na taki czas. Ale za dobrze jej jest. Trzeba jej znaleźć coś na 2 miechy. Dlaczego ma jej być lepiej niż nam? :))))
Chyba, ze weźmie dużą walichę i Piotrusia sobie przemyci :P
Witam całe opiekunowo.U mnie dzis zawitala zima ze sniegiem.Moze i ładniej to wyglada ale wychodzic z domu sie nie chce.
Teraz jeszcze ciesze sie wolnym chociaz zapowiada sie ze wolnego bede mial wiecej.Szukam pracy i firmy z ktora bede mogl wyjechac na zlecenie.Co z tego wyjdzie i gdzie mnie rzuca to wyjdzie w praniu.
Chetnie posłucham dobrych rad kolezanek i kolegow gdzie i z kim wyjechac.
Trzymajcie sie cieplutko !!!
Babcia z Lipska proponowala zebym z Piotrusiem przyjechala, nie mam mocy. Dom wykancza, kasa idzie jak nie powiem co :))
Magfdzie fotki beda, wstawie :DD Piotrek zachowal sie jak prawdziwy mezczyzna :DD Hahahah..
A no na te 2 tyg to takie zastepstwo do Kassel, [podobno jak sie uda, a jak nie to do konca marca posiedze z wami na innym zleceniu ;D
Jolek, ta Twoja babcia z Lipska to Cie troche za wczesnie z Piotrusiem zaprasza... Niech poczeka az Piotrus rok miec bedzie i na zawsze Was zaprosi;) I niech sie rozejrzy czy tam w poblizu przedszkola dla Piotrusia nie ma:) A dla Ciebie jaka dobra umowe o prace przygotuje, zebys juz z Piotrusiem zostac u niej mogla:)
ORIM, nie mialabym nic przeciwko temu, zebys w moje strony zawital:) Jednak obawiam sie, ze jednego z zasadniczych warunkow moje okolice nie spelniaja:( Daleko do domu bys mial. Wyjazdy na weekendy odpadaja;)
Basienko, uspokoj sie, prosze:):):):) Ja to nawet z Cudem bym o ORIMIE pogadala, moze miejsce jakies mile by sie dla niego znalazlo:) Tyle, ze ORIM kiedys pisal, ze on w Görlitz chce. W weekendy do domu by z babka jezdzil. A ja owszem nawet i blisko granicy, ale...francuskiej:( Szans u ORIMA zadnych nie mam. Z reszta ORIM na forum taki fan klub ma, miejsce me bardzo odlegle w kolejce, a ja sie przepychac nie lubie:(
Basienko, uspokoj sie, prosze:):):):) Ja to nawet z Cudem bym o ORIMIE pogadala, moze miejsce jakies mile by sie dla niego znalazlo:) Tyle, ze ORIM kiedys pisal, ze on w Görlitz chce. W weekendy do domu by z babka jezdzil. A ja owszem nawet i blisko granicy, ale...francuskiej:( Szans u ORIMA zadnych nie mam. Z reszta ORIM na forum taki fan klub ma, miejsce me bardzo odlegle w kolejce, a ja sie przepychac nie lubie:(