ok Amlka, ale ja Was proszę o przysługę bo sama nie wiem od czego zacząć? nie miałam takiej sytuacji nigdy, więc skąd mam wiedzieć?
Czy jest ktoś kto wie jak taki czas wyliczyć?
Czy Ty wiesz jak taki czas wyliczyć?
ok Amlka, ale ja Was proszę o przysługę bo sama nie wiem od czego zacząć? nie miałam takiej sytuacji nigdy, więc skąd mam wiedzieć?
Czy jest ktoś kto wie jak taki czas wyliczyć?
Czy Ty wiesz jak taki czas wyliczyć?
Obawiam sie że tego następnego miesiąca nie będzie bo firma wypowie umowę tak drogiej opiekunce
ale ja napisałam, że moja pdp panicznie boi się samotności, śpiąc u nie to też jest praca, bo ona potrafi wstać w nocy, a nie będę liczyła chyba tego czasu kiedy tylko wstałam, bo to bez sensu, rodzina mnie zatrudniła, żebym cały czas tu była
ale ja napisałam, że moja pdp panicznie boi się samotności, śpiąc u nie to też jest praca, bo ona potrafi wstać w nocy, a nie będę liczyła chyba tego czasu kiedy tylko wstałam, bo to bez sensu, rodzina mnie zatrudniła, żebym cały czas tu była
Ja piszę o swojej szteli,nie wiem jak jest gdzies indziej.
Jeśli opiekunka wstaje w nocy po 2-3 razy a tego w umowie nie miała to żeby lepiej udokumentować może nagrac takie wstawania. Rodziny doskonale wiedzą czy ich seniorzy przesypiają noce czy nie,nie sądze że zapieraliby się rękami i nogami ,że opiekunka coś sobie wymyśliła. To samo jest z brakiem pauzy,jeśli opiekunka nie ma pauzy to pracuje 2 godziny dziennie więcej.
Ja jestem zatrudniona na terenie Polski i wyjezdzam w delegacje do Niemiec w chatakterze opiekunki z firmą wspolpracuje juz od wielu lat. Dostalam teraz nowa umowe i około 200euro mniej!!!!
Ja jestem zatrudniona na terenie Polski i wyjezdzam w delegacje do Niemiec w chatakterze opiekunki z firmą wspolpracuje juz od wielu lat. Dostalam teraz nowa umowe i około 200euro mniej!!!!