Na wyjeździe #14

20 września 2014 22:52
To jutro finał na polsacie 20.15 zaczynamy
20 września 2014 22:52 / 1 osobie podoba się ten post
greenandy

Czy ktos wie kiedy final i z kim.?...a,bieta wie,ja tez juz wiem,ok:-) 

Finał jutro z Brazylią, juz raz z nimi wygrasliśmy w tych mistrzostwach, więc mysle, że jutro tez wygramy . Kciuki w kazdym razie trzymam. a póki co mamy srebrny medal :)))))))))))))), który jutro może się zmienić w złoto!
A ja se strzele piwo bezalkoholowe dziadka,a co
20 września 2014 22:52 / 1 osobie podoba się ten post
greenandy

Czy ktos wie kiedy final i z kim.?...a,bieta wie,ja tez juz wiem,ok:-) 

Jutro Polska _Brazylia 20,25
doda1961

Profilaktycznie, będąc na zakupach dzisiaj, kupiłam szampana! Właśnie go otwieram :))))))))))))

Polej i mnie chetnie skosztuje na krzywy nos 
20 września 2014 22:52 / 3 osobom podoba się ten post
margaritka59

Pamiętamy, tylko zakąski sie skończyły, a jutro niedziela.

kupimy u Turka, oni w niedzielę mają otwarte :))))))
20 września 2014 22:53 / 5 osobom podoba się ten post
Haneczka47

Dzieki za transmisje idziemy tanczyc
zzarlam cala czekolade

To nic , że zjadłaś , w razie problemów podrzucę Ci " Movicol " od mojej Pusieńki ....... o , rany jak się cieszę ,nawet Pusię - Pusieńką już z tej radości nazwałam ..... Poczekajta ! zaraz będziemy tańczyć , tylko na " cugaska " do ogrodu wyskoczę ... 3 minuty i jestem z powrotem ..... ... Sprawozdawczynie : Jesteście Wielkie ....Dziękujemy , dziękujemy ...........-:))))))))))
20 września 2014 22:55 / 1 osobie podoba się ten post
doda1961

Profilaktycznie, będąc na zakupach dzisiaj, kupiłam szampana! Właśnie go otwieram :))))))))))))

No Ty to pomyślałaś! Ale co ? Tak sama?
20 września 2014 22:56 / 4 osobom podoba się ten post
chyba sie rozchoruje,zjadlam cała paczke" styropianów" czyli wafli ryżowych,nawet nie wiem kiedy to uczyniłam...
20 września 2014 22:58 / 2 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

To nic , że zjadłaś , w razie problemów podrzucę Ci " Movicol " od mojej Pusieńki ....... o , rany jak się cieszę ,nawet Pusię - Pusieńką już z tej radości nazwałam ..... Poczekajta ! zaraz będziemy tańczyć , tylko na " cugaska " do ogrodu wyskoczę ... 3 minuty i jestem z powrotem ..... ... Sprawozdawczynie : Jesteście Wielkie ....Dziękujemy , dziękujemy ...........-:))))))))))

Gdyby Haneczka potrzebowała więcej tego "udrażniacza", to ja też podeślę kilka saszetek.......
a i dorzucę kropelki  Laxoberal :)))
20 września 2014 23:00 / 2 osobom podoba się ten post
bieta

kupimy u Turka, oni w niedzielę mają otwarte :))))))

A pewnie, niech i Turek coś z tego ma. W końcu to i tak za niemieckie pieniądze.
20 września 2014 23:03 / 1 osobie podoba się ten post
bieta

Gdyby Haneczka potrzebowała więcej tego "udrażniacza", to ja też podeślę kilka saszetek.......
a i dorzucę kropelki  Laxoberal :)))

Nie bądz taka rozrzutna , bo jak widzę to jeszcze Iwunię będziemy musiały ratować -:))))))))))
20 września 2014 23:06 / 2 osobom podoba się ten post
No , a mnie cos naszło dzis na zakup winka , wiec kupiłam . Teraz jest okazja ,żeby spróbować winka .
20 września 2014 23:08
Nie pijcie za duzo zostawcie na finał
20 września 2014 23:11 / 1 osobie podoba się ten post
Udrazniacz nie potrzebny ,czekoladka mnie nie rusza tak samo jak kawa przed zasnieciem