Basiu, zmniejsz dawkę tego Movicolu, to może Twoja Pusia będzie rzadziej wołać Barbarrrrrra, ich mussssss :))))))))))
Ja swojej Księzniczce podaję pól bojtla ;) bo po całym to się za przeproszeniem gówno, samo wyslizgiwało :))))))))))))
Basiu, zmniejsz dawkę tego Movicolu, to może Twoja Pusia będzie rzadziej wołać Barbarrrrrra, ich mussssss :))))))))))
Ja swojej Księzniczce podaję pól bojtla ;) bo po całym to się za przeproszeniem gówno, samo wyslizgiwało :))))))))))))
Nie mogę się powstrzymać od śmiechu jak czytam o tym gównie, co to samo sie wyślizgiwało.
a, Bo musisz wiedzieć Margaritko, że Mowicol ma własciwości poślizgowe :))))))))))))))))))
a, Bo musisz wiedzieć Margaritko, że Mowicol ma własciwości poślizgowe :))))))))))))))))))
Czyżby te cenne info z autopsji Dodusiu?:):):):)
Nie własnej, ale babcynej :))))))))) Jakkolwiek, mam duzy szacunek do problemów z wypróznianiem, albowiem stolec jest rzeczą wagi najwyższej. Nie zrozumie tego ten, co nie miał w zyciu zaparć;)))))))))))))) Ja miałam i rozumiem, więc podchodzę do problemu z dużą wyrozumiałoscią :))))))))))))
Zamiast farmakologii warto zastosowac na czczo ,codziennie przygotowana wieczorem szklaneczkę wody przegotowanej z cytryną-otwieramy ślepka ,wydudlamy calutką szklaneczke i za godzinke klopik jest nasz:)Po miesiący regularnego stosowania zapominamy,zemialysmy kiedykolwiek takie problemy-sprawdzone:) skuteczne:)
Laleczki,doradzcie mi proszę....
Jutro idę na rozdanie dyplomów. Moja szwagierka została pielęgniarką.
Jak tu jest? Kupić jakieś kwiaty,cy cóś?