Na wyjeździe #14

16 września 2014 23:01 / 3 osobom podoba się ten post
WYGRALIŚMY!!!!
16 września 2014 23:02
alinka1339

A było tak fajnie .....

.... a tu znowu weekend na forum.........
16 września 2014 23:03 / 1 osobie podoba się ten post
Ola55

WYGRALIŚMY!!!!

Z Brazylią ? Niemożliwe ! Ale fajnie!!!!!!!!!!!
16 września 2014 23:04 / 3 osobom podoba się ten post
Padłam po prostu po tym meczu
Ale warto było!!!
16 września 2014 23:04 / 2 osobom podoba się ten post
margolcia

.... a tu znowu weekend na forum.........

Margolciu , albo weekend się przedłuża , albo kolejny weekend szybciej nastał ....hahaha
16 września 2014 23:08 / 2 osobom podoba się ten post
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) dobre
16 września 2014 23:10 / 2 osobom podoba się ten post
hahaha  ....miał tam przynajmniej jaja , bo mi się wydaje ,że jemu ich brak
16 września 2014 23:10 / 2 osobom podoba się ten post
Taaaaaaa... Jak miło na obczyźnie znaleźć się znów... :D :D
Andrejko droga, Ty jak balsam na mą duszę :))))))))) (a potem bolący ze śmiechu brzuch ;))) )
16 września 2014 23:12 / 6 osobom podoba się ten post
Nie dajcie sie wkręcić w idiotyczna dyskusje. Znowu zaczyna sie akcja pod tyt. "narozrabiać". Wymiana postów nic nie da,a moze sie skończyć kolejnym banem dla osób postronnych. Jest kilka osób, ktorym sie wyraźnie nudzi, albo maja problemy z własną osobowością - cóż, bywa, podobno to można leczyć ...
16 września 2014 23:14
do czytania mam prawe:+1,5   na lewe oko, prawe +1
Umiem czytać, ciebie nie rozumiem
16 września 2014 23:14 / 1 osobie podoba się ten post
emilia

Nie dajcie sie wkręcić w idiotyczna dyskusje. Znowu zaczyna sie akcja pod tyt. "narozrabiać". Wymiana postów nic nie da,a moze sie skończyć kolejnym banem dla osób postronnych. Jest kilka osób, ktorym sie wyraźnie nudzi, albo maja problemy z własną osobowością - cóż, bywa, podobno to można leczyć ...

Emilko, jak super Cię zobaczyć! 
Kurczę, raptem trzy dni nie wchodziłam a stęskniłam się za niektórymi jak wariatka :)))
(a nawiasem dodając  - masz świętą rację!) :)
16 września 2014 23:17
O co tu chodzi z tym Korneliusem, Andreą i Moderatorem? Jakieś intrygi, podejrzenia. Niby niektórzy wiedzą o co chodzi, ale gadają jakimiś szyframi? Ramonę pamiętam też z wcześniejszej lektury, bo wybijała się swoją elokwencją i wiedzą.Ogarneła mnie jakaś trwoga.O co to chodzi?
16 września 2014 23:18
Nie daje ci do myślenia fakt że masz usunięte konto z jakiegoś powodu? Po raz kolejny zresztą... A wystarczyłoby pójść po rozum do głowy i zacząć naprawianie świata od siebie.....
16 września 2014 23:19 / 1 osobie podoba się ten post
Lili

Emilko, jak super Cię zobaczyć! 
Kurczę, raptem trzy dni nie wchodziłam a stęskniłam się za niektórymi jak wariatka :)))
(a nawiasem dodając  - masz świętą rację!) :)

Dziekuje! Mam teraz urlop baaardzo wypełniony rozniastymi zajęciami, wpadam na forum z doskoku, ale czytam pilnie.
16 września 2014 23:19 / 1 osobie podoba się ten post
Kobieca intuicja:)Oraz identyczny styl pisania-więcej nas to juz wiedziało.....Trzeba sobie było na avatar nie wybierac firmowego obrazka,ha ha ha