Na wyjeździe #14

16 września 2014 23:20
Długo masz zamiar psuć nam atmosfę na forum ? jak nie podoba Ci sie nasz syf to po co tu siedzisz . Daj nam spokuj i idź na FB
16 września 2014 23:25 / 6 osobom podoba się ten post
margaritka59

O co tu chodzi z tym Korneliusem, Andreą i Moderatorem? Jakieś intrygi, podejrzenia. Niby niektórzy wiedzą o co chodzi, ale gadają jakimiś szyframi? Ramonę pamiętam też z wcześniejszej lektury, bo wybijała się swoją elokwencją i wiedzą.Ogarneła mnie jakaś trwoga.O co to chodzi?

Porzuć trwogę.Trafiaja czasem na forum niedowartościowane osoby uwielbiajace snuc podobne intrygi.Pozwolę sobie objasnić cobyś w temacie była bo to jest nawet zabawne jak sie przyjrzec bliżej.
Otóz-Mesaja   i Kornelius-to jedna i ta sama osoba/taki forumowy przebieraniec,płec nawet zmienił dla potrzeb akcji:)/I on sobie wykoncypował ,że nasza Andrea i Moderator to taki sam przebieraniec. Czego to ludzie nie wymyslą:)
Natomiast co do wspomnianej kolezanki,zostala z forum usunięta , a za co ,to nie wiem .Jedno jest pewne - to nie Andrea ja usunęła:):):)Chyba.hi hi hi.
Mam nadzieje ,ze Ci nieco rozjaśnilam ostatnie forumowe zawirowania:):):)

16 września 2014 23:26 / 1 osobie podoba się ten post
Ale Ty Mesaja, to jesteś wczesniejszy Kornelius i niektóre dziewczyny i moderator o tym wie? Dobrze czaję?
16 września 2014 23:29 / 2 osobom podoba się ten post
Wreszcie!!!!
16 września 2014 23:30 / 2 osobom podoba się ten post
Nie wiesz Andrea...? Ładna jestes to podrywa cie,ale w stylu 'ciągniecia za warkoczyki'jak chlopczyk w szkole...
16 września 2014 23:30 / 1 osobie podoba się ten post
No i źle trafiłes drogi chlopcze....tak się składa ,że ja znam Andreę osobiście,a Ty nic o niej nie wiesz i wysuwasz niewlaściwe wnioski.Jestes na forum od przysłowiowych pieciu minut ,w ogóle niewiele wiesz o nas wszystkich i o forum ,a szalejesz jak smarkacz w piaskownicy ,któremu odebrano zabawke.....
16 września 2014 23:30 / 3 osobom podoba się ten post
Jak na razie to w ogóle wypłaty nie dostałeś, za co więc Ciebie mają?
16 września 2014 23:30 / 1 osobie podoba się ten post
I znowu jest,o rany
16 września 2014 23:32
wichurra

Jak na razie to w ogóle wypłaty nie dostałeś, za co więc Ciebie mają?

niskie
16 września 2014 23:32
doda1961

Padłam po prostu po tym meczu
Ale warto było!!!

Cieszę się że wygrali !!!!!!!!!!!!!
16 września 2014 23:34 / 1 osobie podoba się ten post
Jak dlugo mozna pisac z usuniętego konta? Za długo...
16 września 2014 23:35 / 4 osobom podoba się ten post
Hahahaaaa śmieszny jesteś wole nawet pracowac za 1000eur , ale mam je co miesiąc na koncie , a Ty prosisz o swoją kasę od kilku miesięcy . Więc z czym tu wyskakujesz to Ty prosiłeś o porade co zrobić , by firma wypłaciła Ci zaleglą kasę , a teraz cwaniakujesz?
16 września 2014 23:45 / 4 osobom podoba się ten post
alinka1339

Długo masz zamiar psuć nam atmosfę na forum ? jak nie podoba Ci sie nasz syf to po co tu siedzisz . Daj nam spokuj i idź na FB

Cos Alinko,ja juz się dawno tak wyśmienicie nie bawiłam jak dziś:)A tak poza tym to do Zurichu cyrk zawitał:) A do nas reality show:)Tylko nie mam pewności czy "Dwa swiaty" czy "Big Brother"?:):):):)
Jedyne co pewnego tego wieczora było  bal przebierańców z jednym tylko tancerzem na sali balowej:):):)
Idę lulu,dobranoc świstakowo/nie pamiętam komu to zwinęłam ,ale b.mi się podoba:)/
16 września 2014 23:46 / 2 osobom podoba się ten post
Dlaczego twierdzisz ,że dużo gorzej mnie traktowano co ? Jestem na forum prawie dwa lata i wywalczyłam kasę od firmy i wiele innych  spraw zwiazanych z pracą opiekunki zmieniłam i to nie dzieki tobie , a dzięki wsparciu koleżanek z forum . żmieniło się wiele w moim życiu rodzinnym , bo koleżanki z forum dawały mi rady i przysłowiowego kopa jak było mi ćiężko - Ty mi nie pomogłeś , a dziewczyny tak . Odwagi mam w sobie ,ąż za nadto , mam więcej odwagi niż Ty . A gdzie twoja wrażliwosć ?
16 września 2014 23:49
Dzięki za pozdrowienia. Ja jestem bardzo pozytywnie nastawiona do życia i do ludzi. Mam swoją filozofię, którą się kieruję i dobrze mi z tym .