Dajcie mi namiary na polski film "Nadzór" z 1983 ________tylko, żebym mogła oglądać w De.
Dajcie mi namiary na polski film "Nadzór" z 1983 ________tylko, żebym mogła oglądać w De.
Lepiej naprawdę nie oglądać polskiej tv, absurd nad absurdem w wiadomościach, właśnie podawali że orzecznik Zusu kazał facetowi ze złamanym palcem w stopie iść do pracy, bo skoro Justyna Kowalczyk wywalczyła złoto ze złamaną stopą, to on też może pracować. to nie żart....
Właśnie oglądałam z dziadkiem program o Krakowie. W końcu zobaczyłam w niemieckiej telewizji coś tak pozytywnego o Polsce. Program trwał z 1,5 godziny i prowadząca zwiedzała Kraków spotykając się z różnymi ludźmi, którzy go jej przybliżali. I wszystko było ładnie pokazane, ludzie fajnie ubrani i mówiący po niemiecku lub angielsku. Dziadek był zachwycony Krakowem:)
gdzie moge obejrzec dr housea.komisarz aleks,ranczo.ojciec mateusz
gdzie moge obejrzec dr housea.komisarz aleks,ranczo.ojciec mateusz
http://scs.pl/serial,szukaj.html
Wszystkie wymienione znalazłam.
Właśnie oglądałam z dziadkiem program o Krakowie. W końcu zobaczyłam w niemieckiej telewizji coś tak pozytywnego o Polsce. Program trwał z 1,5 godziny i prowadząca zwiedzała Kraków spotykając się z różnymi ludźmi, którzy go jej przybliżali. I wszystko było ładnie pokazane, ludzie fajnie ubrani i mówiący po niemiecku lub angielsku. Dziadek był zachwycony Krakowem:)