I jak Twój dziadek zareagował?
Bo mój wprawdzie już nasłuchał się od znajomych, jaki to Kraków piękny, ale stwierdził, że nie myślał, że aż tak. I żałuje, że już nie będzie mógł tam jechać.
I jak Twój dziadek zareagował?
Bo mój wprawdzie już nasłuchał się od znajomych, jaki to Kraków piękny, ale stwierdził, że nie myślał, że aż tak. I żałuje, że już nie będzie mógł tam jechać.
Mój dziadek dawniej sporo podróżował po świecie. Polskę również zwiedzał, w tym między innymi i Kraków, więc wiedział, że jest piękny, ale program mu się bardzo podobał. Już wcześniej sobie podkreślił na czerwono w gazecie, żeby o nim nie zapomnieć :) Mimo, że był kiedyś w Krakowie, o niektórych miejscach nie miał pojęcia (chociażby o Kopalni Soli "Wieliczka"). Dopytywał się mnie, czy na pytanie, co słychać, faktycznie ludzie mówią u nas "stara bieda" ;)
A ja ogladam The Walking Dead, krwawe to, to, trup sie ściele i bardzo mnie wqrwia jedna taka gosciówa w tym filmie, zona Ricka. No dosłownie nie moge na nia patrzec. Z kazdym odcinkiem coraz bardziej mam stracha na balkon wychodzic zapalic fajuna, bo boje sie co by mnie jakie zombi nie zeżarło.
Jeszcze parę odcinków i wyjdziesz z nałogu:)))))
Calkiem moze byc.
Właśnie oglądałam z dziadkiem program o Krakowie. W końcu zobaczyłam w niemieckiej telewizji coś tak pozytywnego o Polsce. Program trwał z 1,5 godziny i prowadząca zwiedzała Kraków spotykając się z różnymi ludźmi, którzy go jej przybliżali. I wszystko było ładnie pokazane, ludzie fajnie ubrani i mówiący po niemiecku lub angielsku. Dziadek był zachwycony Krakowem:)
Nie mogłam sobie odmówić :):
http://www.mdr.de/tv/programm/video178202.html
A ja ogladam The Walking Dead, krwawe to, to, trup sie ściele i bardzo mnie wqrwia jedna taka gosciówa w tym filmie, zona Ricka. No dosłownie nie moge na nia patrzec. Z kazdym odcinkiem coraz bardziej mam stracha na balkon wychodzic zapalic fajuna, bo boje sie co by mnie jakie zombi nie zeżarło.
Hi,hi margolcia,Ty taka strachliwa jesteś? Ja lecę na bieżaco z sezonami ,a wszystkie obejrzałam nawet po niemiecku :):) Żoną Ricka się nie przejmuj,w drugim sezonie jej nie będzie:)
Hi,hi margolcia,Ty taka strachliwa jesteś? Ja lecę na bieżaco z sezonami ,a wszystkie obejrzałam nawet po niemiecku :):) Żoną Ricka się nie przejmuj,w drugim sezonie jej nie będzie:)
Masz jakąś stronkę z niemieckimi serialami online?
Ooo - to właśnie to było. Nie wiedziałam na jakim kanale był ten program, bo w miejscu loga stacji dziadek ma zegarek włączony i nic nie widać.
Jak to zrobiłaś, że można obejrzeć ten program? Bo ja się po tej stronie rozglądam i nie widzę. Weszłam w program z tego dnia, w dokładnie ten program, ale tam nigdzie nie ma opcji oglądania. Bo chociałam sobie też inne odcinki pooglądać.
oo - i takie coś mi się otwiera i tam nie ma opcji oglądania http://www.mdr.de/tv/programm/sendung359208.html