To oglądam za granicą 1

22 lutego 2014 09:11 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Macie moze jeszcze jakies namiary na dobry serial? Po the walking dead troche jestem rozdygotana, za kazdym razem gdy zamkne oczy widze zombi, ale wcignał mnie ten serial, czekam na dalszy ciąg.

Może dla odmiany "Domek na prerii"?:))))))))
22 lutego 2014 09:25
Wiewiórek !!!
22 lutego 2014 09:26
margolcia

Wiewiórek !!!

No co?????:))))))))))))))))))))))))))))))
22 lutego 2014 09:35
wiewiorka

No co?????:))))))))))))))))))))))))))))))

Domek na prerri? Ja juz dawno mleczne zęby straciłam, czkam w kolejce na sztuczne, a Ty mi bajki proponujesz?!
22 lutego 2014 09:38 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Domek na prerri? Ja juz dawno mleczne zęby straciłam, czkam w kolejce na sztuczne, a Ty mi bajki proponujesz?!

To tak dla zdrowotności psychicznej:) A bajki fajne sa w kazdym wieku:)
22 lutego 2014 09:43
wiewiorka

Może dla odmiany "Domek na prerii"?:))))))))

Ogladam codziennie rano na kabel 1 zanim wstane z lozka! Domek na prerii to nie jest bajka, serial z moralem, troche sztuczny bo po pierwsze nagrywany w latach 70 nie wspominajac lat w ktorych dzieje sie akcja, po 2 serial mial na celu przekazanie pewnych wartosci
22 lutego 2014 09:48
Sówka

Ogladam codziennie rano na kabel 1 zanim wstane z lozka! Domek na prerii to nie jest bajka, serial z moralem, troche sztuczny bo po pierwsze nagrywany w latach 70 nie wspominajac lat w ktorych dzieje sie akcja, po 2 serial mial na celu przekazanie pewnych wartosci :-)

Ogladałam to dawno temu z moimi dziecmi,dobrze wiedzieć,że to teraz leci.Z przyjemnoscia zrobię sobie powtórkę:)
22 lutego 2014 09:53
wiewiorka

Ogladałam to dawno temu z moimi dziecmi,dobrze wiedzieć,że to teraz leci.Z przyjemnoscia zrobię sobie powtórkę:)

Od poniedzialku do piatku o 7.30 na kabel 1 ale to juz sa dalsze odcinki, nie wiem czy byly w Polsce emitowane.
22 lutego 2014 09:55
Sówka

Od poniedzialku do piatku o 7.30 na kabel 1 ale to juz sa dalsze odcinki, nie wiem czy byly w Polsce emitowane.

Dzieki:))
23 lutego 2014 11:24
Tak się zastanawiałam, skąd ja znam Daryla z "The Walking Dead" (swoją drogą moja ulubiona postać w tym serialu póki co) i właśnie mnie olśniło, że grał w "Świętych z Bostonu" :)
23 lutego 2014 11:32 / 2 osobom podoba się ten post
giunta

Tak się zastanawiałam, skąd ja znam Daryla z "The Walking Dead" (swoją drogą moja ulubiona postać w tym serialu póki co) i właśnie mnie olśniło, że grał w "Świętych z Bostonu" :)

Dobrze gra, super, musze zobaczyc tych swietych z bostonu, popatrze na  Daryla. Mniam fajne ciacho.  
23 lutego 2014 17:41
Ogladam zakonczenie Igrzysk Zimowych w Soczi.
23 lutego 2014 18:57
Ja ostatnio 3 polskie filmy obejrzałam.
1. Róża - chyba już wszyscy oprócz mnie go widzieli - historia Mazurów (mniejszość narodowa) zaraz po wojnie - mocny film, świetnie zagrane role.

2. Wyjazd integracyjny - polska komedia i już po tytule można się domyśleć, co się będzie działo. Fajne do zrelaksowania się i momentami naprawdę śmieszne. A mnie komedie raczej nie śmieszą.

3. Wałęsa - człowiek z nadziei - historia, którą niby wszyscy znają, ale naprawdę warto obejrzeć. Więckiewicz w roli Wałęsy jest niesamowity i film bardzo jak dla mnie wzruszający.

Jakby ktoś chciał te filmy obejrzeć, to wszystkie są tutaj - wystarczy wpisać w wyszukiwarce tytuł i wyskoczą.
http://dodane.pl/
24 lutego 2014 09:27 / 1 osobie podoba się ten post
25 lutego 2014 21:10
Zajefisty film z Angeliną i Antonio Banderasem  http://www.kinoman.tv/film/grzeszna-milosc