Macie moze jeszcze jakies namiary na dobry serial? Po the walking dead troche jestem rozdygotana, za kazdym razem gdy zamkne oczy widze zombi, ale wcignał mnie ten serial, czekam na dalszy ciąg.
Macie moze jeszcze jakies namiary na dobry serial? Po the walking dead troche jestem rozdygotana, za kazdym razem gdy zamkne oczy widze zombi, ale wcignał mnie ten serial, czekam na dalszy ciąg.
Wiewiórek !!!
No co?????:))))))))))))))))))))))))))))))
Domek na prerri? Ja juz dawno mleczne zęby straciłam, czkam w kolejce na sztuczne, a Ty mi bajki proponujesz?!
Może dla odmiany "Domek na prerii"?:))))))))
Ogladam codziennie rano na kabel 1 zanim wstane z lozka! Domek na prerii to nie jest bajka, serial z moralem, troche sztuczny bo po pierwsze nagrywany w latach 70 nie wspominajac lat w ktorych dzieje sie akcja, po 2 serial mial na celu przekazanie pewnych wartosci :-)
Ogladałam to dawno temu z moimi dziecmi,dobrze wiedzieć,że to teraz leci.Z przyjemnoscia zrobię sobie powtórkę:)
Od poniedzialku do piatku o 7.30 na kabel 1 ale to juz sa dalsze odcinki, nie wiem czy byly w Polsce emitowane.
Tak się zastanawiałam, skąd ja znam Daryla z "The Walking Dead" (swoją drogą moja ulubiona postać w tym serialu póki co) i właśnie mnie olśniło, że grał w "Świętych z Bostonu" :)