To oglądam za granicą 1

30 marca 2015 18:54
A ja dzis chyba jak sie uda złapac to polska TV:)))))))))))))) Bede dzis ogladała:))
30 marca 2015 19:04
Zakręcona Mamuela

A ja dzis chyba jak sie uda złapac to polska TV:)))))))))))))) Bede dzis ogladała:))

Oglädam polska tv na necie. Trzeba wylanczac mase reklam ale potem jest oki i wiadomo jak jest przeciäzenie to czasami sie zacina.
30 marca 2015 19:17
Jogusia34

Oglädam polska tv na necie. Trzeba wylanczac mase reklam ale potem jest oki i wiadomo jak jest przeciäzenie to czasami sie zacina.

Wiem wiem juz mi sie pare razy tak trafiło ale to najwyzej cos innego znajde:))

30 marca 2015 19:31 / 3 osobom podoba się ten post
Polską TV oglądam tutaj :
http://nettv.pw/

30 marca 2015 21:12
Własnie włączyłam sobie - można oglądać bez ograniczeń?
Kurczę - gdybym wiedziała wcześniej, to skoki bym sobie pooglądała:(
30 marca 2015 21:17
wichurra

Własnie włączyłam sobie - można oglądać bez ograniczeń?
Kurczę - gdybym wiedziała wcześniej, to skoki bym sobie pooglądała:(

Nie wiem czy są ograniczenia, na stronę trafiłam dzisiaj "przypadkiem".
01 kwietnia 2015 08:33
Serial "Walking dead" zaczyna znowu nabierać rumieńców, po kilku nudnych odcinkach. Bieta dzięki za link.
01 kwietnia 2015 10:42 / 2 osobom podoba się ten post
Wczoraj Steffen Moeller był gościem w Das rote Sofa. Może kogoś zainteresuje.

http://www.ndr.de/fernsehen/sendungen/das/Norddeutschland-und-die-Welt,sendung352326.html

01 kwietnia 2015 16:39
Ja oglądam serial turecki: Wspaniałe stulecie. Bardzo mi się podoba. Zobaczyłam kawałek i poszukałam początku. Miłe odprężenie
01 kwietnia 2015 18:19
eoTv.pl To jest link do polskiej tel internetowej,szalu nie ma,ale zawsze cos....
01 kwietnia 2015 20:54
ivanilia40

Mój dziadek to niezywkle inteligentny i wykształcony człowiek. Jest doktorem prawa,w związku z tym również zna historię. Nie lubi Hitlera i to co zrobił światu. Zawsze się denerwuje,kiedy ogląda jakiś dokumentalny film. Dziś np. zapytał mnie czy wiem,że Mołotow i Stalin chceli sprzedać Polskę w Jałcie...
Załuję,że nie znam niemieckiego na tyle żebym mogła z nim porozmawiać o przeszłości. Chyba dużo miałby mi sporo do powiedzenia.

Ivanilia, a co robił w czasie wojny? Ile ma lat?
01 kwietnia 2015 21:14 / 1 osobie podoba się ten post
Mycha

Ja nie popuszczam w takich sytuacjach. Skoro zaczyna to usłyszy. 

Ja nie chcę. Czasami coś więcej powiem, jak dzisiaj o tych zaborach. Ale ogólnie staram się nie drążyć, bo nic z tego nie wynika. 
02 kwietnia 2015 10:46
Ktoś podał link na youtube z filmem My left foot. Obejrzałam wczoraj wieczór. Wielkie dzięki za polecenie. Wspaniały film. Wichurra, a Tobie dziękuję, za program ze Steffenem. Pokarzę to chyba mojej damie. Ciekawi ją świat, to może ją to zainteresuje.
02 kwietnia 2015 11:42 / 1 osobie podoba się ten post
Ja wlasnie dzieki mojej babci to znalazlam. Opowiadala mi ze zdazyla na koncowke programu z takim znanym w Polsce Niemcem i jaka szkoda, ze calego nie widziala. No to jej poszukalam. Ale sie cieszyla. Podobalo jej sie zwlaszcza to, ze Steffen wyciagnal witamine C i powiedzial, ze wszyscy Polacy są lekarzami-hobbystami, a ja wlasnie kilka dni temu bylam podziębiona i brałam witaminę C. No to dla babci juz sie stal wyrocznią. Cale szczescie same dobre rzeczy mowil.
06 kwietnia 2015 12:01
W jedynce niemieckiej świetny staroć z 77r. "Śmierć na Nilu" - jeszcze do 13.20.