To oglądam za granicą 1

06 kwietnia 2015 23:02
23:00 na tv7 "Dzieci z Jedwabnego Szlaku" oglądam tutaj :
http://nettv.pw/tvn7-minokop/
06 kwietnia 2015 23:32
Mam slaby internet wiec maz wyposazyl mnie jak ja to mowie w " gluty ", i wieczorami robie sobie seans filmowy.
Dzis obejrzalam Śmierć z 2014 dla mnie dobry polecam
06 kwietnia 2015 23:46
wichurra

Ja wlasnie dzieki mojej babci to znalazlam. Opowiadala mi ze zdazyla na koncowke programu z takim znanym w Polsce Niemcem i jaka szkoda, ze calego nie widziala. No to jej poszukalam. Ale sie cieszyla. Podobalo jej sie zwlaszcza to, ze Steffen wyciagnal witamine C i powiedzial, ze wszyscy Polacy są lekarzami-hobbystami, a ja wlasnie kilka dni temu bylam podziębiona i brałam witaminę C. No to dla babci juz sie stal wyrocznią. Cale szczescie same dobre rzeczy mowil.

Wklejałam w innym wątku, ale może nie zauważyłas i nie znasz:

07 kwietnia 2015 00:07
Znam - polubiłam jego stronę na facebooku i niedawno się tam ten klip pojawił:)
07 kwietnia 2015 14:37
podajcie jakies linki z fajnymi filmami...komedia romantyczna albo inne ...tylko nie horror
07 kwietnia 2015 14:43 / 1 osobie podoba się ten post
anecio

podajcie jakies linki z fajnymi filmami...komedia romantyczna albo inne ...tylko nie horror

szukaj na YouTube. Wpisz -  film lektor
07 kwietnia 2015 14:46
ORIM

szukaj na YouTube. Wpisz -  film lektor

ok,dzieki...juz szukamy
11 kwietnia 2015 10:38
Oglądam właśnie "True Detective". Jestem na szóstym odcinku. Serial moim zdaniem bardzo dobry a życiowe przemyślenia detektywa Cohle`a tak bliskie memu sercu ;) Polecam!
15 kwietnia 2015 17:53
giunta

Oglądam właśnie "True Detective". Jestem na szóstym odcinku. Serial moim zdaniem bardzo dobry a życiowe przemyślenia detektywa Cohle`a tak bliskie memu sercu ;) Polecam!

No i skończyłam. Szkoda, że sezon miał tylko 8 odcinków. "The walking dead" też skończyłam i pozostaje czekać do października.
Nie wiem, co teraz oglądać.
15 kwietnia 2015 18:20 / 2 osobom podoba się ten post
Gra o tron -zaczął sie 5 sezon do internetu przeciekły w dniu premiery 4 pierwsze odcinki tego sezonu- zaznaczam najwyżej oceniany serial na obecna chwilę.
15 kwietnia 2015 19:50 / 2 osobom podoba się ten post
Polecam ten serial - http://seansik.tv/series/35316

Wprawdzie dopiero koło 20 odcinków jest i trzeba czekać na kolejne, a tego nie lubię.
Serial zabawny, oparty na wątku miłosnym - ona biedna, z dwójką dzieci, on młody prawnik, gwiazda palestry.
16 kwietnia 2015 23:31 / 1 osobie podoba się ten post
didusia

Gra o tron -zaczął sie 5 sezon do internetu przeciekły w dniu premiery 4 pierwsze odcinki tego sezonu- zaznaczam najwyżej oceniany serial na obecna chwilę.

Dzięki Didusia,to bardzo dobra wiadomość :)
17 kwietnia 2015 10:16 / 3 osobom podoba się ten post
giunta

No i skończyłam. Szkoda, że sezon miał tylko 8 odcinków. "The walking dead" też skończyłam i pozostaje czekać do października.
Nie wiem, co teraz oglądać.

Teraz pozostaje tylko "Gra o tron", ale ja jakoś tego serialu tak wysoko nie oceniam. Oglądam bo nie ma nic innego.
17 kwietnia 2015 22:11 / 2 osobom podoba się ten post
Polecam" Vikings"- serial, jak ktos nie oglądał," Czarna lista", a dla dziewczyn serial pełen intryg" Zemsta", fajny serial sfilmowna baśn, troche mroczna i ciekawa"Dawno temu w lesie"
18 kwietnia 2015 09:18 / 1 osobie podoba się ten post
W radio Ndr Kultur czytano wlasnie nowelę Żeromskiego "Waldecho". Najpierw był wstęp z informacjami o autorze, o jego czasach, trochę o historii Polski - np. o zaborach. Miło się słuchało.