Na wyjeździe #15

14 października 2014 22:35 / 3 osobom podoba się ten post
Bożenka

Baśka WSTAWAJ!!!! Bez Twojego dopingu przegramy!!!

Odpukaj w niemalowane!! Nie wolno man przegrac
hahahahahahahh Niemcom Irlandczyczy strzelili gola huuuurrrrraaaaaaaaaaa
14 października 2014 22:35
1:1 mecz Niemcow
14 października 2014 22:37 / 4 osobom podoba się ten post
Jest sprawiedliwość na świecie,jak się cieszę,że Irlandczycy im strzelili w oststnich sekundach :)))))
14 października 2014 22:37 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

no  to  mecze  zakonczyly  sie  remisami :))  czyli  druzyny  maja  po  1  pkt  :)
14 października 2014 22:38 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Jest sprawiedliwość na świecie,jak się cieszę,że Irlandczycy im strzelili w oststnich sekundach :)))))

ja  też  :)
14 października 2014 22:43 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

no praaaawie wymarzone:) dobrze im tak. a Lewkowi to aż sie na płacz zbierało i nadal Niemcy sa na 4 miejscu. 
14 października 2014 22:45 / 2 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Nie znam się na PN,ale jeśli to sprawiedliwe to i ja się cieszę-))))
14 października 2014 22:48 / 4 osobom podoba się ten post
wiewiorka

Nie znam się na PN,ale jeśli to sprawiedliwe to i ja się cieszę-))))

tak naprawde to sprawiedliwości nie ma, bo Niemcy grali lepiej i z nami i z Irlandią, ale kto powiedział, że musi być sprawiedliwie?:)
14 października 2014 22:51 / 1 osobie podoba się ten post
efka66

tak naprawde to sprawiedliwości nie ma, bo Niemcy grali lepiej i z nami i z Irlandią, ale kto powiedział, że musi być sprawiedliwie?:)

Jak jest sprawiedliwie,to i emocje bywają mniejsze-))) A to chyba w sporcie niewskazane?
15 października 2014 00:04
Zamykam drzwi i gaszę światło... bis morgen dziewczynki!!!!!
15 października 2014 00:06 / 3 osobom podoba się ten post
Barbara niepowtarzalna

JJuz jesteś ! .... ale my wrednoty jesteśmy , marzymy , żeby ręce , które nas karmią przegrały tzn. nie ręce , ale nogi i nie ich , ale ich dziadeczków i baciuniek , jak zwał tak zwał.... " nic tak cłowieka nie ciesy jak ludzkie niescęscie "....... Nasi wygrają 3 do 1 ! -:))))))))

Oni to powinni nam za darmo gole oddawac, za to co rrobimy dla ich "seniorów" .nic im sie nie stanie jak przegrają, troche pokory nie zaszkodzi:)
15 października 2014 00:17 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Chyba sobie to youtube poszukam i bede puszczac jak mnie jakis dół złapie:)
15 października 2014 06:04 / 4 osobom podoba się ten post
efka66

Wynik - wynikiem , ale sprawiedliwość i tak musi być po naszej stronie !!!! -:)))))))
15 października 2014 08:28
A u mnie burza. Zimno, ponuro, mgła, deszcz i jeszcze grzmi...
15 października 2014 09:04
Annika

A u mnie burza. Zimno, ponuro, mgła, deszcz i jeszcze grzmi...

To gdzie Ty jesteś ? W tropikach w porze "mokrej" ;) u mnie też zimno, ale mgieł piewrszy raz od tygodnia nie ma, słońce jest, deszczu brak :) ale wiesz, po każdej burzy wraca słońce, nie? Więc optymistycznie podchodząc do tematu-i tak jest dobrze;)