Na wyjeździe

16 maja 2013 11:45
hogata76

Ja dziewczyny ,dzisiaj wieczorem jade do przyjaciolki,bede tam do soboty rana.Po calym tym stresie z kluczami nalezy mi sie jak psu buda.Jak spojrzalam dzisiaj w lustro ,to sama sie siebie przestraszylam.Kurcze jak stres kilku dniowy moze,odznaczyc sie na twarzy.Dzisiaj byla pielegniarka,ktora jest polka,jak mnie zobaczyla,to sie przerazila,i powiedziala,ze ja to powinnam naprawde odpoczac.A jesli chodzi o klucze,to jednak Wszyscy sa ubezpieczeni,wiec Kika chyba nie miala racji.Synus ,nie wiem co chce uczynic,ale ja juz mam ,to serdecznie d...pie.Szkoda,mojego zdrowia psychicznego.Co ma byc,to bedzie.Ja tez potrafie sie odwdzieczyc-hmmmmmmmmmm.Dobra moje kochane,ja spadam.Do soboty ,no chyba ze jeszcze na chwile wpadne do Was:)

Hogatko... ja mam normalne ubezpieczenie domu... bez dodatkowych ubezpieczen na szyby, na klucze, na skradziona komorke... bo sama zlodziejowi podalam... na kamere... ktora stlukla mi sie na wernisazu we Frankfurcie.... moje ubezpieczenie obejmuje wybuch piecyka, tv, lub innego sprzetu elektronicznego... zalanie woda, pozar lub wypadek /zlamanie konczyny np./... odpukac i takie tam inne duperele... kluczy zgubionych poza domem moje... zaznaczam moje ubezpieczenie nie obejmuje... Twoje moze tak... wykupilam takie na jakie mnie bylo stac:( czyli podstawowe... Cieszy mnie... ze nie odbije sie to na Twojej kieszeni:)))

Dziewczyny sprzatam dalej... jeszcze jutro i koniec walki z brudem:)))
16 maja 2013 11:50
Kika,ja nie wiem czy mi sie nie odbije,moze tak??????????????????????????????Syn tylko powiedzial,ze to bardzo duzo kosztuje,ale nie powiedzial ile.
16 maja 2013 11:50
Ale jestem zakrecona ,rano nie mogłam zapiac swojego BH ,okazało się ze mam go na lewej stronie a teraz myje głowę i też coś mi nie pasuje ,tym razem zapomniałam ściągnąć okularów ;-)
16 maja 2013 11:52
Hogaciu jedź wypocząć i zapomnij o sprawie. Baw się dobrze :)
16 maja 2013 11:57 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Kika,ja nie wiem czy mi sie nie odbije,moze tak??????????????????????????????Syn tylko powiedzial,ze to bardzo duzo kosztuje,ale nie powiedzial ile.

Karwasz twasz... jacy to są wredni ludzie!!! Pewnie śpi na pieniądzach a jeszcze Ciebia chce oskubać, żeby zaoszczędziś parę euro, pewnie kwotę, która dla niego warta jest tyle co splunięcie. Skąpcy, sępy i bezdusznicy!!!!
16 maja 2013 11:59
justa

Witam ja gotuje bigos wedlug swojego uznania wrzucam jalowiec choc nie zawsze bo kupuje juz wedline z nim na poczatku wiec jak dodasz tak bedzie dobrze Robert a grzyby daje swoje zbierane i przez siebie suszone wiec jakie dasz takie beda dobre nawet widzialam ze daja pieczarkii mi smakowal wiec zadecyduj sam tak bedzie najlepiej bo gotujemy na obczyznie i zupelnie inaczej bedzie smakowal ale ze ja lubie kapuste smakuje mi w kazdej postaci nawet tylko zagotowana.Romana dalam sobie rade z babcia opowiadalam zostawiano mie sama i zostawiano mi tylko numery telefonow wiec to jest tak jak bys poszla do sklepu i cos kupowala dasz sobie rade ja dalam w kazdej sytuacji tu akurat sie sprawdzilam pozdrawiam

Justa ja podobnie jak Andrejka z jałowcem sobie nie wyobrazam bigosu . Najwazniejsze oprócz dobrze ukiszonej kapustki jest dobra kiełbasa . Z innym mięsem sobie nie wyobrazam . Mialam kiedys znajomego masarza co mi sprzedawal pyszna kielbase . Doprawial troszke gorczyca i czosnkiem ale osiagnal mistrzostwo w dobieraniu proporcji . Te jego wyroby byly po prostu cudowne niestety chłop zmarl i teraz moge miec jedynie zwykla kiełbase ze sklepu a to juz nie to samo . Oprócz tego grzybki i troche suszonej sliwki dla aromatu. Kiedys jadłam bogos u kolezanki ktora lubi eksperymentowac w kuchni . Zrobila bigos z kielbasa i wedzoną makrelą . Palce lizac!
16 maja 2013 11:59
romana

Baw się dobrze, nasze słoneczko kochane!
Dołączam się do grona tęskniących za naszym zbanowanym Misiem. Człowiek miał odwagę, osobowość i wybitne poczucie humoru. Ale dobro zawsze zwycięża, choć czasem to trochę trwa, więc bądźmy optymistami.
Do porannych mott dodaję swoje:
Chcesz być boska niczym Tosca? Zacznij dzień od kawy lecz wyrzuć papieroska!
To wersja okrutna dla palaczy. Łagodna brzmi - ... i zapal papieroska!

Napewno odpoczne,ale czy bede sie bawic?Chyba nie,nie mam nastroju do zabaw:(
Wracajac do Miska,tez tak uwazam(odwaga,osobowosc i wybitne poczucie humoru),szkoda,ze tak komus ,to przeszkadzalo,tym bardziej ze nikogo nie obrazal:(
Tosca,to ja bylam jeszcze tydzien temu,teraz to nie wiem do kogo,lub czego mnie mozna porownac:)Hahahahahahaha,sama sie smieje z tego co napisalam:)Ale nie ma co,zaraz zrobie sie na ladna(wiecej czasu mi to zajmie,ale dam rade)i bede jak Tosca,pijaca kawe i palaca papieroska,hihihihi:)
Asik,alez sie usmialam jak napisalas ze jestes jak Twiggi,hahahahahaha,nie jestes az taka sucha,jeszcze szpara pod drzwiami sie nie przeslizgujesz:)Jesli tak,to zdolna z Ciebie dziewczyna:)
16 maja 2013 12:01
Kilka dni na forum nie byam a tutaj tyle nowych tematow oj bede miala co robic . Jestescie niesamowite !!!
16 maja 2013 12:04 / 9 osobom podoba się ten post
Chcesz być boska niczym Tosca? Zacznij dzień od papieroska:)
Nie pij kawy,sztachnij draga:)
Ot i cała równowaga:):):)
A najlepiej to od rana wódke pic albo szampana:):):)
Wówczas nic cię nie stresuje ,nie wkurza,nie denerwuje
Nawet babcia obesrana z pampersikiem po kolana:)

To wersja dla zestresowanych:)
16 maja 2013 12:06
Naja

Karwasz twasz... jacy to są wredni ludzie!!! Pewnie śpi na pieniądzach a jeszcze Ciebia chce oskubać, żeby zaoszczędziś parę euro, pewnie kwotę, która dla niego warta jest tyle co splunięcie. Skąpcy, sępy i bezdusznicy!!!!

No wiesz,trzeba na urlop uszczknac troche,po co placic z budzetu domowego.Pewnie plan byl taki,mama ma niezla kase,poleczka i tak mnie kosztuje,mamy jechac za tydzien na urlop,a tu taka niespodzianka.Nie powinnam tak moze myslec,ale do takich wnioskow doszlam.Jeszcze nigdy sie nie spotkalam z czyms takim.No coz,uczymy sie cale zycie,tylko mi jest zal,ze ja taka uczciwa,porzadna.Moglam dorobic po cichutku komplet kluczy i nikt by sie nie zorientowal i bylo by po sprawie.Ale nie,ja oczywiscie,z sercem,malo sie nie wychostalam,Mea Kulpa i w ogole,bo tak rodzice nauczyli.No to teraz mam.
16 maja 2013 12:08 / 1 osobie podoba się ten post
Nie no Kasia 63 czad.Na to forum powinien zajrzec jakis pisarz czy cus takie talety.:)
16 maja 2013 12:09 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Chcesz być boska niczym Tosca? Zacznij dzień od papieroska:)
Nie pij kawy,sztachnij draga:)
Ot i cała równowaga:):):)
A najlepiej to od rana wódke pic albo szampana:):):)
Wówczas nic cię nie stresuje ,nie wkurza,nie denerwuje
Nawet babcia obesrana z pampersikiem po kolana:)

To wersja dla zestresowanych:)

Ahahahah:D:D:D:D:D:D Kasia,toc to dla mnie wersja hahahahaha hahahahahahahahahaha.D:;D:D:D
Andrea,moja myszka juz wyschla,hahahahahahaha,prawie jej nie ma.:D
16 maja 2013 12:15 / 9 osobom podoba się ten post
Choć chcę bardzo być jak Twiggy
Codzień ciągle jestem Piggy
Tu oponka
Tam wałeczek
Nie nastarczam już bluzeczek
Mam też spodnie lecz niemodne
Bo na gumce -tak wygodnie:)
I co wieczór plan układam
Że od jutra już nie jadam
ciastek,tortów,tłustych rzeczy
Lecz dzień nowy to niweczy
I tak turlam sie przez życie
Być jak Twiggy marząc skrycie:)

To dla pozytywnych "puchatków"
16 maja 2013 12:20 / 2 osobom podoba się ten post
BEA

Nie no Kasia 63 czad.Na to forum powinien zajrzec jakis pisarz czy cus takie talety.:)

Nie chcę robic tu zadymy
Snując czętochowskie rymy
To są luźne przemyślenia
Patentowanego lenia:)

16 maja 2013 12:26 / 1 osobie podoba się ten post
JA ????? nie!!!!Ty będziesz recytować Andrea:):):)