Hogatka...a daleko zes? Od Aachen?
Hogatka...a daleko zes? Od Aachen?
Andrea...to jestem zdziwiona. Na 90te urodziny podopiecznej na 40 osób byl tort,dwa ciasta a na kolacje (juz tylko na 15 osób 2 patery kanapek zamowionych w Edece :D
hi hi hi-to i tak wielki postęp:)kiedys były paluszki w szklance i flaszka wina albo mineralna.......
No kurcze mam dzisiaj nerwa na tych moich Doktorów... Zrobili pobudkę już o 6.00 rano bo o 8.30 miała zjawić się firma, żeby wymienić pękniętą rurę w piwnicy.....
Wiesiula, śniłaś mi się parę dni temu, ale grzeczne byłyśmy obie, to nie ma co opowiadać. Rano pomyślałam, kiedy do nas wracasz na roboty do Niemiec, a Ty - myk, i już jesteś!
Fajnie, że masz spokojną sztelę. Jedna z córek mojej babci robi się coraz bardziej nawiedzona. Na szczęście wpada tylko raz w tygodniu. Traktuję ją miło, bo dobre maniery to podstawa, ale co sobie myślę, to moje. Są ludzie, którzy nawet świetnie funkcjonujące rzeczy muszą zmienić, byle było po ichniemu. To trzecia średnio miła Niemka, którą spotykam w swojej karierze i oby ostatnia! Dziś babcia poklepała mnie w akcie solidarności przeciw własnemu dziecku po ramieniu. Miłe to było. I ona czasem stawia się córce okoniem, lecz z taką nie wygrasz, musi postawić na swoje. Pewnie od dziecka nie była specjalnie lubiana, ale męża ma super przystojnego, co uważam za głęboką niesprawiedliwość!!!!!
Babcia mi dzisiaj podpadła, uznała że powinnam jej poranną toaletę bez gumowych rękawiczek wykonywać. Tłumaczy, że w altesheimie ( była tam krótko ) pracują gołymi rękami.Gada, bidna i gada a ja w połowie babcinego zdania "unmoglich, nein unmoglich !!" i wyszłam z pokoju olewając jej dalsze wywody. Za 5 minut babcia zapomniała co mówiła, haha. To sknerstwo oczywiście.
Romana,ja przed chwila na poprawienie sobie humoru,obejrzalam durnowata komedie romantyczna,pt."Randki na zlecenie".Obejrzyj prosze(mimo,ze to nie pasuje do Twoich zainteresowan,tylko dziewczyny z zawezonymi horyzontami myslowymi ,takie cos ogladaja,czyli ja)hahahahahahah.Po obejrzenu tejze komedii,zmienisz zdanie na temat facetow idealnych i super przystojnych::D:D:D:D:D:Film lekki,przyjemny w ogladaniu,no i pelno w nim slicznych szpilek,ktore razem uwielbiamy:):):)