Na wyjeździe

27 maja 2013 19:44
Tak się kończy przekupstwo !!
27 maja 2013 19:45 / 1 osobie podoba się ten post
romana

wiecie co, mam w życiu 3 rzeczy, które wydają mi się niemożliwe do osiągnięcia:
1/ że schudnę do rozmiaru 38 na trwałe
2/będę kiedyś z facetem samodzielnym finansowo, wesołym i nieobrażalskim
3/nie będę do śmierci pracować jako opiekunka
Dziś zapięłam swój czerwony płaszczyk rozmiar 38. Jeszcze lepiej w nim wtedy nie kichać, bo guziki odpadną, ale nie krępuje ruchów, jest ok!!!!
To może i reszta się uda, kurna jego mać!!!!

Jak to mowia-"Wiara czyni cuda".A noz widelec sie spelni,rozmiar 38 nadchodzi wielkimi krokami,opiekunka nie bedziesz do konca zycia,bo sama bedziesz kiedys jej potrzebowala.Wiec?Dwa punkty sie prawie spelnily jeszcze trzeci i.....:):):)
27 maja 2013 19:47 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea,ale ty masz fajna ta bratanice,hahahaha :D:D:D
27 maja 2013 19:48 / 1 osobie podoba się ten post
Witam wieczorem u mnie słoneczko wreszcie świeci i jest cieplutko,oby tak zostało,Andrea nie wiedziałaś że dzieci coraz mądrzejsze mamy a my się chyba cofamy,Romana w życiu wszystko może się zdażyć,masz rozmiar 38 to i faceta takiego jak chcesz znajdziesz,miłego wieczorka.

27 maja 2013 19:49 / 1 osobie podoba się ten post
romana

Dziś zapięłam swój czerwony płaszczyk rozmiar 38. Jeszcze lepiej w nim wtedy nie kichać, bo guziki odpadną, ale nie krępuje ruchów, jest ok!!!!

Ło matko.! Romana juz chcialam napisac ze jedno ci nie wyjdzie   ale potem jeszcze raz przeczytalam i mowie ci ze to osiagniecia.
ja przeczytałam ze ty chcesz byc facetem samodzieknym finansowo....Ja juz powoli fiksuje, coraz gorzej ze mna...:D
27 maja 2013 20:18
ronama-czy ty mogłabyś napisać trochę o tej diecie? tak jak dziecku z przedszkola z szczegółowymi objaśnieniami...dziękuję bardzo :)
27 maja 2013 20:27 / 6 osobom podoba się ten post
romana

Romana-w życiu niemożliwe sa tylko dwie rzeczy!
1)  wywrócic hełm żołnierski na lewa stronę:)
2) okopać się w rwącej rzece:)
cała insza inszośc jest wykonalna :):):):)
27 maja 2013 20:52 / 1 osobie podoba się ten post
Witam wieczorowa pora ja to dzisiaj mialam juz takiego doooooola,ze przespalam dzien od godz.13.30 do 19.00!!!!!!!!!!! Po obiedzie powiedzialam Frau,ze zle sie czuje i chcialabym sie polozyc,a ona mi wspanialomyslnie to umozliwila powiedziala,ze nie ma problemu bo jest w domu i wszystkim sie zajmie! To wykorzystalam i dawaj lulu pod kolderke.Po 19 zrobilam kolacje,i teraz rzeska jak mlody konik czekam az dziadka zmozy sen hahahaha
27 maja 2013 22:32 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Romana-w życiu niemożliwe sa tylko dwie rzeczy!
1)  wywrócic hełm żołnierski na lewa stronę:)
2) okopać się w rwącej rzece:)
cała insza inszośc jest wykonalna :):):):)

W wojsku chyba nie byłaś
27 maja 2013 22:36
Słuchajcie. Jesteście mądre dziewczyny,poradźcie mi co mam zrobić, jak postąpić.
Od prawie 20 dni jestem na diecie. To trudne na wyjeździe ale postanowiłam i jestem.
Kupuje sobie sama swoje jedzonko, zakupy sobie robię co trzy dni.I nie widziałam w tym nic złego. Jadłam posiłki z hrabią i hrabiną. Oni normalny obiad a ja jajeczko gotowane.
Moja hrabina od kilku dni zaczęła ważyć np. bułkę z rodzynkami, czy sie zgadza nioby waga ze sklepu. A dzisiaj na noc zamknęła kuchnię na klucz. Może zamykała ją od kilku dni, nie wiem, ale dziś chciałam odnieść hrabiego szklanice po soku, a tu szlaban.Może ona mysli,że ja ją w nocy objadam. Powinnam jej coś powiedzieć, czy normalnie zlekceważyc to?
27 maja 2013 22:38 / 1 osobie podoba się ten post
IGGA

Słuchajcie. Jesteście mądre dziewczyny,poradźcie mi co mam zrobić, jak postąpić.
Od prawie 20 dni jestem na diecie. To trudne na wyjeździe ale postanowiłam i jestem.
Kupuje sobie sama swoje jedzonko, zakupy sobie robię co trzy dni.I nie widziałam w tym nic złego. Jadłam posiłki z hrabią i hrabiną. Oni normalny obiad a ja jajeczko gotowane.
Moja hrabina od kilku dni zaczęła ważyć np. bułkę z rodzynkami, czy sie zgadza nioby waga ze sklepu. A dzisiaj na noc zamknęła kuchnię na klucz. Może zamykała ją od kilku dni, nie wiem, ale dziś chciałam odnieść hrabiego szklanice po soku, a tu szlaban.Może ona mysli,że ja ją w nocy objadam. Powinnam jej coś powiedzieć, czy normalnie zlekceważyc to?

nO COS PODOBNEGO!!!! zapytaj grzecznie czy cos sie stalo,ze kuchnia zamknieta.....
27 maja 2013 22:42 / 2 osobom podoba się ten post
He,he babka nysli,ze w nocy zajadasz,ale numer.Jeszcze czegos takiego nie slyszalam.
Naturalnie musisz porozmawiac,chocby ze wzgledu na zmienniczke.A zreszta Ty tez ciagle nie bedziesz na diecie.
Na klucz zamyka kuchnie to jednak jest hmmmm g...i narod.
27 maja 2013 22:55 / 2 osobom podoba się ten post
IGGA

A może przez dietę lunatykujesz w nocy i podjadasz?
27 maja 2013 22:57 / 1 osobie podoba się ten post
Bea, nie naród zamyka kuchnie, tylko jedna Niemka. W kilku kuchniach niemieckich nocami schodziłam do lodówki i nikt mi nie robił wstrętów za podjadanie. Igga, najlepiej spytaj o co chodzi.
Co do diety, to nazywa się kopenhaska, jest mordercza, ale ścieśnia żoładek i potem już jakoś idzie, choć nie bez trudu! Poczytaj w internecie, jest jadłospis i nawet na kafeterri dziewczyny piszące o nie, taka grupa wsparcia, tyle że już chyba nieaktualna, jednak rady cenne. Powodzenia!
27 maja 2013 23:02 / 4 osobom podoba się ten post
romana

Bea, nie naród zamyka kuchnie, tylko jedna Niemka. W kilku kuchniach niemieckich nocami schodziłam do lodówki i nikt mi nie robił wstrętów za podjadanie. Igga, najlepiej spytaj o co chodzi.
Co do diety, to nazywa się kopenhaska, jest mordercza, ale ścieśnia żoładek i potem już jakoś idzie, choć nie bez trudu! Poczytaj w internecie, jest jadłospis i nawet na kafeterri dziewczyny piszące o nie, taka grupa wsparcia, tyle że już chyba nieaktualna, jednak rady cenne. Powodzenia!

Kurcze Ramona wiedzialam moglam robic zaklady,ze sie odezwiesz.ja wiem,ze nie caly narod ale nie bede w kazdym poscie zaznaczala tego.
Zycze Ci wytrwalosci w obronie tegoz to narodu i Obys sie nigdy nie przejechala.:)