Na wyjeździe

28 maja 2013 16:36
magdalena_k

no Boże Ciało przecież.....

30 maja to Wielkie Swięto Boże ciało
28 maja 2013 16:37
Orchidea

30 maja to Wielkie Swięto Boże ciało

i sklepy pozamykane, zapomniałam dodac.
28 maja 2013 16:52
Witam wszystkich z deszczowego ale ciepłego Berlina... A mi szykuje się jutro wycieczka po Berlinie córka moich Doktorów ( tez Pani Doktor) zabiera mnie na zwiedzanie....
28 maja 2013 17:01
Wszystkim serdecznie dziękuję za ciepłe rady i te "kopnięcia "tez,czasem sie przydaja.Kiedy chciałam zadzwonic na pogotowie,dziadek był juz "dobry" i był juz synus,ktory stwierdził,że to nic takiego.Ewentualnie jak oni pojada na wakacje to moge zadzwonić na pogotowie,hehe,Dziadek całego zdarzenia nie pamieta.Zobaczymy jak będzie dalej...
28 maja 2013 17:08 / 1 osobie podoba się ten post
Iwunia,Ja Ciebie przepraszam,za kopniecie:)Nie chcialam Ciebie urazic,ale czasem tak trzeba,czlowiek jak jest wystraszony,to jakas niemoc lapie,a to moze przyniesc zle skutki:)Wiec nie gniewaj sie na mnie.Ja tak z dobroci,ale jeszcze raz sorki jakby co.
28 maja 2013 17:16
efka66

Ja sobie teraz kupiłam taki kołnierz dmuchany zakładany wokół szyi, jak się w tym błogo śpi,a głowa nie lata na wszystkie strony:)

Dzis w Rossmanie widzialam takie kołnierze-podusie,zielone ,pluszoweą po 5 euro:)To jest podusia a jak sie ja rozłoży to robi się rogal na szyję:)
28 maja 2013 17:17
A w DE też jest 30 święto ?? Ja jestem na północy.
28 maja 2013 17:18
U nie jest,ale czy u Ciebie nie wiem?
28 maja 2013 17:19
Muszę się dopytać. Dzięki.
28 maja 2013 17:20 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

To się zdziwisz ....byłam.Pluton orientacji terenowej,drużyna spadochronowa:)Ale to nie tam podłapałm te "mądrosć życiową".To ulubione powiedzonko mojego męża:):):):)

Toz to prawie jak Marusia:D:D:D:D:D      Pigula w mundurze:D:D:D:D Super:):):)
28 maja 2013 17:22 / 1 osobie podoba się ten post
To Kasia powinna nicka zmienić ..... Marusia, foczka Marusia albo jej ksywę przyszyjemy po cichu. Ty masz pomysły Hogata !! ROMANA a sąsiedzi Twojej babci nie mają jakiegoś starego roweru. Czasami stoi toto w garażu albo w piwnicy i mało kto z rodziny go używa. Może córka babci Ci pomoże z tym rowerem. Miałabyś trochę fajniej ...... 
28 maja 2013 17:31
Hogata!! Ja nawet nie pomyślałam,żeby sie gniewac.poprostu taka panika mnie złapała,że nie wiedziałam co robić,bo ja jestem jeszcze świerzynka-i to był mój pierwszy taki dramatyczny wypadek,więc sie nie dziwcie nowicjuszce.Ale podejście dzieci do swoich rodziców to mnie nie przestaje zadziwiać!!!(tutaj)Jeszcze raz dzieki!!!
28 maja 2013 17:31
czesc Mycha ja jestem na polnocy i tu w kalendarzu na czerwono zaznaczone jest 30 jako swieto a pytalam sie dziadka to powiedzial ze to fajertag wiec wolne swieto
28 maja 2013 17:37
No ,to fajnie Iwunia:)
Dziewczyny ,ja mam pytanie.Czy dzisiaj u Was tez forum jakos tak dziwnie chodzi? Inne stronki mam odpalone i smigaja jak wariatki,a forum ciagnie sie jak gil z nosa.Rasetowalm kompa ze 3 razy,a tu nie ma poprawy,hmmmmmmmm:(
28 maja 2013 17:48
Ja mam normalnie.