Na wyjeździe

03 czerwca 2013 23:57
hogata76

No chyba nie,bo ja tez wedruje czsem do lodowki,ale ostatni posilaek jada sie 3-4 godz.przed snem,wiec jesli jest to 3.00,to o 24.00 mozesz zezrec,hahahahaha,ja tak robie,hihihi,przyznaje sie bez bicia

Hogatko... wiem...wiem... ze powinnam.... ale moj zegar biologiczny sie buntuje... nie mam na niego wplywu... laze... jak lunatyk nocna pora po calym domu...
Zeby po piwnicach noca nie zbladzic... sztuka jest wielka... a ja potrafie... z czego dumna nie za bardzo jestem;)))
  Dobrej nocy....
03 czerwca 2013 23:57
panika

milej nocy

przy kazdym wpisie masz cytat i podoba mi sie jak chcesz odpowiedziec to wciskasz na cytat a jak sama piszesz to napisz wiadomosc tak chyba jest u gory przy powrocie do tematow  ja tak robie powodzeni:))))
03 czerwca 2013 23:59
kasia63

a nie na CYTUJ?kikusiu?

A ja jak jest w domu duzo slodyczy top wynosze do innego pokoiku i klucz daję mojemu chlopu!!!!Inaczej rano nic nie ma!!!!!!

zdecydujcie sie kochane ,!!!!!edytuj cytuj --ja zwrariujemacie prze saba analfabetke !!!!!
04 czerwca 2013 00:03
panika

zdecydujcie sie kochane ,!!!!!edytuj cytuj --ja zwrariujemacie prze saba analfabetke !!!!!

ok  dziewczynki właśnie dojrzałam że mamy nowy dzien!! jutro dalej sie będę wprawiac  a teraz spac --karaluchy pod poduchy a dziewczynki pod pierzynki
04 czerwca 2013 00:06
panika

...przepraszam... pomylki sie zdarzaja.... oczywiscie...ze powinnas na cytat... kursorem pojechac...
04 czerwca 2013 00:07
Panika,Ty nie panikuj,3 wdechy ,wypusc powietrze i.....
Jak chcesz odpowiedziec na konkretnego posta,to w prawym gornym rogu masz.....Cytat,Podoba mi sie....
Kliknij myszka na cytat danego posta i piszesz odpowiedz do osoby,albo Podoba mi sie i w tym momencie dajesz tak zwanego plusika osobie ,ktora napisala post,a Tobie sie podoba,lub zgadzasz sie z nim,malo tego....Mozesz kliknac Cytat,potem Podoba mi sie i odniesc sie do postu osoby.Inaczej nie umiem wytlumaczyc:)
04 czerwca 2013 00:14
Panika.Edytuj jest tylko przy twoim wpisie .Tam klikasz tylko wtedy,kiedy chcesz zmienic napisany,jeszcze nie wyslany post.Zmieniasz zdania,lub poprawiasz bledy(co niektorym,to bardzo przeszzkadza,ale daj na luz,hahahahaha).
04 czerwca 2013 00:20 / 1 osobie podoba się ten post
hogata76

Panika.Edytuj jest tylko przy twoim wpisie .Tam klikasz tylko wtedy,kiedy chcesz zmienic napisany,jeszcze nie wyslany post.Zmieniasz zdania,lub poprawiasz bledy(co niektorym,to bardzo przeszzkadza,ale daj na luz,hahahahaha).

...Hogatko... panika to jestem w tej chwili ja... gdzie co nadusic,,, przydusic... co Panika w malym paluszku ma... nie mowiac o Tobie...
04 czerwca 2013 00:22
Teraz napisze dla Was Wszystkich.
Dobranoc.Karaluchy pod poduchy ,a szczypawki pod zabawki:)
Gorzej jak sie bedziecie bawic zabawkami noca,ojojo,one Was poszczypia hahahahahahah:-D:-D:-D:-D
04 czerwca 2013 00:23
hogata76

Teraz napisze dla Was Wszystkich.
Dobranoc.Karaluchy pod poduchy ,a szczypawki pod zabawki:)
Gorzej jak sie bedziecie bawic zabawkami noca,ojojo,one Was poszczypia hahahahahahah:-D:-D:-D:-D

...glodnemu... chlebus na mysli:)))
04 czerwca 2013 00:27
kika1

...Hogatko... panika to jestem w tej chwili ja... gdzie co nadusic,,, przydusic... co Panika w malym paluszku ma... nie mowiac o Tobie...

lOJOJOJOJOJOJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Myslalam ,ze pomoge,ehhhhhhhhhhh,chcialam dobrze.Wyszlo maslo maslane?No coz inaczej nie potrafilam wytlumaczyc:(
04 czerwca 2013 00:29
Dobranoc Hogatko:))) dobranoc pozostalym.... do jutra...
04 czerwca 2013 00:30
kika1

...glodnemu... chlebus na mysli:)))

Oj zebys wiedziala Kochana,ale jestem dzielna.Wytrzymam,a zabawki ze szczypawkami ,wyrzucam na noc przez okno:D:D:D:D:D
04 czerwca 2013 00:34
hogata76

Oj zebys wiedziala Kochana,ale jestem dzielna.Wytrzymam,a zabawki ze szczypawkami ,wyrzucam na noc przez okno:D:D:D:D:D

spij slodko...
04 czerwca 2013 05:42
Dzis z wrazenia nie moge juz spac. No i okazało się , ze sie pierwsza zalogowałąm dziś na portalu, hihi
Witam wszystkich. Tych, którzy lubią długo spać tez.