No chyba nie,bo ja tez wedruje czsem do lodowki,ale ostatni posilaek jada sie 3-4 godz.przed snem,wiec jesli jest to 3.00,to o 24.00 mozesz zezrec,hahahahaha,ja tak robie,hihihi,przyznaje sie bez bicia
No chyba nie,bo ja tez wedruje czsem do lodowki,ale ostatni posilaek jada sie 3-4 godz.przed snem,wiec jesli jest to 3.00,to o 24.00 mozesz zezrec,hahahahaha,ja tak robie,hihihi,przyznaje sie bez bicia
milej nocy
a nie na CYTUJ?kikusiu?
A ja jak jest w domu duzo slodyczy top wynosze do innego pokoiku i klucz daję mojemu chlopu!!!!Inaczej rano nic nie ma!!!!!!
zdecydujcie sie kochane ,!!!!!edytuj cytuj --ja zwrariujemacie prze saba analfabetke !!!!!
zdecydujcie sie kochane ,!!!!!edytuj cytuj --ja zwrariujemacie prze saba analfabetke !!!!!
Panika.Edytuj jest tylko przy twoim wpisie .Tam klikasz tylko wtedy,kiedy chcesz zmienic napisany,jeszcze nie wyslany post.Zmieniasz zdania,lub poprawiasz bledy(co niektorym,to bardzo przeszzkadza,ale daj na luz,hahahahaha).
Teraz napisze dla Was Wszystkich.
Dobranoc.Karaluchy pod poduchy ,a szczypawki pod zabawki:)
Gorzej jak sie bedziecie bawic zabawkami noca,ojojo,one Was poszczypia hahahahahahah:-D:-D:-D:-D
...Hogatko... panika to jestem w tej chwili ja... gdzie co nadusic,,, przydusic... co Panika w malym paluszku ma... nie mowiac o Tobie...
...glodnemu... chlebus na mysli:)))
Oj zebys wiedziala Kochana,ale jestem dzielna.Wytrzymam,a zabawki ze szczypawkami ,wyrzucam na noc przez okno:D:D:D:D:D