06 czerwca 2013 10:39 / 1 osobie podoba się ten post
BenitaWitam o poranku.
Serce, wyczytałam, czemu idziesz "w miasto" i zmroziło mnie !. Jestem na trzeciej stelli, ale coś takiego nie przyszło by mi do głowy.
Dziewczyny, mam pomysł do realizacji, bo jam nie literatka: stwórzmy topik, gdzie będziemy opisywały fajne sytuacje i wydarzenia, które zdarzają nam się na wyjeździe, albo zacznijmy o takich fajnych zdarzeniach pisać tu, w tym topiku. Ja wiem, że dobre rzeczy nam się tu zdarzają, ale dopiero jak boli, to piszemy i obraz, jaki z tego powstaje jest smutny. Nie raz już pomyślalam, że gdybym przeczytała to forum przed moim pierwszym wyjazdem, to mój poziom niepokoju wzrósł by znacznie. No, kto pierwszy? Ja dziś do pomocy mam 7 letnią dziewczynkę. Będzie wesoło, a i Opa będzie bardziej pogodny i ożywiony. Fajny dzień mnie czeka. A Wy na co fajnego dziś czekacie?
Pisać o dobrych rzeczach, popieram. Często sie zdarza, że takich dobrych nie zauważamy, bo uważamy to za normalne, a reagujemy tylko na złe. Może dzięki temu nauczymy sie wychwytywać te dobre rzeczy i dopiero wtedy zauważymy, jak tego dużo.
Dziś wyjeżdżam, to mój drugi raz. Za pierwszym razem było lepiej, a teraz mam stresa większego, jakby mi się płakać chciało? Co jest?! Mam takie poczucie jak tydzień przed wyjazdem do Polski "ja chcę do domu" a jeszcze nie wyjechałam:( Nic to, ogarnę sie i pojadę i mam nadzieje napiszę jakie fajne rzeczy mnie tam spotkały:)