Włamanie, związali ich - ja myślałam, że tylko na filmach tak to wygląda.
Włamanie, związali ich - ja myślałam, że tylko na filmach tak to wygląda.
Bo kochana Joasiu ten pan sąsiad to burak pierwszej klasy i tyle....
Mi też dobrze zrobiła nasza pogawędka :)
Kika - mimo że chce mi się czekolady jak nie powiem co, to zalewam to wodą z odrobiną cytryny. Oby pomogło !!!
Hogatko krzyczmy więc dla zdrowia i odrobiny szczęścia :)
A ja chcę poinformować, ze jest odzew na moją rozmowę z lekarzem. Dzisiaj pani z Pflege powiedziała, że dostali informację od lekarza o zmianie tabletek na sen dla babci. Dzisiaj albo jutro powinna przyjść ta paczka z apteki i oni niezwłocznie tabletki wymienią. Ja już raczej nie doświadczę zmiany zachowania babci, mam nadzieję, że zmienniczka doświadczy i będzie to zmiana na lepsze:-). Te tabletki, które brała do tej pory są tragiczne, nie znam ich nazwy, bo są zamknięte w koszyczku i tylko Pflege ma tam dostęp, ale wywołują agresję. Ja kilka razy podczas pobytu tutaj nie dałam babci tej tabletki na noc i było o wiele lepiej. Z tabletkami czy bez nich i tak nie śpi, a na dodatek po tabletkach jest agresywna i praktycznie nie może ustać na nogach, gdy trzeba było ją znosić na krzesło, aby się wysikała. Teraz co prawda ma pampersy,ale agresja i tak po tych tabletkach została. Zobaczymy co będzie teraz... mam nadzieję, że wszystko idzie w lepszym kierunku...
...mialam dzisiaj dziwny sen.... cztery krzesla... smukle i eleganckie... w czerwonym kolorze... budzac sie podziwialam je... wie ktos co to oznacza....
...mycho wracaj:)))
Witajcie witajcie o rajusku dziewczyny pomozcie jak ktoras zna nazwe bardzo dobrych tabletek przeciwbulowych swoje co przywiozłam to ju zjadłam a zab boli jak cho...ra:(
a na internecie nie znajdziesz znaczenia snow ale chyba nic takiego a moze w przyszłosci własnie tak umeblujesz u siebie:)))))))))000
mamuela... co za zbieg okolicznosci... przed poludniem wypadla mi plomba... nie zauwazylam... teraz histerycznie co piec minut spogladam w lustro i sprawdzam czy nie puchne... jeszcze nie boli... ale cmienie czuje... skropie go 60% alkoholem... tak na wszelki wypadek... moze Twoja podopieczna... ma cos przeciwbolowego w apteczce... proponuje ibuprofen... paracetamol... to z tych najpopularniejszych w niemczech... trzymam kciuki