Na wyjeździe

11 czerwca 2013 22:09
Dla wszystkich koleżanek, które są w pracy - nie macie czego żałować. U mnie wczoraj spadł grad, a ulicami płynęła rzeka. Mamy dwie pory roku - monsumową i zimę - nagroda za postęp cywilizacyjny.
11 czerwca 2013 22:14 / 2 osobom podoba się ten post
opiekun_Janusz

Dla wszystkich koleżanek, które są w pracy - nie macie czego żałować. U mnie wczoraj spadł grad, a ulicami płynęła rzeka. Mamy dwie pory roku - monsumową i zimę - nagroda za postęp cywilizacyjny.

A u mnie wczoraj swiecilo sloneczko i bylo bardzo cieplo:)Wielkopolska gora:):):)haha
11 czerwca 2013 22:29
Tak wlasnie trwa osuszanie. A co do wyjazdu z dziewczyną... temat tabu hehehehe
Na razie siedzę w Polsce i szukam pracy tutaj na stałe, ale jak nie znajdę (prawdopodobnie), to wyjeżdżam do Niemiec w sierpniu albo we wrześniu.
11 czerwca 2013 22:31
Wow,
Janusz zdecydowałeś się ujawnić.
Przystojniak z Ciebie.
11 czerwca 2013 22:33
scarlet

Wow,
Janusz zdecydowałeś się ujawnić.
Przystojniak z Ciebie.

Dzięki Ja już dawno temu miałem zdjęcie w profilu, ale potem sobie zmieniałem na inne. 
11 czerwca 2013 22:45
Czy ktoś może mi pomóc i powiedzieć, gdzie jest temat, w którym opisywaliśmy podróże po Niemczech? Byłam dzisiaj w ciekawym miejscu i coś bym napisać chciała, ale za chiny nie mogę znaleźć tego miejsca - a przejrzałam już różne tematy po kilka razy.
11 czerwca 2013 22:50
Witaj Ewcia,Mycha ja nie z tych!! jak mi sie uda w ciagu dnia wskoczyc na internet to nie wiem gdzie zagladac. no i moge popełniac bledy. Ja nie miałam tu internetu ani lapka wiec nie mogłam mojego skarba przyzwyczaic ,a teraz za pozno gdy siedze przy nim   zaraz marudzie,  z moim panem nie było by takiego problemu. Nie moge na bierzaco czytac wszystkiego i wbic sie w jakis temat no ale moze kiedys to sie zmieni!!!!HEHE:)))))))))))))))))))))))
11 czerwca 2013 22:53
opiekun_Janusz

Dzięki :-) Ja już dawno temu miałem zdjęcie w profilu, ale potem sobie zmieniałem na inne. 

Przypominasz mi jakiegoś aktora tylko za chiny nie pamiętam jak się nazywa...
Z pracką w Polsce powodzenia życzę! Trzymamy za Ciebie kciuki!
No i uroń choć rąbek tajemnicy jak było z Twoją niespodzianką... choć tak ciut ciut... bo my takie ciekawsie jeteśmy... hihii ;)
11 czerwca 2013 22:53
Ja nie jestem przystojny tylko zdjęcie mam rozmazane Finansowo w Polsce też się nie widzę na dłuższą metę.

Ale filmik: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lwUiiWmNM_Y

Idę na kolację, musze wpaść jakoś na dłużej na forum, poczytać co w naszym świecie się dzieje.
11 czerwca 2013 22:54
wichurra

Czy ktoś może mi pomóc i powiedzieć, gdzie jest temat, w którym opisywaliśmy podróże po Niemczech? Byłam dzisiaj w ciekawym miejscu i coś bym napisać chciała, ale za chiny nie mogę znaleźć tego miejsca - a przejrzałam już różne tematy po kilka razy.

To jest w dziale-uwagi dotyczace forum.Temat-nasze podróze,ulubione miejsca.
11 czerwca 2013 22:57
tina40... spojrz do skrzynki pocztowej.... nie chce sie rozpisywac na forum... bo tez temat mocno osobisty....
11 czerwca 2013 22:57
Tali

Przypominasz mi jakiegoś aktora tylko za chiny nie pamiętam jak się nazywa...
Z pracką w Polsce powodzenia życzę! Trzymamy za Ciebie kciuki!
No i uroń choć rąbek tajemnicy jak było z Twoją niespodzianką... choć tak ciut ciut... bo my takie ciekawsie jeteśmy... hihii ;)

Na razie nic nie było i nie wiem czy coś będzie.
11 czerwca 2013 22:58
tina 100%

tina40... spojrz do skrzynki pocztowej.... nie chce sie rozpisywac na forum... bo tez temat mocno osobisty.... prosze:)))
11 czerwca 2013 23:03
tina 100%

Uhum - no w życiu bym na to nie wpadła, że to tam może się chować:) Dzięki:):)
11 czerwca 2013 23:18
kika1

tina40... spojrz do skrzynki pocztowej.... nie chce sie rozpisywac na forum... bo tez temat mocno osobisty.... prosze:)))

Odpisałam.