15 czerwca 2013 09:01 / 1 osobie podoba się ten post
Buahahahahahahahah:D:D:D:D:D:D Wydzierajacy sie slowik,lepszy od opery Wagnera... hahahahahahah.D:D:D:D Kocham Twoje wpisy Romana,ale sie usmialam ,wydzierajacy sie slowik,hahahahahahahahaha.
Mamusia,no nie jest to normalne, ze corki w Angli,maz w Pl,a Ty w De.Jednak,to ze corki chca wyjechac,rozumiem.Ty zawsze mozesz jechac do Pl ,albo niech maz przyjedzie do De i razem w DE zostancie.Dzieci powyrastaly i niech same decyduja.Ja jeszcze nie dawno zastanawialam sie nad osiedleniem sie w DE,ale teraz juz nie chce.Moge tak jezdzic,pracowac ale na stale nie.Duzo sie nad tym zastanawialam i doszlam do wniosku,ze w PL jestem u siebie,tutaj zawsze bym czula sie auslanderem.Mam tutaj znajoma.Pomoglaby mi.Jednak nie.Kazdy ma prawo wyboru.Kika,Ty nie mozesz sie z tym pogodzic,ale kazdy rodzic nie moze sie pogodzic z pewnymi wyborami dziecka.Rozumiem,ze serce Cie boli,ze im tak ciezko,ale Oni nie chca zmian,nic na sile.Zostaw Ich samym sobie.Ja tez sie czesto nie zgadzam z pomyslami mojego 20-latka,ale coz ja moge zrobic?Nic,jedynie pogadac i tyle,a On i tak sam zdecyduje.
Maz mi wczoraj mowil,ze w Pl jest pieknie, slonecznie i goraco :D:D:D:D:D:D:D:D:D Oby pogoda sie utrzymala do zjazdu opiekunek i jeszcze tydzien. Mam plan zostac jeszcze tydzien po zjezdzie nad naszym Zimnym Baltykiem,wiec slonce przydaloby sie:):):)