Na wyjeździe

15 czerwca 2013 22:56
barbarella

Scarlet, Wszystkiego Najlepszego!!!

Są brzydkie kobiety, ja jestem brzydka.

Tak sądzisz? To czemu ktoś Cię pokochał? Masz męża,więc chyba przesadzasz.
15 czerwca 2013 22:57 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

Scarlet, Wszystkiego Najlepszego!!!

Są brzydkie kobiety, ja jestem brzydka.

Ty chyba dałaś sobie to wmówić przez teściową.

15 czerwca 2013 23:04 / 4 osobom podoba się ten post
barbarella -a w mazak chcesz?????????jaka brzydka???? weź -bo Ci tu zaraz nawrzucamy!!!!!Brzydkie to sa siodlate Niemki ,my Polki przy niektórych Dojczlandkach to jesteśmy MISS POLONIA:):):):):):)
15 czerwca 2013 23:10
scarlet

Ty chyba dałaś sobie to wmówić przez teściową.

Teściowa to mały pikuś, rodzice i cała rodzina tak mówili i jeszcze z komentarzem ,, a taka ładna się urodziła,,
Bardzo mnie śmieszyło jak moje dzieci były małe i mówiły, że jestem pięęękna:))) Generalnie teraz mi to nie przeszkadza, figurę mam niezłą i tak od strony pleców jeszcze niekiepsko się prezentuję:)))
15 czerwca 2013 23:11
kasia63

barbarella -a w mazak chcesz?????????jaka brzydka???? weź -bo Ci tu zaraz nawrzucamy!!!!!Brzydkie to sa siodlate Niemki ,my Polki przy niektórych Dojczlandkach to jesteśmy MISS POLONIA:):):):):):)

Kasiu ,świeta racja. Chodząc po ulicach nie widziałam ani jednej ładnej Niemki,do tego prawie wszędzie "dom seniora":)
15 czerwca 2013 23:22
Wiesiula,
to chyba o Twojej miejscowosci

http://wiadomosci.wp.pl/gid,15736273,kat,1342,title,Wielki-pozar-w-Pyrzycach-53-osoby-bez-domow-zdjecia,galeria.html?ticaid=110c67&_ticrsn=3

Mam nadzieję, ze nikt z Twoich znajomych nie ucierpial
15 czerwca 2013 23:30 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Kasiu ,świeta racja. Chodząc po ulicach nie widziałam ani jednej ładnej Niemki,do tego prawie wszędzie "dom seniora":)

A do nas właśnie ładna Niemka przyjechała. Córka siostry dziadka. Nie mogę się na nią wręcz napatrzeć. Drobna, szczupła i piękną twarz ma. 
15 czerwca 2013 23:34 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

A do nas właśnie ładna Niemka przyjechała. Córka siostry dziadka. Nie mogę się na nią wręcz napatrzeć. Drobna, szczupła i piękną twarz ma. 

To tylko złudzenie optyczne,jak się wykąpie,będzie wyglądać jak prawdziwa Niemka :)
15 czerwca 2013 23:34 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea no ja właśnie czasami mam cos w sobie :))))) Wierzę w siebie i ten brak urody był czasami problemem, ale nie aż takim wielkim. Dobrze,że moje córki są ładne po tatusiu. Bo my oboje to jak piękny i bestia :)))))) Dobrze,że mi w nocy gęby gazetą nie przykrywa :))))))))))))
15 czerwca 2013 23:35
Barbarella,z tą gazetą to dowaliłaś he,he,he,he,he
15 czerwca 2013 23:37
ivanilia40

To tylko złudzenie optyczne,jak się wykąpie,będzie wyglądać jak prawdziwa Niemka :)

Ee tam - a córki dziadka też są ładne. A do tego jedna to jeszcze ładnie ubrana i umalowana zawsze:)
Mi się to w starszych Niemkach podoba, że one tak dobrze się trzymają. Nie potrafię przeważnie celnie określić ich wieku, bo zawsze są starsze niż myślę. 
15 czerwca 2013 23:38
Oj tam - ja tam lubię popatrzeć na ładne kobiety - na ulicy też się czasami za jakąś obejrzę, co za facetami mi się nie zdarza:)
15 czerwca 2013 23:38
wichurra

Ee tam - a córki dziadka też są ładne. A do tego jedna to jeszcze ładnie ubrana i umalowana zawsze:)
Mi się to w starszych Niemkach podoba, że one tak dobrze się trzymają. Nie potrafię przeważnie celnie określić ich wieku, bo zawsze są starsze niż myślę. 

Tu na południu są same paskudne Niemki,do tego jakieś takie żylaste
15 czerwca 2013 23:39 / 1 osobie podoba się ten post
Wichurka myśli o Gabrysi lub Gabrysiu z narzeczonym.   Nie grozi jej chyba inna orientacja.
15 czerwca 2013 23:39
Wichurrka -ładne też są,ale rzadko -jak dinozaury:):):):)Wygineły jakos......geny czy cuś:)

Barbarella -zajrzyj na pocztę ,kwiatuszku:)