Na wyjeździe

15 czerwca 2013 23:39 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

Barbarella,z tą gazetą to dowaliłaś he,he,he,he,he

A Ty z tym złudzeniem optycznym, roześmiałam się w głos, a teraz słucham, czy dziadków nie obudziłam :)))))))))))))

15 czerwca 2013 23:41
ivanilia40

Tu na południu są same paskudne Niemki,do tego jakieś takie żylaste

Znam na Bawarii dwie ładne:)  A znowu aż tyle tych Niemek stamtąd nie znam, więc 2 ładne to nie jest najgorszy wynik. No ogólnie to Niemki rzeczywiście są brzydsze niż Polki. Ale przecież nie znowu tak, że wszystkie są szpetne.

A macie też takie coś, że potraficie w Niemczech poznać Polkę, nawet jak nic nie mówi? Ja już tak kilka razy miałam - inaczej wyglądają, inaczej są ubrane. Przeważnie ładnie, ale spotykam tutaj też taką grupkę Polek, które jak na mój gust sa niesmacznie i wyzywająco ubrane - może polują na facetów:)
15 czerwca 2013 23:45
wichurra

Znam na Bawarii dwie ładne:)  A znowu aż tyle tych Niemek stamtąd nie znam, więc 2 ładne to nie jest najgorszy wynik. No ogólnie to Niemki rzeczywiście są brzydsze niż Polki. Ale przecież nie znowu tak, że wszystkie są szpetne.

A macie też takie coś, że potraficie w Niemczech poznać Polkę, nawet jak nic nie mówi? Ja już tak kilka razy miałam - inaczej wyglądają, inaczej są ubrane. Przeważnie ładnie, ale spotykam tutaj też taką grupkę Polek, które jak na mój gust sa niesmacznie i wyzywająco ubrane - może polują na facetów:)

Tak,tak ja wczoraj na ulicy widziałam babeczkę ( ładną),szła z babcią ,nie rozmawiałam z nią ale wyglądała jak Polka !
15 czerwca 2013 23:46 / 1 osobie podoba się ten post
Pamiętam jak dawno temu powiedziałam do mojej mamy nt własnej córki-"ona ma takie mysie włosy,nijakie"-zjebki dostaalm straszne,że nie wolno tak przy dziecku bo zapamięta na całe życie.Potem juz sie pilnowałam i zawsze mówilam moim dzieciom ,ze sa ładne,zdolne,madre itp-to zaprocentowało w doroslym zyciu,bardzo pozytywnie:):):)
Ło matko jak późno a ja sie pakowac muszę!!!!Do widzenia sie z Państwem za kilka dni:)
Acha,mam pomysła -po zjeżdzie kolejna imprezka to beda warsztaty z asertywnosci a następna z budowania wysokiego poczucia własnej wartości.Kurde,chyba otworze jakie centrum szkoleniowe albo co:):)Dobranoc Opiekunkowo:)
15 czerwca 2013 23:47 / 1 osobie podoba się ten post
A ja właśnie tak się właśnie tym parom przyglądałam i na Polkę jeszcze nie trafiłam - no chyba, ze mówią po niemiecku jak Niemki wszystkie:)
15 czerwca 2013 23:52 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

Pamiętam jak dawno temu powiedziałam do mojej mamy nt własnej córki-"ona ma takie mysie włosy,nijakie"-zjebki dostaalm straszne,że nie wolno tak przy dziecku bo zapamięta na całe życie.Potem juz sie pilnowałam i zawsze mówilam moim dzieciom ,ze sa ładne,zdolne,madre itp-to zaprocentowało w doroslym zyciu,bardzo pozytywnie:):):)
Ło matko jak późno a ja sie pakowac muszę!!!!Do widzenia sie z Państwem za kilka dni:)
Acha,mam pomysła -po zjeżdzie kolejna imprezka to beda warsztaty z asertywnosci a następna z budowania wysokiego poczucia własnej wartości.Kurde,chyba otworze jakie centrum szkoleniowe albo co:):)Dobranoc Opiekunkowo:)

Dobranoc Kasiu, uczcijcie minutą śmiechu swoje koleżanki po fachu :)
16 czerwca 2013 00:01 / 2 osobom podoba się ten post
kasia63

Kasiu, Andrea i reszta
chyba zdajecie sobie sprawę ,że cale Opiekunkowo czeka na dokładne relacje ze zjazdu.

Ciekawe, która pierwsza wytrzeźwieje i czy wersje bedą się pokrywać.. hi, hi, hi
16 czerwca 2013 00:06
No nieBarbarela nie ma brzydkich kobiet na swiecie, ale Polki sa najpiekniejsze nie mozna tak o sobie pisac, az włos sie jezy na głowie!!! kurcze ja to sie mam moj panienka zawsze znajdzie jakis program ktory jest interesujacy, stazy ludzie to powinni isc spac z kurami a nie siedziec nocami.Chociaz powiem ze program rozrywkowy był w dobrej sprawie. pomoc dla powodzin warto ogladac!!! a teraz trzeba juz isc spac cholercia.Życze wszystkim spokojnej nocy! tym w co jeszcze w domu dziewczynki nadrabiajcie bo potem suchoty hehe ,a tym co na wyjezdze kochane trzymajjcie sie juz niedługo, hehe niektore z was sory za głopie zarciki ale tak jakos mnie wziełona wygłupy !! brak wypoczynku trzeba troche pałzy machnac i bedzie ok dobranoc kolorowych snow:))))))))))))))))))))))))))))))))
16 czerwca 2013 00:20
Dobranoc
wszystkim grzecznym i niegrzecznym Dziewczynkom i Chłopakom.
16 czerwca 2013 00:21
Dobrej nocy wszystkim. Niech Wam się przyśnią anioły.
16 czerwca 2013 00:24
scarlet

Dobranoc
wszystkim grzecznym i niegrzecznym Dziewczynkom i Chłopakom.

Chcialam rózyczke wyhaftowana ci przeslac ale nie udalo mi sie. Wszystkiego najlepszego w dniu Imienin. 
16 czerwca 2013 00:26
Asik

Chcialam rózyczke wyhaftowana ci przeslac ale nie udalo mi sie. Wszystkiego najlepszego w dniu Imienin. 

Dziękuję, Asik.
Dobranoc. 
16 czerwca 2013 00:28
Dobranoc wszystkim slodkich snow, pelnych marzen, barw i spokoju. Jutro bedzie nowy piękny dzien. Dla jednych ostatni w Polsce, dla innych w DE. A dla pozostałych kolejny dzien pracy. Spijcie dobrze smacznie, wygodnie, caaaalą noc...
16 czerwca 2013 07:00
Witam dziewczyny w słoneczny niedzielny poranek,dziś mam cały dzień fray,więc będę dopiero wieczorkiem,miłego dnia.
16 czerwca 2013 08:15
Dzien dobry wszystkim słoneczko do okna zaglada powinno byc ładnie:))) jak tam wystkie powstawały z usmiechem na twarzy ,zdrowe jak rybki w wodzie, zwerwa do pracy, bo u mnie troche z tym kiepsko ! ale sie  rozruszam troche gmnastyki i bedzie ok,spokojnego bestresowego dnia wszystkim zycze słonecznego:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))