Barbarella,z tą gazetą to dowaliłaś he,he,he,he,he
Barbarella,z tą gazetą to dowaliłaś he,he,he,he,he
Tu na południu są same paskudne Niemki,do tego jakieś takie żylaste
Znam na Bawarii dwie ładne:) A znowu aż tyle tych Niemek stamtąd nie znam, więc 2 ładne to nie jest najgorszy wynik. No ogólnie to Niemki rzeczywiście są brzydsze niż Polki. Ale przecież nie znowu tak, że wszystkie są szpetne.
A macie też takie coś, że potraficie w Niemczech poznać Polkę, nawet jak nic nie mówi? Ja już tak kilka razy miałam - inaczej wyglądają, inaczej są ubrane. Przeważnie ładnie, ale spotykam tutaj też taką grupkę Polek, które jak na mój gust sa niesmacznie i wyzywająco ubrane - może polują na facetów:)
Pamiętam jak dawno temu powiedziałam do mojej mamy nt własnej córki-"ona ma takie mysie włosy,nijakie"-zjebki dostaalm straszne,że nie wolno tak przy dziecku bo zapamięta na całe życie.Potem juz sie pilnowałam i zawsze mówilam moim dzieciom ,ze sa ładne,zdolne,madre itp-to zaprocentowało w doroslym zyciu,bardzo pozytywnie:):):)
Ło matko jak późno a ja sie pakowac muszę!!!!Do widzenia sie z Państwem za kilka dni:)
Acha,mam pomysła -po zjeżdzie kolejna imprezka to beda warsztaty z asertywnosci a następna z budowania wysokiego poczucia własnej wartości.Kurde,chyba otworze jakie centrum szkoleniowe albo co:):)Dobranoc Opiekunkowo:)
Pamiętam jak dawno temu powiedziałam do mojej mamy nt własnej córki-"ona ma takie mysie włosy,nijakie"-zjebki dostaalm straszne,że nie wolno tak przy dziecku bo zapamięta na całe życie.Potem juz sie pilnowałam i zawsze mówilam moim dzieciom ,ze sa ładne,zdolne,madre itp-to zaprocentowało w doroslym zyciu,bardzo pozytywnie:):):)
Ło matko jak późno a ja sie pakowac muszę!!!!Do widzenia sie z Państwem za kilka dni:)
Acha,mam pomysła -po zjeżdzie kolejna imprezka to beda warsztaty z asertywnosci a następna z budowania wysokiego poczucia własnej wartości.Kurde,chyba otworze jakie centrum szkoleniowe albo co:):)Dobranoc Opiekunkowo:)
Dobranoc
wszystkim grzecznym i niegrzecznym Dziewczynkom i Chłopakom.
Chcialam rózyczke wyhaftowana ci przeslac ale nie udalo mi sie. Wszystkiego najlepszego w dniu Imienin.