Na wyjeździe

16 czerwca 2013 08:43
witam w niedzielny poranek,pracyjacym zycze wytrwalosci i cierpliwosci,a urlopujacym cudownego relaksu w gronie rodzinnym a dla wszystkim posylam usmiech serca i buziaczki:}:}:}
16 czerwca 2013 09:10
Witam wszystkich koleżanki i kolegów ....Miłego i słonecznego dzionka życzę , a tym którzy w trasie to bezpiecznej drogi...
16 czerwca 2013 09:32 / 1 osobie podoba się ten post
Hehe :) Andrea, ja Ciebie kocham :)
16 czerwca 2013 09:42
Och rajusku dziewczynki pomocy, pierwszy raz garnek przypaliłm okropnie, poszłam kwiaty podlac a zapomniałam ze rabarbar mi sie gotuje ufffffffffffffffto okropne moja za ten garnek mnie udusi! czym najszybciej spalenizne wyczyszcze, probowałam roznosci tezaz namoczyłam w proszku do piczenia i schowałam zeby szbko nie zobaczyłaczym jeszcze mozna zrobic?:((((((((((((((((((((((((
16 czerwca 2013 09:45
Ja leje wodę, sypie duzo soli, zagotowuje to i zostawiam na jakis czas. Potem szoruje
16 czerwca 2013 09:54
wisienka

Ja leje wodę, sypie duzo soli, zagotowuje to i zostawiam na jakis czas. Potem szoruje

Och dzieki ci Wisienka sprobuje
16 czerwca 2013 09:57
Manuela,posypałaś proszkiem do pieczenia-nie chowaj tylko nalej troszkę wody,
doprowadz do wrzenia -szczoteczką do naczyń trzyj i odejdzie spalenizna.
16 czerwca 2013 10:05 / 1 osobie podoba się ten post
Nutka
ten Twój futrzak z awatarka śliczny jest.
Widzę, że ma podobne umaszczenie jak mój, tylko czarne łaty.
Chyba są tego samego wzrostu.
Kudełki ma też takie długie, wszędzie fruwają nawet potrafią być w maśle.
Ale i tak je kochamy najbardziej w świecie.
Mój to chłopak, a Twój?
16 czerwca 2013 10:07
Manuela,proszek do pieczenia jest lepszy.A najlepszy jest taki niemiecki płyn,nazywa się "Grill",polewasz i po 5 minutach każde przypalenie jest do usunięcia.

16 czerwca 2013 10:18
scarlet

Nutka
ten Twój futrzak z awatarka śliczny jest.
Widzę, że ma podobne umaszczenie jak mój, tylko czarne łaty.
Chyba są tego samego wzrostu.
Kudełki ma też takie długie, wszędzie fruwają nawet potrafią być w maśle.
Ale i tak je kochamy najbardziej w świecie.
Mój to chłopak, a Twój?

To chłopak o imieniu Neruś, jest taki mądry, odgaduje moje myśli.
Kundelek, gdyby był wyższy wyglądałby dokładnie jak z reklamy Toffifi.
Nie widać ale ma białe skarpetki i końcówkę ogona -jak umoczoną w białaj farbie.
Bardzo będzie mi brakowało spacerków z nim ;-(
16 czerwca 2013 10:19 / 1 osobie podoba się ten post
Zakręcona Mamuela

Och rajusku dziewczynki pomocy, pierwszy raz garnek przypaliłm okropnie, poszłam kwiaty podlac a zapomniałam ze rabarbar mi sie gotuje ufffffffffffffffto okropne moja za ten garnek mnie udusi! czym najszybciej spalenizne wyczyszcze, probowałam roznosci tezaz namoczyłam w proszku do piczenia i schowałam zeby szbko nie zobaczyłaczym jeszcze mozna zrobic?:((((((((((((((((((((((((

Wsyp do garka proszek do prania0,5 szklanki na 2 szklanki wody,gotuj na malym ogniu,spalenizna w trakcie wrzenia sama odejdzie,potem jest malo szorowania:)

16 czerwca 2013 10:22
A tak w ogole to Witam dziewczyny i chlopaki:)
16 czerwca 2013 10:23
Hogata, kocham Cię, jestes dla mnie kopalnią wiedzy kuchennej i kołokuchennej. Czy Ty jesteś Perfekcyjna Pani Domu ???
16 czerwca 2013 10:28 / 3 osobom podoba się ten post
Benita

Hogata, kocham Cię, jestes dla mnie kopalnią wiedzy kuchennej i kołokuchennej. Czy Ty jesteś Perfekcyjna Pani Domu ???

Benitko,jaaaaaa?No co Ty.Jesli chodzi o wiedze kuchenna ,to np.Joasia jest mistrzem,ja tylko takie tam,co wiem to skrobne:)
Perfekcyjna Pania Domu nie jestem,bo nie mam Bialej Rekawiczki-hahahahahahahahah:D .D:D:D:DD:
Jestem  za to Perfekcyjna Czarownica i za to w domu mnie kochaja:)
16 czerwca 2013 10:30
hogata76

Benitko,jaaaaaa?No co Ty.Jesli chodzi o wiedze kuchenna ,to np.Joasia jest mistrzem,ja tylko takie tam,co wiem to skrobne:)
Perfekcyjna Pania Domu nie jestem,bo nie mam Bialej Rekawiczki-hahahahahahahahah:D .D:D:D:DD:
Jestem  za to Perfekcyjna Czarownica i za to w domu mnie kochaja:)

Hogata,ja czekam na przepis na pasztecik :)