A ta opiekunka prawna,to nie jest w stanie zadziałać?Najwyrazniej z babci główką coś sie dzieje.
A ta opiekunka prawna,to nie jest w stanie zadziałać?Najwyrazniej z babci główką coś sie dzieje.
Ja zawsze jadę do rodzinki z tabletkami na depresję ,ktore powodują ,że ładnie się spi w nocy i nie szaleje. Byłam w Polsce u lekarza i stwierdzil ,że tabletki można podawac starszym osobom praktycznie ze wszystkimi schorzeniami. Nie uzalezniają- kiedy miałam podobną sytuację gdzie rodzinka leczyła babcie 93 letnią tabletkami homeopatycznymi a oma szalała po nocach podawałam 1\2 tabletki i miałam święty spokój.
?????????????????????????????????????????????????????????????????????
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
?????????????????????????????????????????????????????????????????????
Nie mogę się do opiekunki dodzwonić. Mam wrażenie, że ma to gdzieś. Przychodzi tylko po rachunki i tyle. Proponowałam, żemy ktoś jeszcze przychodził. Muszę ją jakoś dorwać. A tak nawiasem co ona zrobi jak lekarz jest jaki jest. I to dwóch. Przecież ona leków nie zmieni.
Joasia dzięki za pozdrowienia i nawzajem,wróciłam ze spacerku nie roztopiłam się bo na szczęście jest lekki wiaterek,już tak przyzwyczaiłam się do tych spacerków że jak nie wyjdę to chora jestem,zaraz chinczyk z babcią,jak wrócę do domku to rodzinka mnie nie pozna,bo żółta będe od niego,ale przynajmniej czas szybko leci,miłego popołudnia,będe z doskoku.