Tamara pomyliłaś mnie z kimś innym,ja tu liczę od 75 dnia jeszcze od jutra 11 dni mi zostało,ale nic nie szkodzi.Tak jak pisałam jestem z doskoku w chinczyka gram.
Tamara pomyliłaś mnie z kimś innym,ja tu liczę od 75 dnia jeszcze od jutra 11 dni mi zostało,ale nic nie szkodzi.Tak jak pisałam jestem z doskoku w chinczyka gram.
No głupia do bólu. Dlatego określiłam go "księciem medycyny niemieckiej". Drugi lekarz, ten prowadzący jest teraz na urlopie w Petersburgu. A kropelki babcine ( Atosil - pomyliłam nazwy ze zmęczenia ) to mi Niemiec zalecił. Ręce opadają.
Giunta to zdjęcie było jakieś 5kg wcześniej, na całe szczęście zrzuciłam 5kg, więc ujdzie...
owłosienie usunęłam i zakładam bikini pierwszy raz w życiu... co mi na stare lata przyszło... hehehe!
W razie czego wezmę ten drugi kostium i się przebiorę, jak wszyscy uciekną, albo jak zauważę gorszące spojrzenia! hihi!
Andrea ale się uśmiałam! Hehe! Kobiety to mają problemy... hehehe!
Na szczęście moje Kochanie akceptuje mnie taką jaka jestem z całym owłosionym inwentarzem! :D
Do wieczorka moi Kochani!
Zapomniałam z domu stroju kąpielowego, a kumpela ciągnie mnie na basen... poleciałam do aldika, bo ponoć były przecenione i kupiłam dwa za grosze... jedno bikini i jednoczęściowy... i teraz mam dylemat, bo nie wiem który ubrać... bikini to zostawię na opalanie, jak mnie nikt nie będzie widział, bo trochę się wstydzę... nigdy nie zakładałam bikini, bo nie mam do tego figury, no i jestem brunetką, więc owłosienie w okolicy bikini też jest niekoniecznie do pokazywania (to chyba mój największy kompleks)... ale tak sobie myślę, że tu mnie nikt nie zna i w sumie co się będę kisić w jednoczęśiowym kaftanie? Tylko się kurde wstydzę... a do tego jeszcze zrobiło mi się mega zapalenie mieszka włosowego i mam wielkiego obleśnego prychola na nodze... można coś na to poradzić?
Na wieczór zostawiam sobie lekturę forum... :)
Mycha no masz przerąbane, może babcia przez tą pogodę nie śpi. Książę medycyny, to Ci się udało.
No nie wiem jak Ci pomóc, długo tam jeszcze będziesz?
Tali, nic tylko przełożyć Cię przez kolano i klapa na gołą dupinę. Przecież Ty jesteś śliczna laska i bikini powinno być Twoim strojem codziennym, oczywiście przy dobrej pogodzie. Oj musi Cię to Twoje Kochanie z kompleksów wyleczyć. Korzystaj, że jesteś młoda i gladka jak nektarynka, czas szybko ucieka i jak będziesz w moim wieku to wtedy zobaczysz jak to jest:)))