Na wyjeździe

19 czerwca 2013 20:11 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Masz dobrze Mamusia ja musze do 22giej warowac. Bo pan Skarb lubi dłuzej posiedziec.Chociaz dzisiaj moze wczesniej pójdzie bo wiatr jest a on sie wtedy źle czuje. Milego wieczoru wszystkim...a jutro zeby nie bylo tak goraco życze. Mnie sie mózg wylasowal i naprawde nia mam sily myślec. puszcze sobie głupia jakąs komedie...oooo...wiem !!!! Klosa sobie puszcze !

Asik ja mam dziadk ow na chodzie,jestem z nimi do 19,babcia idzie spać koło 20 dziadek trochę póżniej,jak wcześniej pisałam ta sztela to raj jak narazie i oby tak zostało,puść sobie samych swoich to się pośmiejesz i humorek wróci.
19 czerwca 2013 20:55
Wiecie co, ja mam duuuuuużo wolnego czasu, jednak szczerze mówiąc nie jest to takie dobre, bo stale muszę główkować, jak sensownie te chwile spędzić. Wolę się napracować od rana i iść spać z poczuciem, że dałam z siebie dużo dobrego. A mieć trochę wolnego, tak ze dwie, trzy godziny, bo jego nadmiar daje nieraz podobnie popalić jak jego brak.

Scarlet i Barbarella, na pewno znajdzie się ktoś, kto Wam pomoże, to nie moje rejony, niestety.
19 czerwca 2013 21:05 / 1 osobie podoba się ten post
romana

Wiecie co, ja mam duuuuuużo wolnego czasu, jednak szczerze mówiąc nie jest to takie dobre, bo stale muszę główkować, jak sensownie te chwile spędzić. Wolę się napracować od rana i iść spać z poczuciem, że dałam z siebie dużo dobrego. A mieć trochę wolnego, tak ze dwie, trzy godziny, bo jego nadmiar daje nieraz podobnie popalić jak jego brak.

Scarlet i Barbarella, na pewno znajdzie się ktoś, kto Wam pomoże, to nie moje rejony, niestety.

I tu się zgadzam. Mam podobnie :)
19 czerwca 2013 21:05
mamusia2

Asik ja mam dziadk ow na chodzie,jestem z nimi do 19,babcia idzie spać koło 20 dziadek trochę póżniej,jak wcześniej pisałam ta sztela to raj jak narazie i oby tak zostało,puść sobie samych swoich to się pośmiejesz i humorek wróci.

Mamuśka kochan ja mam humorek :) I nie poskarzuje sie wcale..jestem nocny Marek, a sztele mam super. Tylko widzisz ja...szukam dziury w calym :) Otóz do calkowitego szcescia potrzebne by mi bylo zeby Skarb troche wczesniej szedl spac a ja nie musialabym czuwac ...ale...to pikus..tak sobie marudze. Po jeździe z Ingrid tu odpoczywam Moje Skarby tez sa na chodzie tylko pan Skarb potrzebuje pomocy...a i tak chce robic wszystko sam...dopóki może...tak mówił. Właśnie puścilam sobie "Nad Niemnem"...powiedzenia Benedykta...bezcenne. Jednak w ksiące były lepsze :) Zycze tobie (i sobie) aby nasze sztele były zawsze...no powiem inaczej jak najdluzej takie dobre :)
19 czerwca 2013 21:26
Asik a już się bałam że ci żle,oglądasz nad niemnem,mi się film podobał i książka też swojego czasu,mi się podobają obie opcjie,dziewczyny ja już się pożegnam bo mi lapek coś szwankuje nie wiem czy to jego wina czy łączy nie chcę się denerwować,dobranoc,mam nadzieję że jutro będzie działał.
19 czerwca 2013 21:34
scarlet

Mam prośbę do koleżanek.
Miałam sciagniętą z któregoś portalu o pracy za granicą długaśną listę firm/ z tel. i adresami/
zajmujących się wysyłaniem opiekunek.

Niestety miałam awarię dysku i wszystko mi zeżarło.
Może któraś z Was wie o jaką listę mi chodzi i podrzuci linka.
Za ch.... ę nie potrafię tego odtworzyć.

19 czerwca 2013 21:40
Annika, wielkie dzięki. Ja się uparłam na portal My Polacy, a o tym zapomniałam. Uratowałaś mnie, bo już kończymy kurs i obiecałam na jutro dziewczynom ten wydruk :):):):):)

Jednak na Was zawsze można liczyć.
19 czerwca 2013 22:00 / 1 osobie podoba się ten post
To im jeszcze Scarlet powiedz, że dostaną tę listę firm, jak Ci obiecają z ręką na sercu, że za mniej niż 1000 euro pracować nie będą!
19 czerwca 2013 22:05 / 1 osobie podoba się ten post
romana

To im jeszcze Scarlet powiedz, że dostaną tę listę firm, jak Ci obiecają z ręką na sercu, że za mniej niż 1000 euro pracować nie będą!

Kochana, pranie mózgu to ja im robię od początku kursu, bo one wszystkie nieinternetowe, już o tym pisałam.   Życie pokaże jak będzie.

Ha, ha wskoczył mi 200 pościk. Nie myślałam, że tyle naprodukuję w krótkim czasie / od 10 maja/.
19 czerwca 2013 22:22 / 2 osobom podoba się ten post
scarlet

Kochana, pranie mózgu to ja im robię od początku kursu, bo one wszystkie nieinternetowe, już o tym pisałam.   Życie pokaże jak będzie.

Ha, ha wskoczył mi 200 pościk. Nie myślałam, że tyle naprodukuję w krótkim czasie / od 10 maja/.

Wiecie co, ja też zmieniając kobiety w różnym wieku i podróżując autobusami często trafiam na takie jadące do pracy bez lapka. A potem się dziwimy, że ktoś wypił gospodarzom całe wino i leży urżnięty, czekając na pogotowie....A co miał robić z rozpaczy, wściekłości czy zwykłej nudy, których doznajemy w naszej cudnej pracy? Zadźgać podopiecznego? To taki żarcik oczywiście!

Scarlet, gratulacje. I nie opuszczaj nas, ja zawsze z przyjemnościa czytam Twoje posty i jestem pewna, że nie tylko ja!
19 czerwca 2013 22:27
Romana , jestes wielka! A co do wina to nie widze przeszkod do degustacji( oprocz zapisu w umowie)pomimo posiadania komputera.
Noze tez pierwszej klasy!
19 czerwca 2013 22:29
romana

Wiecie co, ja też zmieniając kobiety w różnym wieku i podróżując autobusami często trafiam na takie jadące do pracy bez lapka. A potem się dziwimy, że ktoś wypił gospodarzom całe wino i leży urżnięty, czekając na pogotowie....A co miał robić z rozpaczy, wściekłości czy zwykłej nudy, których doznajemy w naszej cudnej pracy? Zadźgać podopiecznego? To taki żarcik oczywiście!

Scarlet, gratulacje. I nie opuszczaj nas, ja zawsze z przyjemnościa czytam Twoje posty i jestem pewna, że nie tylko ja!

Dziekuję Romanko, balsam na moje serce.
Ja też narazie swojego lapka niemam, mam Pcta. Na szczęście już do mnie jedzie od córci z Irlandi, bo zmieniała na nowszy model.   Zresztą ja powiedzałam, że bez lapka to nigdzie nie jadę. A gdzie kontakt z Wami jak dusza będzie kwiczeć, kontrola na kontami i finansami, skype, kontakt ze światem, wieści ze świata... Mogę nie mieć telewizora ,ale internet musi być!!!!!!
19 czerwca 2013 22:41
Też tak myślę! Internet i seks przede wszystkim! A z brakiem reszty jakoś da się uporać, byle nie trwało długo...
19 czerwca 2013 22:48
Na dobranoc...wszystkim...pożyczone od Beaty Pawlikowskiej :).
19 czerwca 2013 22:51 / 2 osobom podoba się ten post
I te co się biorą z seksu i te z internetu równie zajadliwe i trudne do pozbycia.
Choć te z seksu to chociaż przyjemniej nabyte.