Na wyjeździe

19 czerwca 2013 23:00
Czekam na relację.
19 czerwca 2013 23:28
Dziewczyny i chłopaki weżcie odrobine na luz.Firmy czytaja i sie panienki smieja .My sobie od 9-17 a parobki pracuja .....
19 czerwca 2013 23:38
Spokojnej nocy wszystkim zycze poczytałam kochaniutkie wasze wpisy ale nie mam siły na przegladanie dalej wiec zycze wszystkim spokojnej nocy:)))))))))))))))))) Andrejka a te gadzety to te w Tedi kupione kurcze tylko ze one sie nie nadaja hehehe chociaz nosek oczka i buzke maja ale sa miekkie hehehehe:))))))))))))))))))))))))
20 czerwca 2013 04:56 / 3 osobom podoba się ten post
Dzien dobry wszystkim  -      Andrea wstawaj,dalam Ci godzinke dluzej pospac.Fajny poranek, ale zapowiada sie upalny dzien.
20 czerwca 2013 05:01 / 2 osobom podoba się ten post
Zwlaszcza uprawiajac seks.
20 czerwca 2013 06:46
witam wszystkich z rana.
20 czerwca 2013 06:49
Witam w czwartkowy poranek u mnie słoneczka nie ma ale jest duszno chyba zanosi się na deszcz,nie wiem co się dzieje ale ostatnio wstaję już o 6 a nie jak zawsze o 7,spać już nie mogę,może przez to ze coraz bliżej do domku,miłego dzionka.
20 czerwca 2013 07:14 / 2 osobom podoba się ten post
Witajcie pracusie!

Dziś nasza forumowa Czarownica - Hogata odpala miotłę na dłuższy dystans, bo wraca do kraju. Udanego pobytu, kochanie! Śniłaś mi się dzisiaj, wpadłaś rozpromieniona jak po Czarnobylu, he, he, z okrzykiem
-Mam pracę w niemieckiej firmie!!!!!-
Oby był to sen proroczy!
Nic mi się dzisiaj porządnego nie chce robić. Podlałam wczoraj wieczorem ogródek babci konewką, bo chwasty których nie wyrwałam z lenistwa okazały się rzodkiewką, kwiatami i tylko odrobiną zielska, aż sąsiadka wychynęła popatrzeć przez okno, co się dzieje. Nie wiem dlaczego - może pismo do Angeli wyśle z prośbą o medal dla dzielnej, polskiej opiekunki? Ale co tam ja, z wielką podlewaczką w ręce - parę dni temu widziałam tu na rolkach śmiało śmigającą panią w wieku nie mniej niż 65 lat. Za takie rzeczy i parę innych lubię bardzo ten kraj!

Miłego dnia, polskie skarby!
20 czerwca 2013 08:14
Witam sie z wami słonecznie chociaz za oknem deszcz...wrszcie normalna temperatura. Mam telefon na skypie. Wreszcie moge dzwonic do kogo sie da i ile sie da...milego dnia. Hogatka ...bezpiecznej podrózy...nie szalej na tej miotle prosze :)
20 czerwca 2013 08:34
Witam Wszystkich . Dziś pakowanie -jakoś mi to nie idzie ...Jeszcze zakupy przed wyjazdowe zrobić , a jakiś taki leń mnie dopadł . Jutro w bus i kierunek Ruhpolding
20 czerwca 2013 08:46
Dzień dobry drogie Panie ;)))

U nas była dziś noc z przerwą .... W kamienicy obok kłóciło się chyba małżeństwo.... Od 1.30 do prawie 3 nie dało się spać. Nikt jednak nie reagował, nikt nie zadzwonił po stróżów prawa. I przyznaję się, że choć byłam w drugiej kamienicy, na pierwszym piętrze i ze zamkniętymi roletami to miałam stracha kiedy ten pan tak się wykrzykiwał - miał tak agresywny mocny głos.... Okropność....

Hogatko spokojnej podróży i udanego odpoczynku :)))

Mamy już 26 stopni - paruję ..... ;)))
20 czerwca 2013 08:59
Hogatko szerokiej drogi i wszstkim pozostalym rowniez... nie mam czasu na dokladne czytanie... od wczoraj jestem w rauszu przygotowan do wyjazdu do Saarland i dalej do Luxemburga... /w ktorym jeszcze nigdy nie bylam... wiem ze ktoras z dziewczyn tam pracuje/... tak wiec i ja dzisiaj bede w drodze... na szczescie ochlodzilo sie i jazda bedzie przyjemniejsza niz sie spodziewalam... dziewczyny i chlopaki.... do uslyszenia w poniedzialek wieczorem...

20 czerwca 2013 09:11
To widzę że nie tylko ja miałam nie przespaną noc ,najpierw gdzieś do 1 sąsiad który jest muzykiem miał próby także musiałam uczestniczyć w jego muzykowaniu przez otwarte okno ,a i miałam taką parówę w pokoju że mokra jak szczur byłam
ja chcę trochę ochłodzenia w temperaturach plisss
myślę że dziś może będzie lepiej
20 czerwca 2013 09:18
A ja lubię te upały :) Tylko szkoda, że morza tu nie mam :)
20 czerwca 2013 09:22 / 2 osobom podoba się ten post
Ja też lubie upały. Zawsze mówiłam, że wolę się 5 razy spocić niż 1 raz zmarznąć.