Na wyjeździe

20 czerwca 2013 18:34
Hehe! To Wam opiszę moją, a w zasadzie kilku koleżanke historyjkę...
no więc moja najulubieńsza wyjazdowa kumpelka to bardzo ładna dziewczyna i facetom się głowy ukręcają za nią... dwa lata latał za nią Turek... gdzie tylko byłyśmy w sklepie na mieście on był... w końcu jak kumpela wyszła sama to ją dorwał i zapraszał na kawę... w końcu zgodziła się na spacer... a ten artysta wyskoczył od razu z buzi buzi i takie tam... hehhe! Skutecznie mu nagadała i się odczepił... od tamtej pory go nigdzie nie spotkałyśmy... aż tu pewnego razu nasza inna koleżanka (zajmuje się sprzątaniem tutaj) spotkała Turka, który w dość nachalny sposób zaczepiał ją w sklepie i zapraszał na kawę... hmmm! Z opisu był dziwnie podobny... jeszcze inna koleżanka zaczęła opowiadać, że taki miły Turek jej pomógł z internetem, bo coś było nie tak i była z lapkiem w kiosku tureckim, gdzie on akurat był i zapraszał ją na kawę... hmmm! Znowu się opis zgadzał... we wtorek byłyśmy akurat we trzy wieczorkiem w toomie, ja moja kumpelka ulubiona i ta kumpela od sprzątania... stoję sobie sama przy płatkach owsianych i kukam, a tu idzie kolo michę cieszy od ucha do ucha i hallo do mnie... hmmm! zrobiłam chyba głupią minę i powiedziałam w sumie hallo... no i lece do kumpelek a te, że Turek jest... hehehe! A ja mówię, że wiem, b mnie zaczepił... jak nas wszystkie trzy zobaczył to jakoś dziwnie szybko się zmył... hehehe!
Morał taki moje Drogie, aby w okolicach Friedrichsdorf uważać na Turka w okularach, wysokiego o miłej i sympatycznej twarzy! Gostek ewidentnie szuka naiwnej do łóżka i łazi w tym celu po sklepach i zaczepia swoje ofiary w mniej lub bardziej nachalny sposób...
W sumie to stwierdziłyśmy, że kolo ma coś chyba z głową, albo taki desperat, albo szuka lasek do domu publicznego...
20 czerwca 2013 18:57
Czemu od razu do domu publicznego? Dla siebie może potrzebuje! Nie wiem jak jest u nich, jednak to jest społeczeństwo nadal mocno tradycyjne, nawet tu w D. A w Egipcie oraz Indiach na przykład, zanim facet dostanie panienkę, oczywiście najczęściej dopiero po ślubie, to musi mieć mieszkanie, samochód jakiś i inne dobra dla niej. Co trochę trwa, więc taki koleś zanim się dorobi, a że dojrzały seksualnie jest już w wieku 14 lat, to szuka cudzoziemek, bo one absolutnie nie mają wysokich wymagań. I gdyby nie one, to tym biedakom zostawałyby tylko kozy do bliższej, intymnej przyjaźni, he, he...
Czy ja jestem wulgarna? Chyba nie, co?
20 czerwca 2013 20:17
Dobry wieczor...:) Andrejka, wysalłam ci deszcz i było pięknie cale popoludnie. Dlaczego odepchnęłaś chmury? Znowu wracają ciezkie, olowiane i niebo mruczy...chyba z zadowolenia ze znowu ma okazje mnie straszyc.
20 czerwca 2013 20:23
Wzięłam się dzisiaj za porządki ze szkłem. A pojemniki stoją pod laskiem. Pomyślałam sobie, że skoro mam pod lasek iść to już "podreptam" sobie. Jestem niewyspana to powinno mi pomóc, więcej tlenu haha. Przedreptałam tak ze 3 km i wracam do domku a tu proszę - deszczyk pada. Mam nadzieję, że nie będzie już takiej burzy jak wczoraj. Chociaż ja lubię takie zjawiska. Także Asik nie tylko do Ciebie chmurki zawitały ;-))
20 czerwca 2013 20:27
Romana jak się taki element spotka to różniaste myśli przychodzą do głowy...
Ale z niego niesamowity desperat...
20 czerwca 2013 20:29 / 1 osobie podoba się ten post
Tali

Romana jak się taki element spotka to różniaste myśli przychodzą do głowy...
Ale z niego niesamowity desperat...

Aj tam, Tali, zaraz desperat...moze potrzebujacy bardzo...no i ...wyszlo mi ze jednak desperat :)
20 czerwca 2013 20:30
Asik

Dobry wieczor...:) Andrejka, wysalłam ci deszcz i było pięknie cale popoludnie. Dlaczego odepchnęłaś chmury? Znowu wracają ciezkie, olowiane i niebo mruczy...chyba z zadowolenia ze znowu ma okazje mnie straszyc.

Asik,
to odeślij je do mnie.
Ja uwielbiam burze. 
U mnie dzisiaj narazie 30 po zachodzie słońca.
20 czerwca 2013 20:37 / 1 osobie podoba się ten post
OOOO, a ja mam 1500 postów !!!!
20 czerwca 2013 20:39 / 2 osobom podoba się ten post
Mycha

OOOO, a ja mam 1500 postów !!!!

Mycha,
następnych 1500 w tak doborowym , jak nasze towarzystwie.
20 czerwca 2013 20:40
scarlet

Asik,
to odeślij je do mnie.
Ja uwielbiam burze. 
U mnie dzisiaj narazie 30 po zachodzie słońca.

Skarlet...robi sie tylko w która strone? Bo suna te chmury na wschód...ciemno wszędzie, dudni wszedzie...co to bedzie, coto bedzie???? Uuuuuuu....
20 czerwca 2013 20:43 / 1 osobie podoba się ten post
Asik

Skarlet...robi sie tylko w która strone? Bo suna te chmury na wschód...ciemno wszędzie, dudni wszedzie...co to bedzie, coto bedzie???? Uuuuuuu....

Oj, 
ja właśnie na wschodzie trochę wyżej, Wielkopolska.
Jak dobrze podmuchasz to dojdą.
20 czerwca 2013 20:58
Hogata odpoczywaj i koniecznie napisz jak niespodzianka ;-).u mie dzisiaj burzowo ale znowu na wieczor goraco jak ja bede znowu spala mam strasznie goraco 2 noce nie przespane masakra
20 czerwca 2013 21:02
scarlet

Oj, 

No dmuchnelam...napisz potem czy doszly...chyba ze po drodze niebo sie wyplacze i zostanie zadna kropelka.
Hi,hi dziewczyny dawajcie do mnie u mnie burza na całego ja też uwielbiam burze.
scarlet

Oj, 

No dmuchnelam...napisz potem czy doszly...chyba ze po drodze niebo sie wyplacze i zostanie zadna kropelka.