Na wyjeździe

23 czerwca 2013 23:56 / 1 osobie podoba się ten post
Moim zdaniem rzetelnie zrobiony program , tylko w porownaniu z serialem, UnsereMuetter..., nie ma szans na szersza widownie, film o Irenie Sendlerowej  nakrecony z rozmachem Listy Schindlera niewatpliwie wzbudzilby zaintereowanie.
Dobranoc
23 czerwca 2013 23:56
Dobranoc...padaaam...i ani krzyzyka dzis nie wyszylam. Słodkich snów...i lepszego jutra.
24 czerwca 2013 00:07
dorotee

Moim zdaniem rzetelnie zrobiony program , tylko w porownaniu z serialem, UnsereMuetter..., nie ma szans na szersza widownie, film o Irenie Sendlerowej  nakrecony z rozmachem Listy Schindlera niewatpliwie wzbudzilby zaintereowanie.
Dobranoc

...tez jestem usatysfakcjonowana.... szkoda tylko... ze program szedl o tak poznej porze....
dobranoc... spokojnych snow...
24 czerwca 2013 00:08
romana

To chyba tylko szczęściary tyle dostają - siostra naszego Kocinka tam pracowała dobry rok i miała nie więcej niż 1400euro wiem, bo publicznie mówiła. I to było w fajnej rodzinie.
Kika, a przeczytałaś ten artykuł po niemiecku polecany przez Annę Wiatr na temat filmu? Podobny najsensowniejszy z dotychczas wydrukowanych, tylko nie pomnę już, gdzie jest link do niego, lecz wystarczy wpisać tytuł filmu.
Zdrówka Ci życzę i zdjęcia jakieś może zamieść na forum z wyjazdu, co?

...nie czytalam A.Wiatr... balam sie... ze odkryje inne oblicze...
Spij Romano smacznie...
24 czerwca 2013 00:14
Dobranoc wszystkim zycze spokojnej nocki:)))))
24 czerwca 2013 05:49 / 1 osobie podoba się ten post
Dzien dobry wszystkim na wyjezdzie i tym,ktore przebywaja w domach na urlopach.Niebo zachmurzone jest nadzieja,ze bedzie czym oddychac.Trzymajcie sie kobietki.
24 czerwca 2013 06:54
Witam wszystkich w poniedziałkowy poranek u mnie całą noc padał deszcz,już mam dość tego deszczu,kiedy zacznie się kalendarzowe lato,coraj bliżej mam do domku i z tego się cieszę,miłego dzionka.
24 czerwca 2013 06:58
Dzien dobry wszystkim ja dzis ide zwiedzac gabinet stomatologiczny,mam nadzieje ze dzis juz zakonczy leczenie! pogoda pochmurna nie bebzie opalania chlip chlip no ale jakos to przezyjenie ma to tamto! miłego dnia wszystkim zycze bez stresowego:)))))))))))))))))))))))))))))))
24 czerwca 2013 07:22
Witam wszystkich na początku nowego tygodnia.
dzis moze byc ciekawy film owykorzystywaniu polskich irumunskich pracownikow w rzeźniach w NRW
http://fakty.interia.pl/news-sledztwo-w-niemczech-polacy-sa-wykorzystywani-i-zastraszani,nId,985143
24 czerwca 2013 08:05
Dzień dobry wszystkim i miłego dzionka życzę
24 czerwca 2013 08:49 / 4 osobom podoba się ten post
Dzień dobry

Muszę pochwalić " moją" rodzinkę - w środę syn podopiecznej zapomniał o moim czasie wolnym, na co niezbyt zadowolona zwróciłam mu uwagę, ale zrehabilitował się :) - Były 4 godziny w piatek, było 6 w sobotę i były 2 godziny wczoraj. Tak więc magisterium z asertywnosci obronione ;) i choć ta wczorajsza pauza była ostatnia to i tak jestem zadowolona.

Miłego poniedziałku i całego tygodnia ;))))
24 czerwca 2013 08:54 / 2 osobom podoba się ten post
A mnie dziś o 4.30 obudził dzięcioł:) Tak stukał w czereśnię-niezadowolony chyba ,ze skończyły się jego ulubione owoce:)Łobuz jeden:)Spacer na bosaka z kawusią w dłoni zaliczony - pogoda w sam raz,słoneczko,lekki ,przyjemny wiaterek i 23 stopnie-coś pięknego:):):)Miłego poniedziałku wszystkim:)
24 czerwca 2013 09:01
Witam, troche nie na temat, ale moze ktos sie zna, moj kolega pracuje u rolnika, teraz niby na umowe, ale jej nie dostal bo to rzekomo internetowa umowa, kuriozum jakies, teraz pan rolnik mu powiedzial, zeby zalozyl w Pl dzialalnosc, bo po 4 mesiacach, musialby placic za niego wysoki podatek?
 Obecnie dostaje 5 euro/h szparagi itp, pokoj i obiad,  niska ta stawka. Pozdrawiam
24 czerwca 2013 09:07
Bardzo chyba niska stawka-jechałam w busie z panem ,któy tak pracuje,u rolnika i miał 8E/h,mieszkanie i pełne żarełko a i tak mówił ,że to mało.Internetowa umowa?to chyba mozna ja w necie chociażby przeczytać?I wydrukować?Chyba ściema jakaś-żeby sie nie okazało ,że twój kolega robi na czarno i nawet o tym nie wie.....
24 czerwca 2013 09:42
a ja kochane mam pytanie z innej beczki jaki jest koszt miesieczny gewerby i jakie warunki trzeba spelnic aby ja zalozyc?