Na wyjeździe

25 czerwca 2013 22:57
hm, a możesz Tina podać przykłady takich osób? Oprócz Margolci, która dociera powoli do tego stanu. Bo jakoś ich nie widzę, ale może źle patrzę.
25 czerwca 2013 22:58 / 4 osobom podoba się ten post
Mozah ,Mleczko.Wystarczy przeanalizować terazniejszy sposób dodawania postów,to naprawdę nie jest trudne.
Najlepiej zwrócic się z pytaniem do Modema,na pewno punkt po punkcie wyjasni.
25 czerwca 2013 23:01 / 3 osobom podoba się ten post
Ja kiedyś napisałem Emmie_m jak mi coś złośliwego napisała posta "wiedziałem" - jedno słowo. A pamiętam że chyba z 10 osób go polubiło. To był mój najbardziej wartościowy post na tym forum licząc według wskaźnika plusików.
25 czerwca 2013 23:03
Tali Romanko dziekuje cza slowa otuchy bo bardzo sie przydaja bo mam byc tam pierwsza opiekunka babcia ma 93 lata demencja choroby krazenia i po zlamaniu reki musze dac rady niema wyjscia moze jakas bratnia dusza sie tam trafi.
25 czerwca 2013 23:04
Tali Romanko dziekuje cza slowa otuchy bo bardzo sie przydaja bo mam byc tam pierwsza opiekunka babcia ma 93 lata demencja choroby krazenia i po zlamaniu reki musze dac rady niema wyjscia moze jakas bratnia dusza sie tam trafi.
25 czerwca 2013 23:07 / 4 osobom podoba się ten post
opiekun_Janusz

Ja kiedyś napisałem Emmie_m jak mi coś złośliwego napisała posta "wiedziałem" - jedno słowo. A pamiętam że chyba z 10 osób go polubiło. :-) To był mój najbardziej wartościowy post na tym forum licząc według wskaźnika plusików.

Dokładnie Janusz,jak 10 osób polubi Twojego posta ,to od razu 10 punktów Ci wskoczy.
25 czerwca 2013 23:09 / 2 osobom podoba się ten post
Dziewczyny szkoda zycia na takie spory) Jak nawet ktos Sam sobie lajkuje, nie wnikam to trzeba takim osobom raczej wspolczuc, ze musza sie dowartosciowywac w Ten sposob:-p
25 czerwca 2013 23:09
opiekun_Janusz

Ja kiedyś napisałem Emmie_m jak mi coś złośliwego napisała posta "wiedziałem" - jedno słowo. A pamiętam że chyba z 10 osób go polubiło. :-) To był mój najbardziej wartościowy post na tym forum licząc według wskaźnika plusików.

Dlatego trudno nam uwierzyć w ponad 30 plusików w ciągu jednego dnia. Co do Mozah i Mleczka, to masz Tina rację, mają więcej lubianych postów niż wpisów..

Agape, nie chodzi o kłótnie, tylko przemawia przez nas ciekawość, jak jest możliwe zdobycie bardzo dużej ilości plusów w ciągu jendego dnia. Nikt tu nikomu nie ubliża, grzecznie pytamy.
25 czerwca 2013 23:11 / 1 osobie podoba się ten post
margolcia

Kompleks ma ten kogo bola czyjes plusy, ja moge tylko podziekowac tym, ktorzy mi je daja, ot i tyle, Ciebie mialam za bardziej inteligentna z tej waszej paczki, ale widac pomylilam sie...

Cóż,w pewnym sensie to nawet komplement:)
"bardziej inteligentna" - piękne:)

Dla wyjaśnienia jeszcze - ja nie dzielę, tak jak Ty uczestników forum na "paczki" czy też "kółka różańcowe"Staram się służyć pomocą jeśli tylko potrafię każdemu ,kto tego potrzebuje - takie podziały, to jest dopiero wyraz totalnego zakompleksienia i żenady.Twoje plusy nikogo nie bolą-ciekawi nas poprostu ta speedowa szybkość:)
25 czerwca 2013 23:11 / 4 osobom podoba się ten post
Tu nie ma co wierzyć,trochę matematyki się przyda.
25 czerwca 2013 23:12 / 4 osobom podoba się ten post
tina 100%

Dokładnie Janusz,jak 10 osób polubi Twojego posta ,to od razu 10 punktów Ci wskoczy.

Tina, ja czasem wracam do starych, zakurzonych juz tematow i czytajac daje plusiki, tak to funkcjonuje, do tego nie trzeba miec ukonczonej podstawowki, no moze przedszkolak mialby problem,.........dobranoc.
25 czerwca 2013 23:12 / 1 osobie podoba się ten post
Nawet zabawnie wyszlo ,, kolko rozancowe", ,, kompleks plusikow" :-D ja Wiem Romana, fajnie, ze zaczelas ten temat
25 czerwca 2013 23:13 / 4 osobom podoba się ten post
Post napisany w miare skladnie i na temat...to klucz do polubienia.OT i cala tajemnica tzw. plusikowania.
25 czerwca 2013 23:14
giunta

Biegałam. Po prostu dzisiaj mam dzień pełen "życiowych przemyśleń" i tak to się zwykle u mnie kończy, heh... Nie mogę za dużo myśleć najwyraźniej ;)

Trzymaj się Giunta! Ja tez ostatnio taki dolek głębokości Rowu Mariańskiego przerabiałam, ale jakoś mi przeszło...  a myśleć na różne życiowe tematy warto... a nóż widelec coś wymyślisz i  "filozofką" zostaniesz wielką! ;)
Jutro wyjdzie słoneczko i będzie Ci lepiej!
25 czerwca 2013 23:16 / 5 osobom podoba się ten post
Szkoda, ze nie ma opcji ,,nie podoba mi sie" :-D