Ja kiedyś napisałem Emmie_m jak mi coś złośliwego napisała posta "wiedziałem" - jedno słowo. A pamiętam że chyba z 10 osób go polubiło. :-) To był mój najbardziej wartościowy post na tym forum licząc według wskaźnika plusików.
Ja kiedyś napisałem Emmie_m jak mi coś złośliwego napisała posta "wiedziałem" - jedno słowo. A pamiętam że chyba z 10 osób go polubiło. :-) To był mój najbardziej wartościowy post na tym forum licząc według wskaźnika plusików.
Kompleks ma ten kogo bola czyjes plusy, ja moge tylko podziekowac tym, ktorzy mi je daja, ot i tyle, Ciebie mialam za bardziej inteligentna z tej waszej paczki, ale widac pomylilam sie...
Dokładnie Janusz,jak 10 osób polubi Twojego posta ,to od razu 10 punktów Ci wskoczy.
Biegałam. Po prostu dzisiaj mam dzień pełen "życiowych przemyśleń" i tak to się zwykle u mnie kończy, heh... Nie mogę za dużo myśleć najwyraźniej ;)