Na wyjeździe

25 czerwca 2013 23:16 / 2 osobom podoba się ten post
a mie tam nie ciekawi Kasia niech se ma te plusy a co tam .ja nawet nie wiedzialam dlugo dlugo ze sie je stawia a tak to cieszyc sie cieszyc ze taka kolezanke tu mamy lubiana no nietina a liczyc tez nie bede bo mam inne zajecia ide sie pomodlic moze do kuleczka mie zaprosza ;-)
25 czerwca 2013 23:17
romana

Dlatego trudno nam uwierzyć w ponad 30 plusików w ciągu jednego dnia. Co do Mozah i Mleczka, to masz Tina rację, mają więcej lubianych postów niż wpisów..

Agape, nie chodzi o kłótnie, tylko przemawia przez nas ciekawość, jak jest możliwe zdobycie bardzo dużej ilości plusów w ciągu jendego dnia. Nikt tu nikomu nie ubliża, grzecznie pytamy.

Ja bardzo lubię wpisy Mozah i też je przeważnie "lajkuję". Staram się nie dawać plusików za nic, ale prawda jest taka, że na forum jest wiele wpisów, sród których znajdują się perełki. Mozah trudno odmówić że wie co pisze i robi to zawsze na poziomie i do rzeczy. O - dzisij mam kolejny dzień, że dałem kilka plusów. Bardzo mi się spodobał wpis Kasi63 w temacie "co wolno opiekunowi". Dałbym jej za niego nawet 5 plusów.
25 czerwca 2013 23:20 / 1 osobie podoba się ten post
justa

a mie tam nie ciekawi Kasia niech se ma te plusy a co tam .ja nawet nie wiedzialam dlugo dlugo ze sie je stawia a tak to cieszyc sie cieszyc ze taka kolezanke tu mamy lubiana no nie:-)tina a liczyc tez nie bede bo mam inne zajecia ide sie pomodlic moze do kuleczka mie zaprosza ;-)

Justa, kółeczka ni ma! My diablice, a Hogata czarownica, gdzie tu miejsce na różaniec????
25 czerwca 2013 23:21 / 4 osobom podoba się ten post
Agape

Szkoda, ze nie ma opcji ,,nie podoba mi sie" :-D

he,he ,niezły pomysł.
25 czerwca 2013 23:22 / 1 osobie podoba się ten post
Mnie bardziej zastanawia od plusikowania kim są osoby, które mi wysyłają zaproszenie do przyjaciół, a ja tych osób nawet nie kojarzę z forum. Nie odbieram takich zaproszeń.
25 czerwca 2013 23:25 / 2 osobom podoba się ten post
Janusz - to ja se walnę z 10 lajków,sama -a co!:):):):):)

Pewnie ,że to trochę głupia dyskusja o te plusy/takie duperele/ ale nie wierzę ,że ktoś komus daje plusa za to tylko ,ze napisał posta o treści np.dziękuję albo dał kilka buziek.....Bez jaj:)
I rzeczywiście opcja "nie lubię" nie byłaby taka zła:)
25 czerwca 2013 23:27 / 2 osobom podoba się ten post
Kasia jak Ty to robisz że masz więcej przyjaciół ode mnie? Pewnie sama siebie dodajesz?
25 czerwca 2013 23:28 / 2 osobom podoba się ten post
Można sobie samemu dać plusa? Nie żartujcie, przecież nie ma takiej opcji! Chociaż - Polak potrafi!
25 czerwca 2013 23:29
opiekun_Janusz

Kasia jak Ty to robisz że masz więcej przyjaciół ode mnie? Pewnie sama siebie dodajesz?

A nie powiem!Tajemnica:)
25 czerwca 2013 23:35 / 1 osobie podoba się ten post
romana

Można sobie samemu dać plusa? Nie żartujcie, przecież nie ma takiej opcji! Chociaż - Polak potrafi!

Można założyć sobie kilka kont i lajkowac sobie swoje główne konto:)
25 czerwca 2013 23:40
wichurra

No popatrz Wichurka-ja z tych niby bardziej inteligentnych:) a na taki numer to bym chyab nie wpadła:):):) Ale chyab jak sie kilka kont z jednego kompa zakłada to sie to da wyłapac jakoś?To już by chyba Szef musiał się wypowiedzieć w temacie:)
25 czerwca 2013 23:42
wichurra

Oto caly sekret
25 czerwca 2013 23:42 / 1 osobie podoba się ten post
wichurra

Oto caly sekret
25 czerwca 2013 23:45
Nie wiem jak to jest Kasia - ale nie sądzę,żeby Moderatorowi chciało się numery IP sprawdzać - zwłaszcza, że nawet przy logowaniu się z tego samego kompa, numer IP może się zmieniać. Ale nie wiem - nie znam się.
26 czerwca 2013 00:12 / 10 osobom podoba się ten post
Wasze podejrzenia skupiaja sie wylacznie na Margolci... a co zatem z Mleczko47 i Mozah... czyzby i one z roznych kont punkty sobie dodawaly... co do dwoch ostatnich nikt nie ma cienia watpliwosci... lubimy Mozah za jej sprawne rozprawki... umiejetnosc segregowania waznych i blahych informacji i za jej wiedze /ktora cenie sobie nade wszystko/ podobnie jak Mleczko... ktora potrafi byc kontrowersyjna w calkiem innym stylu...jak Margolcia... Czytam z przyjemnoscia Tine, Romane, Andrejke, Igge, Kasie63, nowadanute, Juste, Iwanilie, Wichurrka, Tali i oczywiscie pozostale kolezanki... Zapominamy czesto o nowych kolezankach...wchodzac na forum chca zaistniec... nie dlatego... ze chce brylowac... po prostu chca byc zauwazone... tak po ludzku.... a o nich czesto zapominamy...niestety!!! Dlatego przewija sie 40 osob codziennie na Forum... prawie tych samych i tworza sie kolka wielbicieli roznych "frakcji"a przydaloby sie swiezego spojrzenia... wlasnie ze strony nowych!!! Dajmy im szanse ...a nasze punktowe spory zakonczmy definitywnie...