oki. to do..... usłyszenia.
oki. to do..... usłyszenia.
No własnie -1320 postów i 1025 plusików.....czy to Cię Margolciu w jakis sposób dowartościowuje?Bo ja jakos nie kumam idei tego namiętnego "plusikowania":) Pytanko do Szefa - można samemu sobie "plusknąć" - chyba nie?
Romanka -wierszyki piszę ku uciesze -nie dla plusików,sie nie czuję "pokrzywdzona" jak ich nie ma:):):)Ale Margolci "wyczyny" sa faktycznie zadziwiające:)
Masz jakis kompleks plusikow, przeciez sama sobie ich nie daje, wiec to chyba pytanie nie do mnie. Glupi jest twoj post andrea, taka prymitywna zazdrosc przez ciebie przemawia. A po za tym jeszcze, jak juz jestes taka szczera to od kogo wyszedl pomysl bojkotowania moich postow? Slyszalam, ze od ciebie wlasnie. A my, to znaczy kto obserwowal, ty i reszta koleczka rozancowego? Czyli jest takowa, no, no.......
Odpowiedz na pytanie, proszę, jak to się dzieje, że masz tak dużo plusów pisząc tak mało i rosną Ci w ciągu dnia w tempie geometrycznym. Nigdy wcześniej na forum nie było takiego zjawiska, stąd nasza ciekawość, nie tylko Andrei.
Margolcia -jaka Ty jestes potwornie zakompleksiona...........................
witam was}}}u mnie pochmurno i zimno po tropikach co panowaly ale od razu milej sie oddycha,wczoraj mialam rozmowe z synem babci i dzis zakceptowanie i zalatwianianie formalnosci i piatek wyjazd,stres mam ogromny nowa firma dwa jestem pierwsza opiekunka i nowe miasto i ten dziwny dialekt}}}trzymcie kciuki powoli sie szykuje znow na wygnanie ale coz samo zycie}}}buziaki
Biegałam. Po prostu dzisiaj mam dzień pełen "życiowych przemyśleń" i tak to się zwykle u mnie kończy, heh... Nie mogę za dużo myśleć najwyraźniej ;)
Ja dzisiaj pobiłem swój życiowy rekord w saunie. Wytrzymałem całe 10 sekund!