Na wyjeździe

25 czerwca 2013 21:51
gaja16

oki.   to do..... usłyszenia.

Napisałam do Ciebie meila :)
25 czerwca 2013 22:29 / 3 osobom podoba się ten post
Popieram w pełni to pytanie, dziś zdobyłaś - odkąd się pojawiłaś ponad 30 punktów, w tym za wypowiedzi bardzo proste typu - dziękuję. A dzień jeszcze się nie skończył. Nawet Kasia za swoje świetne wierszyki nigdy w ciągu dnia tyle nie miała, choć bardzo się podobały wielu osobom..
25 czerwca 2013 22:35 / 5 osobom podoba się ten post
No własnie -1320 postów i 1025 plusików.....czy to Cię Margolciu w jakis sposób dowartościowuje?Bo ja jakos nie kumam idei tego namiętnego "plusikowania":) Pytanko do Szefa - można samemu sobie "plusknąć" - chyba nie?

Romanka -wierszyki piszę ku uciesze -nie dla plusików,sie nie czuję "pokrzywdzona" jak ich nie ma:):):)Ale Margolci "wyczyny" sa faktycznie zadziwiające:) 
25 czerwca 2013 22:37 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

No własnie -1320 postów i 1025 plusików.....czy to Cię Margolciu w jakis sposób dowartościowuje?Bo ja jakos nie kumam idei tego namiętnego "plusikowania":) Pytanko do Szefa - można samemu sobie "plusknąć" - chyba nie?

Romanka -wierszyki piszę ku uciesze -nie dla plusików,sie nie czuję "pokrzywdzona" jak ich nie ma:):):)Ale Margolci "wyczyny" sa faktycznie zadziwiające:) 

;-);-)
25 czerwca 2013 22:39 / 5 osobom podoba się ten post
Masz jakis kompleks plusikow, przeciez sama sobie ich nie daje, wiec to chyba pytanie nie do mnie. Glupi jest twoj post andrea, taka prymitywna zazdrosc przez ciebie przemawia. A po za tym jeszcze, jak juz jestes taka szczera to od kogo wyszedl pomysl bojkotowania moich postow? Slyszalam, ze od ciebie wlasnie. A my, to znaczy kto obserwowal, ty i reszta koleczka rozancowego? Czyli jest takowa, no, no.......
25 czerwca 2013 22:42
margolcia

Masz jakis kompleks plusikow, przeciez sama sobie ich nie daje, wiec to chyba pytanie nie do mnie. Glupi jest twoj post andrea, taka prymitywna zazdrosc przez ciebie przemawia. A po za tym jeszcze, jak juz jestes taka szczera to od kogo wyszedl pomysl bojkotowania moich postow? Slyszalam, ze od ciebie wlasnie. A my, to znaczy kto obserwowal, ty i reszta koleczka rozancowego? Czyli jest takowa, no, no.......

Margolcia -jaka Ty jestes potwornie zakompleksiona...........................
25 czerwca 2013 22:42 / 2 osobom podoba się ten post
Odpowiedz na pytanie, proszę, jak to się dzieje, że masz tak dużo plusów pisząc tak mało i rosną Ci w ciągu dnia w tempie geometrycznym. Nigdy wcześniej na forum nie było takiego zjawiska, stąd nasza ciekawość, nie tylko Andrei.
25 czerwca 2013 22:45 / 2 osobom podoba się ten post
romana

Odpowiedz na pytanie, proszę, jak to się dzieje, że masz tak dużo plusów pisząc tak mało i rosną Ci w ciągu dnia w tempie geometrycznym. Nigdy wcześniej na forum nie było takiego zjawiska, stąd nasza ciekawość, nie tylko Andrei.

Daj sobie plusa.
25 czerwca 2013 22:47 / 5 osobom podoba się ten post
kasia63

Margolcia -jaka Ty jestes potwornie zakompleksiona...........................

Kompleks ma ten kogo bola czyjes plusy, ja moge tylko podziekowac tym, ktorzy mi je daja, ot i tyle, Ciebie mialam za bardziej inteligentna z tej waszej paczki, ale widac pomylilam sie...
25 czerwca 2013 22:48 / 2 osobom podoba się ten post
Hm, nie tchórz, kochanie! Proste pytanie, szczera odpowiedź. A nie będę bojkotować Twoich postów. Z wyboru, nie z podpowiedzi Andrei.
25 czerwca 2013 22:49 / 1 osobie podoba się ten post
serce78

witam was}}}u mnie pochmurno i zimno po tropikach co panowaly ale od razu milej sie oddycha,wczoraj mialam rozmowe z synem babci i dzis zakceptowanie i zalatwianianie formalnosci i piatek wyjazd,stres mam ogromny nowa firma dwa jestem pierwsza opiekunka i nowe miasto i ten dziwny dialekt}}}trzymcie kciuki powoli sie szykuje znow na wygnanie ale coz samo zycie}}}buziaki

Serce na pewno dasz radę i sobie pradzisz!
Powodzenia!
Trzymaj się cieplutko!
25 czerwca 2013 22:51 / 1 osobie podoba się ten post
Serduszko, Ty nie dasz rady????? No co Ty!!!!! kto przeżył papugi, przeżyje i dziwny dialekt!
25 czerwca 2013 22:51 / 2 osobom podoba się ten post
giunta

Biegałam. Po prostu dzisiaj mam dzień pełen "życiowych przemyśleń" i tak to się zwykle u mnie kończy, heh... Nie mogę za dużo myśleć najwyraźniej ;)

Ja dzisiaj pobiłem swój życiowy rekord w saunie. Wytrzymałem całe 10 sekund!
25 czerwca 2013 22:52 / 4 osobom podoba się ten post
Dlatego rosnie ilośc postów w tak szybkim tempie,bo polubiony post nie jest liczony jednokrotnie ,niezaleznie od tego ile osób go polubiło,tak było kiedyś i były protesty.Teraz lubiany post jest liczony tyle razy ,ile osób go polubiło.Dlatego są na forum osoby,które mają więcej lubianych postów,niż postów napisanych.
25 czerwca 2013 22:56
opiekun_Janusz

Ja dzisiaj pobiłem swój życiowy rekord w saunie. Wytrzymałem całe 10 sekund!

A ja lubię saunę :) Zwykle, jak się wybiorę, robię sobie sesję: 3x20minut. Wchodzę na około 20 minut, potem odpoczywam, potem wchodzę itd. :)

Oczywiście gratuluję osobistego rekordu :D